Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Kızlar ben daha önce smear testi yaptırmadımm. Bu süreçte doktorlarınız istedi mi sizden. Tüp bebek tedavi başlamasına smear testi yapılmamış olması falan engel olur mu acbaa?

Nasılsın canım son durumun nedir?
Değişiklik var mı?

Nasılsın canım
Selam kızlar, iki gündür şehir hastanesine gidiyorum. Baya yoruldum. Hem muayene olmak için hem rapor almak için gittim ama adamlar ölüyor da rapor vermiyor. Rapor yerine yatış veriyorlar komedi gerçekten 🤣 riskli gebelik bölümü de gördü, kanama alanı şükür küçülmeye başlamış. Kan uyuşmazlığı iğnesi yazdılar onu yaptırmaya gidiyorum şimdi. Onun dışında istirahat et dediler, takip edilecek. Ama haberler iyi, elhamdülillah

Sende heyecan tavan tabi ne gece uyumussun ne gündüz 😊 yada hastaneye mi yola ciktin. Söyle narkozu biraz fazla versinler bı dinlen bari uyu😅 rabbim gönlündekini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin🙏 sıkı sıkı tutunsun bırakmasın ins.🤲🌸
Yaaa ben senin güzel kalbinden öperim 🥰🥰🥰 gerçekten öyle gece işlerim bitti yattim ama uyumama firsat kalmadan yola ciktik. Biraz serum yerken uyumuşum birde narkozdayken 🥰🥰 yazdiklarini simdi gördüm transfere gitmeden görseydim söylerdim 🤣🤣🤣 zaten damara verip iyi uykular dediklerini hatirliyorum gerisi yok 🤣🤣🤣 Rabbim hepimize kucagimiza nasip etsin kuzum 🤲🤲🤲🤲

Canım benim hadi hayırlısı ile az kaldı... İnşallah herşey su gibi geçer.. Duamdasin Mayalam🧿🤲🏻🥰. Folikül anlamıyorum topigimizin uzman Prof gözüyle baktığım kizkardesligim sen e folikül büyüklüğü nasıl? Cumaya yenileri çıkar mı, yumurta olur mu? Kafam da deli sorular🤭🥹🥰

Bence şu an iyi cuma gününe kadar daha da büyür inşallah arkadan gelse de yetişmiyor bak benimkiler 5 adet sadece büyümüş diğerler daha 10 mm falan onlarda olgun çıkmaz büyük ihtimalle bir folükülün içindeki yumurtanın olgun çıkması için en az 16 mm ulaşması gerekiyor sen rahat ol inşallah yetişecek doktorların takip edecek sürecini sen stres yapma 🫶🏻🤲🥹💕

Niye test verdin kuzum sen keseyi görmemişmiydin anlamadım aşkım
Keseyi görmüştük evet ama ilk ay tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılır kuzum.
Yani her hangi bir virüs enfeksiyon vs var mı diye.
Hepatit HIV bakılır ve buna benzer bir çok şeye.
Şekere mesela bakılıyor sanırım. Ben mesela kızamık çıkardığımı bilmiyordum testten sonra öğrendim 😂 bağışıklık kazanmışım.

Cuma günü tekrar muayenem var, inşAllah bir sorun çıkmaz. Keseyi görmüştü ama daha küçük olduğu için %100 net bir şey diyemedi içi dolu gibi hayırlı olsun demişti.
Biraz tedirginim bu yüzden.

Sizlere tam kan sayımı yani testi ve idrar testi yapılmadı mı?

AY sendemi kuzum 🫢 bizde geçen seferde yaşamamıştık ama 8 ay falandi bu sefer sonuna kadar giderse 1 sene 😅 hadi bakalım cuma günü dollensin embriyolarinda senide alalım artık aramıza kuzu 🤲🌸 rabbim bol bol nasip etsin ins.🙏

Amin Amin inşallah canım benim çok teşekkür 😍 ederim hayırlısıyla hamiş kalalım diğer iş orda dursun biz zaten 15 seneyi devirdik 😂😝 şu an hedefimiz yeni bir bebiş benim sağlık sorunu yoktu ama eşim çok ince şeyler düşünür bebeğe zarar gelir diye ben onu araştırdım bazı erkeklerde o durum yaşanıyormuş bir doktordan dinledim 🫣 ah inşallah bende hamileler kervanına katılmak nasip olur çok Amin 🤲🥹👼🥰

Back
X