Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Canım ama gerçekten o en iyisi, ben 3 tane aldım kenarda bekliyorlar cmrtesi yapacam 😂
Evet maalesef ben erkenden aldım transfer günüm belli oldu ben aldım hepsini🥲 birde eşimden gizli yapacam o kesinlikle evde teste karşı moralimi bozmasın diye. Geçen sefer pozitif gören arkadaşım 7.gün yaptı aşkım silik çizgiyi gördü. 9.gün zaten kan verecem 😂
Hahahaha benim eşimde aynı bugün çok komikti sabah beni işe bırakırken dedim ince uçlu iğne bitmiş alayım eczanenin önünde dur eczacıya dedim gizlice verin arabadan görmesin 😂😂evden yanıma iğne almıştım onları almış gibi davrandım 🤦🏻‍♀️😂 eczacıda gülüyor

Eeee süper haber bu kuşum 🥰🥰 Rabbim kaliteli olup döllenmelerini altin yumurta olmalarini nasip etsin inşallah 🥰🥰 ben sirami saldım yolu açtım bekliyorum hadi gel birlikte yürüyelim bu güzel yolu 🥰🥰🤲🤲🤲

Oh oh maşallah 🧿 hayırlı olsun cancağzım bebişin sıkı sıkı tutunsun bırakmasın inşallah darısı bizlerin başına inşallah bol pozitifli bir Ay olsun hepimiz için Amin 🤲💕
Test günün ne zaman Maral’ım 🥰

Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı
1000558718.webp

Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650
Moralini bozmak istemem ama çok yüksek ilaca başlatması gerekiyordu acil sağlık ocağına gidip ilaç yazdır acil 1 haftada düşüyor hemen merak etme. Benimde 6 idi doktor 2 min altına çekmemiz lazım dedi bende transfer hazırlığındayım ilaç kullanıyorum tiroid için. Bildiğim kadarıyla tutunmasına bile engel olabiliyor ki bu değerle hamilelik düşünmesen bile ilaç kullanman lazım

Kızlar acil tiroit hormonu yüksek çıktı ama Nisan 16 transfer tarihi verildi biraz araştırdım düşük sebebi olabilirmiş Dr birşey olmaz dedi benim kafa gitti yaşayan varmı Eki Görüntüle 3573650

İlaç verdiler mi peki düşmesi için burada bir arkadaşın yüksek çıkmıştı transfere kadar ilaç sayesinde düşmüştü inşallah senin de düşer Allah’ın izniyle 🤲

Helloo kızlar yeniden hazırlık sürecine girdim 🤸 umarım herşey yolunda gider hepimiz içinnn

Hoşgeldin canım regl oldun mu iyi çok şükür sevindim Allah’ın izniyle bu sefer sağlıklı güzel ilerlesin sürecin inşallah transfer tarihi alırsan bizi de haberdar edersin 🤲🥰👼

Hoşgeldin canım regl oldun mu iyi çok şükür sevindim Allah’ın izniyle bu sefer sağlıklı güzel ilerlesin sürecin inşallah transfer tarihi alırsan bizi de haberdar edersin 🤲🥰👼
Evet regli oldum şükür bu sefer yumurta yoktu sıfırlanmıştı vücut doğum kontrol işe yaradı sonunda. Hazırlığa başladık bant verdi bu sefer extra olarak. Sizde de bant var mıydı ?

Bence şu an iyi cuma gününe kadar daha da büyür inşallah arkadan gelse de yetişmiyor bak benimkiler 5 adet sadece büyümüş diğerler daha 10 mm falan onlarda olgun çıkmaz büyük ihtimalle bir folükülün içindeki yumurtanın olgun çıkması için en az 16 mm ulaşması gerekiyor sen rahat ol inşallah yetişecek doktorların takip edecek sürecini sen stres yapma 🫶🏻🤲🥹💕
İşteyim Mayalam. Böyle rahat rahat yazıp mesajları okumak için iş çıkışıni bekliyorum 😍 🥰. Acep üc yumurta çıkar mı? Biri de kenarda dondurulsa mihteşeem olur.

Tahmini tarih 26-27 Nisan netleşince söylerim 🥳 haftaya cuma kontrol var belli olur. Tiroid ilacı estrofem . Bant ve Multivitamin kullanıyorum birde kan sulandırıcı . Şimdilik bende durumlar böyle

Evet regli oldum şükür bu sefer yumurta yoktu sıfırlanmıştı vücut doğum kontrol işe yaradı sonunda. Hazırlığa başladık bant verdi bu sefer extra olarak. Sizde de bant var mıydı ?

Maşallah 🧿 maşallah 🧿 çok sevindim 🥲
Benim taze transfer olacak onun için rahim kalınlığı kendisi hazırlandı bir aksilik olmasa cuma günü Opu olacağım transfer hangi gün olur şu an bilmiyorum embriyo oluşması ve gelişmesine bağlı dilerim bir mucize olur toplanan hepsi döllenir sağlıklı bir şekilde inşallah Amin 🤲💕

Back
X