- 24 Haziran 2022
- 208
- 157
- 33
Teşekkür ederim canımOuyy maşallah ya çok mutlu oldum. Güzel güzel sağlıklı büyüsün inşallah.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canımOuyy maşallah ya çok mutlu oldum. Güzel güzel sağlıklı büyüsün inşallah.
10 dk içinde 3. Çişe gelişim ya kızımı almaya gidicem birazdan okula sinirim bozulduEvet normalde içtiğiniz litreden yarım litre bile fazla içseniz tuvalette yaşayacak boyutta oluyor insan. Ama dediğim gibi suyunuza biraz tatlandırıcı meyveler ekleyip için. Tuvalet olayına da katlanmak zorundayız maalesef. Ama ne kadar sık tuvalete çıkarsanız o kadar kolay dökülüyor. Kardeşime öyle demişlerdi.
Çişten yürüyüşe sıra gleirse canım doktor da bana hareketle dökülür hareket et dediYürüyüş de iyi gelebilir eğer halin varsa su ve yürüyüş yapabilirsin canım
Kaç haftalıksın canım, benimde son günler baya artdı tuvalet ihiyacım, acaba bebiş büyüyor diye mi?Çişten yürüyüşe sıra gleirse canım doktor da bana hareketle dökülür hareket et dediama bugün wcde yaşıcam sanırm
![]()
senin ondan olabilir canım benim kum döküyo olma olasılığım var diye bugün fazla su içtim wcden çıkamıyormKaç haftalıksın canım, benimde son günler baya artdı tuvalet ihiyacım, acaba bebiş büyüyor diye mi?
Yaa olsun belki böyle böyle dökülür gider hiç belli olmaz canımÇişten yürüyüşe sıra gleirse canım doktor da bana hareketle dökülür hareket et dediama bugün wcde yaşıcam sanırm
![]()
Sizin Kac haftalık keseyı gordunuzmuÇok güzel hisler gerçekten. İdrar testinde pozitif görüp kan testi vermeye gittiğimde asm de bayılacaktım neredeyse. Sonra yine sonucu beklerken aynı şekilde. Şimdi var ama kalp atışını duymayı bekliyoruz. Oda garip bi his hem çok heyecanlı hem gergin hem duygusal. İnşallah şurda artık cinsiyet öğrenip paylaştığımız anlara geçeriz hemen![]()
Galıba aynıyız kese Kac mm di sizinsenin ondan olabilir canım benim kum döküyo olma olasılığım var diye bugün fazla su içtim wcden çıkamıyormnormalde 6+3’üm ama geç döllenme olmş ultrasonı göre bugün 5 haftalık pazartesi keseyi gördüm haftaya pazsrtesi bebeği görürüz gel dedi hayırlısıyla inşallah
![]()
6+3 üz şuan da. 5+3 de keseyi gördükSizin Kac haftalık keseyı gordunuzmu
Geçmiş olsun canım, in şe Allah güzel haberlerle dönersin ama sıvı tüketmen çok iyi, doktorum bana hep bolca su iç diyor, bide bu haftalarında güzelce dinlenmen gereksenin ondan olabilir canım benim kum döküyo olma olasılığım var diye bugün fazla su içtim wcden çıkamıyormnormalde 6+3’üm ama geç döllenme olmş ultrasonı göre bugün 5 haftalık pazartesi keseyi gördüm haftaya pazsrtesi bebeği görürüz gel dedi hayırlısıyla inşallah
![]()
İnşallah tatlm yaYaa olsun belki böyle böyle dökülür gider hiç belli olmaz canım![]()
0,76 yazıyo canım kağıttaGalıba aynıyız kese Kac mm di sizin
Keseden bi hafta sonra kalp atışına çağırıyo normalde çağırmadı mı6+3 üz şuan da. 5+3 de keseyi gördük
İşte bugün biraz tükettim ve çıkamıyorm wcdenGeçmiş olsun canım, in şe Allah güzel haberlerle dönersin ama sıvı tüketmen çok iyi, doktorum bana hep bolca su iç diyor, bide bu haftalarında güzelce dinlenmen gerek![]()
Benim doktorum da gösterdi ekranda. Kalp atışı görüyorum. Minik bir damar şeklinde şu an dedi. Ama biz göremedik tabii. Araya bayram tatili de girince geç gitmiş olduk. Stresliydik. Çoğu şeyi anlamadık bile. Soracağımız soruları da unuttukDinletir mi bilmiyorum canım, benım doktorum özel her hafta gidiyorum ama daha hiç dinletmedi, 9+4'deyim. Sadece görüyoruz kalp atışını, hatta artık bende net görüyorum pıt pıt seyiriyor. Doktorum ilk gördüğünde daha çok küçük, sese vermek istemiyorum, bebege çok ısı gidiyor demişti, diğer kontrollerde de ben hiç ısrar etmedim. kimisi erken buluyor tercih etmiyor.
Bende hemen hemen oyleyım galıba keseyı gördük bebegı goremedık ama benım hıc bulantım yok erkenmı acaba pazartesı keseyı gördük haftaya pazartesı gel dedı mide bulanmaSa saglıklı gebelık degılmı of kafam karıstı6+3 üz şuan da. 5+3 de keseyi gördük
Kalp atışı duyulduğunda bulantı başlıyormuş diye biliyorum ben. Erken sanırımBende hemen hemen oyleyım galıba keseyı gördük bebegı goremedık ama benım hıc bulantım yok erkenmı acaba pazartesı keseyı gördük haftaya pazartesı gel dedı mide bulanmaSa saglıklı gebelık degılmı of kafam karıstı
Her gebelik farklı canm herkesn bünyesi de farklı bende de bulantı yok bu demek değil ki sağlıklı gebelik değil boşuna böyle düşünüp canını sıkmaBende hemen hemen oyleyım galıba keseyı gördük bebegı goremedık ama benım hıc bulantım yok erkenmı acaba pazartesı keseyı gördük haftaya pazartesı gel dedı mide bulanmaSa saglıklı gebelık degılmı of kafam karıstı
Benım vajınal 8 karından 7.4 milim yazıyor bulantınız varmı benım hıc bulantım yok sımdıde bunu taktım kafama bebegı goremedık henuz pazartesı gıdıcez Kac haftalığım onu bıle bılmıyorum 5 haftayı gectım ama kaçım suan doktorda soylemedı0,76 yazıyo canım kağıtta
Ozman erken sanırım midem bulansın dıye beklıyorum resmen haftamı bıle bılemeyınce. TabıKalp atışı duyulduğunda bulantı başlıyormuş diye biliyorum ben. Erken sanırım