• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

***** 2011 Mart Hamileleri *****

Günaydın herkese :68:

evet önce her ay oluyor da sonra 2 ayda bire dönecek sanırım kontroller..Son aylarda daha sık gidilecek nst falan çekimi olunca..Olsun bebişlerimizi hep göreceğiz :21:

Kızlar merhaba
uzun zamandır giremiyorum malum ay sonu işler bitmek bilmiyor. Doktor kontrolüm vardı geçen hafta %90 erkek ama bi dahakine tekrar bakalım dedi ayın 14 ünde üçlü test için gitcem sizlerden yaptıran varmı doktor bize bıraktı yaptırsammı yaptırmasammı bilemedim sizler ne düşünüyorsunuz?

Herkes erkek doğuracak sanırım ya :1: Allah bağışlasın canım sağlıkla kucağına alırsın inşallah :nazar::nazar:

Son düzenleme:
kızlar benim çeşmeler açık bugün oturduğum yerde ağlıyorum, annelerin hamilelikleri hakkında yazdıkları yazılar buldum onları okuyordum; anıları, doğuma gidişleri ve bebekleriyle doğumdan sonraki ilk karşılaşmaları vs. çok duygusal-çok güzel yaaa ALLAH bizede nasip eder inş...2 yazı okuyabildim daha fazlasına yüreğim dayanmadı kapattım..

Son düzenleme:
kızlar benim çeşmeler açık bugün oturduğum yerde ağlıyorum, annelerin hamilelikleri hakkında yazdıkları yazılar buldum onları okuyordum; anıları, doğuma gidişleri ve bebekleriyle doğumdan sonraki ilk karşılaşmaları vs. çok duygusal-çok güzel yaaa ALLAH bizede nasip eder inş...2 yazı okuyabildim daha fazlasına yüreğim dayanmadı kapattım..

Amin inşallah... ama sen de damardan girmişsin konuya.. zaten hormonlar top yapmış vaziyette... zorlamayalım kendimizi :61:

meraba o yazıları nerde buldun bana linkini atabilir misin?

Kızlar isim düşndünüzmü ya cinsiyeti öğrendiğimden beri isim düşünüyorum sizler ne koymayı düşüyorsunuz?:26:

herkese selam bayanlar:) benimkinin ismi hazır. taaa hamile kalmadan önce babamız oğlumuz olursa ismi toprak olsun dedi. kısmet olursa oğluma toprak ismini koyucam. Eşim başka isim istemiyor bende onun için düşünmüyorum:51:

ben çok kararsızım...aslı ya da zeynep ya da ayça olabilir... erkek olursa da belki mert kaan mete filan olabilir.. ama bunlar da çok içime siniyor diyemem :50:

biz evlenmeden önce oğlumuz olursa ismi Mertkan olsun demiştik..şimdi ise kararsızlıklar başladı mert mi? mertkan mı? olsun diye tereddüt ediyoruz..ama beğendiğim isimler var; doruk, görkem, poyraz gibi

ben çok kararsızım...aslı ya da zeynep ya da ayça olabilir... erkek olursa da belki mert kaan mete filan olabilir.. ama bunlar da çok içime siniyor diyemem :50:

zeynep ismi favorilerim arasında çok güzel bi isim kız çocuklarına isim bulmak sanki daha kolay gibi...

Ben çok kararsızım

arda, buğra , kağan, emir, mert, eren, doruk en çok doruk hoşuma gidiyo gibi ama bilemiyorum:26:

ben bi ara eşimin ismini kullanarak bebeğimin ismini koymak istedim kararsızlığımız devam ederse oğluşuma babasının ismini kullanarak bi ikili oluşturabilirim..Siz hiç bu şekilde isim koymayı düşündünüz mü?

benim kızım olsaydı, ismini minel, yada berra koyacaktım. güzel isimler.
yada başak mina olabilirdi. kızlara isim bulmak daha eğlenceli valla ben hiç erkek ismi araştırmadım.içimdende gelmemişti zaten ama isim önemli gerçekten, bazen isimlerle kişilikler arasında da benzemeler oluyor...

ben bi ara eşimin ismini kullanarak bebeğimin ismini koymak istedim kararsızlığımız devam ederse oğluşuma babasının ismini kullanarak bi ikili oluşturabilirim..Siz hiç bu şekilde isim koymayı düşündünüz mü?

ben hiç koymayı düşünmedim ama benim erkek kardeşimin ismi orkan babamın ismi bülent kardeşime orkan bülent koymuşlar.:1:
birde benim bir arkadaşım var kocasının ismi bülent çocuğuna direk bülent ismini koydu ikinci isim falan koymadı.
bende iki isim düşünmüyorum tek olsun bence ikincinin manası yok kullanılmıyor nasıl olsa. benimde iki ismim var ama sadece kuru kalabalık tabi bu benim fikrim. herkesin fikrine saygı duyuyorum:61:

ben hiç koymayı düşünmedim ama benim erkek kardeşimin ismi orkan babamın ismi bülent kardeşime orkan bülent koymuşlar.:1:
birde benim bir arkadaşım var kocasının ismi bülent çocuğuna direk bülent ismini koydu ikinci isim falan koymadı.
bende iki isim düşünmüyorum tek olsun bence ikincinin manası yok kullanılmıyor nasıl olsa. benimde iki ismim var ama sadece kuru kalabalık tabi bu benim fikrim. herkesin fikrine saygı duyuyorum:61:

zaten öyle tam anlamıyla uzun uzun iki isimi bende sevmiyorum..Ama erkek çocuklarına can-cem-han-tan isim ekleri yakışıyor kızlara da su-nur ekleri yakışıyor

Back