Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben de yok..gebeliğin son haftalarında oluşmuyormuydu bu çizgi..Tüylenme şeklinde mi? nasıl bi çizgi bu?
kızlar birşey soracağım..Sizin karnın altından gnital bölgeye doğru çizgi oluşumu var mı?
çok şükür her şey yolunda :) 3lü test sonucum bugün çıkacaktı öğleden sonra alıp doktorla görüşecem ama muayene için 1 ay sonra demişti bu yüzden bebişi göremiyecem.
gunaydin bebisler ve anneleri
benimde 3'lu testime az kaldi bir hafta sonra cinsiyetinide ogrenicem sonunda cok bekledim hakkim artik :)) allah hayirlisini versin...
yemek yemem daha daha duzeldi ama hala ayni kiloda israrla devam etmekteyim karnim baya sisti sizinde ole oldumu baya ayva gobekten biraz daha fazla iste...gobusum uzerindeki tuyler cogaldi...birde dun bir magazada 2 saat kadar oyalanmisim farkinda olmadan eve baygin dustum kac saat uyudum yorgunlugum gecmedi...sizdede cok yorgunluk oluyormu..yani okadar vitamin iciyorum olmamasi lazim..ammada cok soru sordum hee sabah sabah :)))
günaydın kızlar bizdede herşey yolunda:) cumartesi olmasını bekliyoruz doktor kontrolü için. bu arada benim yorgunluklarım biraz geçti öyleki pazar günü 6,5 saat bir avm'de fink attım. tabanlarım patladı. eşim bile evde mutfaktan birşey istemeye korkuyorum sesin çıkıyor diye. ama konu alışveriş olunca sesin çıkmıyo dedi hiç oralı bile olmadım ama eve gidince ayaklarım bir fena olmuş sormayın
çok şükür her şey yolunda :) 3lü test sonucum bugün çıkacaktı öğleden sonra alıp doktorla görüşecem ama muayene için 1 ay sonra demişti bu yüzden bebişi göremiyecem.