günaydın canım hakkettin tabi bizde merakla bekliyoruz güzel haberlerini :) yemeğin düzeldiyse kilo almaya başlarsın merak etme, benimde göbeğimde tüyler belirginleşti ilk zamanlar çok fazla kafaya takıyordum ama herkes geçer dediği için artık ilgilenmiyorum üstüne bi de badem yağı sürüyorum :)) yorgunluk bende de çok oluyor, normaldir bence artık yalnız değiliz bebişler büyüyor
günaydın kızlar... bu sabah tartıldım, son 10 günde 1,5 kilo almışım, inanamıyorum kendime yaaaa... tam 4,5 kg oldu, neredeye gidecek bu işin sonu çok merak ediyorum... 50 kg filan alacağım herhalde.... hem de öyle aşerdiğim filan da yok, tatlı matlı da yemiyorum.. niye böyle pompayla hava verilmiş gibi şişiyorum :84:
günaydın canım hakkettin tabi bizde merakla bekliyoruz güzel haberlerini :) yemeğin düzeldiyse kilo almaya başlarsın merak etme, benimde göbeğimde tüyler belirginleşti ilk zamanlar çok fazla kafaya takıyordum ama herkes geçer dediği için artık ilgilenmiyorum üstüne bi de badem yağı sürüyorum :)) yorgunluk bende de çok oluyor, normaldir bence artık yalnız değiliz bebişler büyüyor
Günaydın kızlar... Bu sabah tartıldım, son 10 günde 1,5 kilo almışım, inanamıyorum kendime yaaaa... Tam 4,5 kg oldu, neredeye gidecek bu işin sonu çok merak ediyorum... 50 kg filan alacağım herhalde.... Hem de öyle aşerdiğim filan da yok, tatlı matlı da yemiyorum.. Niye böyle pompayla hava verilmiş gibi şişiyorum :84:
geçen hafta muayene oldum 7 haziranda ve 3lü test için kan verdim...bi dahaki randevuyu sorduğumda, bundan sonra ayda 1 dedi...acaba ne zaman kadar ayda 1 gideceğiz...
3 aya girdikten sonra haftada yarim kilo almak normalmis...uzulme benim gibi olsan ne yapacan verdim 5 kilo alamiyorum gelmiyorum geri hani sikayetci degilim bebegi etkileyecek diye odum kopuyor...normalde kac kilosunki zayifsan eger boyle kilo alman normal ben cok zayif degilim..ama sismanda degilim bak bak magazinde izledim isin karaca 6 aylik hamileymis 4 kilo aldim diyo dogrumudur acepp...
ya ama çoğu insan ilk üç ay max 1-2 kilo alıyor sadece... asıl kilolar son üç ay geliyor... son üç ayın her ayında 5'er kilo alan arkadaşım var benim.... ne yaparım öyle bir şey olursa.. zaten kiloluyum ben... 69,5 kg başladım hamileliğe boyum 1,60 şimdiden 74,5 oldum kesin 100 filan olucam herhalde.. ay kesin şeker de çıkar... normal doğum da yapaıycam bu gidişle...işe de yuvarlanarak gidip gelicem... aaa ağlıycam valla...
bende tartıldım 68 olmuşum 1 ayda 2 kilo daha :/
toplamda aldığım 7 kilo oldu :26:
geçen hafta muayene oldum 7 haziranda ve 3lü test için kan verdim...bi dahaki randevuyu sorduğumda, bundan sonra ayda 1 dedi...acaba ne zaman kadar ayda 1 gideceğiz...
evet badem yağını çatlaklara karşı kullanıyorum, tüyleri beslediği söyleniyor ama tüyler umrumda değil, çatlaklarım olmasında......
napsam acaba... zaten şişko oldum, bir de tüylü olursam bebişe peluş oyuncak almama gerek kalmaz...
sen badem yağını çatlak için mi kullanıyorsun....ben doktoruma çatlak kremi sordum... ben çatlak kremlerine inanmıyorum, çatlayacak cilt çatlıyor ne yaparsan yap dedi, çok istiyorsan için rahatlatmak için badem yağı sürebilirsin dedi... zaten benim doktorum vitaminlere de inanmıyor, sağlıklı beslenen bir kadının vitamine ihtiyacı olmazmış... hiçbirşeye inanmıyor, ben de hiçbirşey kullanmıyorum ama içim hiç rahat diil...
ilk 3 ay ben o kadar çıkarmama rağmen yinede kilo aldım :97: ama ben tatlı çok yedim kesin ondan
Her gün çikolata ve dondurmam varye ye ne olacak ama napim bebiş istiyo ben değil ki
canım sabah sabah güldürdün ya beni Allah seni de güldürsün:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?