• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

kızlar dün saçlarım için aktardan doğal kına aldım kuaförüm saçlarıma sürdü 2 saat beklettik şu an saçlarım yumuşacık, parlak ve ışıl ışıl..sağlık ocağındaki hemşire önermişti çok güzel oldu. saçı iyi besliyor olmalı ki topak topak dökülen saçlarım artık dökülmüyor inş. öyle devam eder :)))

ben de yok..gebeliğin son haftalarında oluşmuyormuydu bu çizgi..Tüylenme şeklinde mi? nasıl bi çizgi bu?

ben de yok..gebeliğin son haftalarında oluşmuyormuydu bu çizgi..Tüylenme şeklinde mi? nasıl bi çizgi bu?

şmdi yavaş yavaş oluşuyor sanırım ya bende hafif bir çizgi halinde var tüğlerin yönüde çizgi üstünde..merak ettim sizde de var mı diye :D
aynada bakınca belli oluyor boydan boya bir çizgi var.:49:

çok şükür her şey yolunda :) 3lü test sonucum bugün çıkacaktı öğleden sonra alıp doktorla görüşecem ama muayene için 1 ay sonra demişti bu yüzden bebişi göremiyecem.

gunaydin bebisler ve anneleri

benimde 3'lu testime az kaldi bir hafta sonra cinsiyetinide ogrenicem sonunda cok bekledim hakkim artik :)) allah hayirlisini versin...

yemek yemem daha daha duzeldi ama hala ayni kiloda israrla devam etmekteyim karnim baya sisti sizinde ole oldumu baya ayva gobekten biraz daha fazla iste...gobusum uzerindeki tuyler cogaldi...birde dun bir magazada 2 saat kadar oyalanmisim farkinda olmadan eve baygin dustum kac saat uyudum yorgunlugum gecmedi...sizdede cok yorgunluk oluyormu..yani okadar vitamin iciyorum olmamasi lazim..ammada cok soru sordum hee sabah sabah :)))

günaydın kızlar bizdede herşey yolunda:) cumartesi olmasını bekliyoruz doktor kontrolü için. :nazar:bu arada benim yorgunluklarım biraz geçti öyleki pazar günü 6,5 saat bir avm'de fink attım. tabanlarım patladı. eşim bile evde mutfaktan birşey istemeye korkuyorum sesin çıkıyor diye. ama konu alışveriş olunca sesin çıkmıyo dedi hiç oralı bile olmadım ama eve gidince ayaklarım bir fena olmuş sormayın

gunaydin bebisler ve anneleri

benimde 3'lu testime az kaldi bir hafta sonra cinsiyetinide ogrenicem sonunda cok bekledim hakkim artik :)) allah hayirlisini versin...

yemek yemem daha daha duzeldi ama hala ayni kiloda israrla devam etmekteyim karnim baya sisti sizinde ole oldumu baya ayva gobekten biraz daha fazla iste...gobusum uzerindeki tuyler cogaldi...birde dun bir magazada 2 saat kadar oyalanmisim farkinda olmadan eve baygin dustum kac saat uyudum yorgunlugum gecmedi...sizdede cok yorgunluk oluyormu..yani okadar vitamin iciyorum olmamasi lazim..ammada cok soru sordum hee sabah sabah :)))

günaydın canım hakkettin tabi bizde merakla bekliyoruz güzel haberlerini :) yemeğin düzeldiyse kilo almaya başlarsın merak etme, benimde göbeğimde tüyler belirginleşti ilk zamanlar çok fazla kafaya takıyordum ama herkes geçer dediği için artık ilgilenmiyorum üstüne bi de badem yağı sürüyorum :)) yorgunluk bende de çok oluyor, normaldir bence artık yalnız değiliz bebişler büyüyor

kizlar sabah sabah kent'in bir paket karisik sekeri var elimde birini acip yiyorum otekinide elimde tutuyorum cocuklar gibi....bunu yiyorum ama katki maddesi falan yoktur insallah...birde midemin agrisinin durdugunu hissettim yedikten sonra....bugun bana bayrammm :))) kac tane yedim bilmiyorum...

günaydın kızlar bizdede herşey yolunda:) cumartesi olmasını bekliyoruz doktor kontrolü için. :nazar:bu arada benim yorgunluklarım biraz geçti öyleki pazar günü 6,5 saat bir avm'de fink attım. tabanlarım patladı. eşim bile evde mutfaktan birşey istemeye korkuyorum sesin çıkıyor diye. ama konu alışveriş olunca sesin çıkmıyo dedi hiç oralı bile olmadım ama eve gidince ayaklarım bir fena olmuş sormayın

hadi bakalım hayırlısıyla güzel haberlerini bekliyoruz...kafa dağıtmışsın ne güzel işte, sen iyi ve mutlu ol da yorgunluk geçer :)) ben fazla hareket edemiyorum en basitinden bi yemek yapıp yiyorum ama toplamaya gücüm kalmıyor ağrılarım oluyor...

çok şükür her şey yolunda :) 3lü test sonucum bugün çıkacaktı öğleden sonra alıp doktorla görüşecem ama muayene için 1 ay sonra demişti bu yüzden bebişi göremiyecem.

inşallah herşey yolundadır tahlillerinde temiz çıkar canım yaz bize mutlaka sonuçları :emir_bebek::nazar:
1 ay gerçekten çokmuş ya en son ne zaman gitmiştin ki sen?

Back