***** 2011 Mart Hamileleri *****

bende ekli isimleri pek sevmiyorum..isim koyarken çocuklar hep çocuk yada bebek kalacakmış gibi düşünülmemeli bence..Yarın bir gün büyüyüp iş güç sahibi olduklarında da yakışmalı isimleri..mesela alican ismi çocukken güzel,şirin yumurcak bir çocuk ismi gibi ama bir iş adamı olarak düşünsene alican bey hoş değil bence..İsmi gerekirse çocuk gibi gerekirse olgun erkek yada kız ismi gibi olmalı bence..

Herkese merhaba , bende Martta hamile kaldım şu an 15+4 günlük hamileyim , herkese güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum , Allah sağlıkla kucağımız almayı nasip eder inş. yavrularımızı

Herkese merhaba , bende Martta hamile kaldım şu an 15+4 günlük hamileyim , herkese güzel sağlıklı bir hamilelik diliyorum , Allah sağlıkla kucağımız almayı nasip eder inş. yavrularımızı

Amin canım Allah ım sana da hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin inşallah

buarada günaydın kızlar

slm kızlar herkese iyi hafta sonları diliyorum şimdiden..ben sabah ultrason için hastaneye gittim sağ böbreğimde bir belirginleşme var dedi doktor sebebini anlayamadı 1 ay sonra bi daha bakalım dedi..belki bebek sağ tarafına baskı yapıyor olabilir dedi ama riske atmamak lazım, takibini yapmaya devam edecekmişiz...sağ tarafımdaki ağrılar devam ediyor tabi özellikle yamek yedikten sonra...

Çok geçmiş olsun canım ya... Senin hamilelikten önce herhangi bir böbrek problemin filan var mıydı?

hayır hiç bi şeyim yoktu şikayetlerim 10 gün önce falan başladı...üşütmüşümdür, fazla yemek yemişimdir diye diye bekledim şimdiye kadar..

Canım çok geçmiş olsun..Benm görümcemde hamileliğinin 5. ayından itibaren böbrek ağrısı çekti onda taş-kum vardı ama doğum yapana kadar çekti..Hatta dr belki taşı kırmak gerekekir operasyon gerekir vs gibi şeylerde söylemişti ama bol su içimi,yürüyüş ve takiple atlattı çok şükür..Allah ım sana da şifalar versin umarım herşey yolunda gider..

sıkma canını umarım kötü birşey çıkmaz. Gönlünü ferah tut.

iyi dilekleriniz için teşk. ederim kızlar umarım dediğiniz gibi her şey yolunda olur...sizde kendinize ve bebişlerinize dikkat edin...

gunaydin gecmis olsun allah sifasinin hemen verir insallah ya ne sorun oluyor sorma bende persembe kotu idim gittim yattim kalktim 5 gibi dus aldim evde klima carpti 2 gundur iltihap cekiyorum...tatil gunumdu surekli yattim..simdide iste sicak su iciyorum ancak oyle kesiliyor...artik o kadar su iciyorumki surekli kilo kaybediyorum...yine kilo vermisim...neyse bize olsunda allah bebeklerimize bir problem yasatmasin saglikla dogmalarini nasip etsin insallah..artik alistim katlaniyorum ben..

günaydın anneler ve beişlerimiz

kızlar bi okutun üfletin kendinizi ya nazar mı değiyor size nedir :S Allah ım sen kötü gözlerden sözlerden koru bizleri ve bebişlerimizi ya Rabbim (Amin)

amin inş. canım sana de geçmiş olsun canım, kendine ve bebişine çoook iyi bak
günaydın anneler ve beişlerimiz

kızlar bi okutun üfletin kendinizi ya nazar mı değiyor size nedir :S Allah ım sen kötü gözlerden sözlerden koru bizleri ve bebişlerimizi ya Rabbim (Amin)

Amin arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…