- 31 Ocak 2025
- 227
- 307
- 18
- 25
- Konu Sahibi mayala katar
- #10.221
Arkadaşlar transferden sonra boğaz ağrısı yaşayan oldu mu boğazım sis gibi sanki dün oldum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tedavi için 80 bin ödeyeceğiz. İlk muayene için 2500 lira ödedik. Benim ayrıca kist aspirasyonu operasyonum oldu onun için 6 bin ödedik. Ortalama 135 bin gibi bir rakam olacak ekstra başka bişey çıkmazsaAyrıca tedavi için ne kadar ödüyorsunuz
Yok boğaz ağrısıdı olmadı ama dün sanki akşam ateşim varmış gibi hissettim yanaklarım kızarda muhtemelen progestan yapıyor, 7nisan transfer olmuştumArkadaşlar transferden sonra boğaz ağrısı yaşayan oldu mu boğazım sis gibi sanki dün oldum
Evet benimde ateşim vardı progestan yapiyomusYok boğaz ağrısıdı olmadı ama dün sanki akşam ateşim varmış gibi hissettim yanaklarım kızarda muhtemelen progestan yapıyor, 7nisan transfer olmuştum
Benden istemişti smear testiKızlar ben daha önce smear testi yaptırmadımm. Bu süreçte doktorlarınız istedi mi sizden. Tüp bebek tedavi başlamasına smear testi yapılmamış olması falan engel olur mu acbaa?
Peki sonuç çıkana kadar tedaviye başlamamazlık falan yaptı mııBenden istemişti smear testi
Yok yapmadı zaten 3-4 gün içinde çıkmıştı sonuçlarPeki sonuç çıkana kadar tedaviye başlamamazlık falan yaptı mıı
Nasılsın canım son durumun nedir?
Değişiklik var mı?
Selam kızlar, iki gündür şehir hastanesine gidiyorum. Baya yoruldum. Hem muayene olmak için hem rapor almak için gittim ama adamlar ölüyor da rapor vermiyor. Rapor yerine yatış veriyorlar komedi gerçektenNasılsın canım
Rapor tarzı bir şey alabildiniz mi ya da başvurdunuz mu hiçTedavi için 80 bin ödeyeceğiz. İlk muayene için 2500 lira ödedik. Benim ayrıca kist aspirasyonu operasyonum oldu onun için 6 bin ödedik. Ortalama 135 bin gibi bir rakam olacak ekstra başka bişey çıkmazsa
Ne zaman yaptınız idrar testini? Birde hangi gün embriyonuzBen nisan 1 transfer oldu. 11 i sonuc alcam. Yas 30. Ilk denenmem. İnşallah diye dua ediyorum. İdrar testi yaptimda negativ çıktı. Son umut bekliyom 11 ni
Nerdeydin sen hangi şehirAynen valla![]()
5 ci gun embriosu. 4 AA. Bu sabah yaptim olmayinca sonra tekrae yaptim çok sabirsizlaniyorum galibaNe zaman yaptınız idrar testini? Birde hangi gün embriyonuz
Yaaa ben senin güzel kalbinden öperimSende heyecan tavan tabi ne gece uyumussun ne gündüzyada hastaneye mi yola ciktin. Söyle narkozu biraz fazla versinler bı dinlen bari uyu
rabbim gönlündekini hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin
sıkı sıkı tutunsun bırakmasın ins.
![]()
Canım benim hadi hayırlısı ile az kaldı... İnşallah herşey su gibi geçer.. Duamdasin Mayalam. Folikül anlamıyorum topigimizin uzman Prof gözüyle baktığım kizkardesligim sen e folikül büyüklüğü nasıl? Cumaya yenileri çıkar mı, yumurta olur mu? Kafam da deli sorular
![]()
Evet erken olabilir birde test markalarıda önemli canım. 10.güne yakın anca idrarda hcg üretmeye başlıyor5 ci gun embriosu. 4 AA. Bu sabah yaptim olmayinca sonra tekrae yaptim çok sabirsizlaniyorum galiba
Hayırlı uğurlu olsun canım rabbi yar ve yardımcın olsun git altın yumurtalarını bul inşallah![]()
Keseyi görmüştük evet ama ilk ay tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılır kuzum.Niye test verdin kuzum sen keseyi görmemişmiydin anlamadım aşkım
AY sendemi kuzumbizde geçen seferde yaşamamıştık ama 8 ay falandi bu sefer sonuna kadar giderse 1 sene
hadi bakalım cuma günü dollensin embriyolarinda senide alalım artık aramıza kuzu
rabbim bol bol nasip etsin ins.
![]()