Popüler Konu 2025 Kasım Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    10
Evet normalde içtiğiniz litreden yarım litre bile fazla içseniz tuvalette yaşayacak boyutta oluyor insan. Ama dediğim gibi suyunuza biraz tatlandırıcı meyveler ekleyip için. Tuvalet olayına da katlanmak zorundayız maalesef. Ama ne kadar sık tuvalete çıkarsanız o kadar kolay dökülüyor. Kardeşime öyle demişlerdi.
10 dk içinde 3. Çişe gelişim ya kızımı almaya gidicem birazdan okula sinirim bozuldu 😬

Kaç haftalıksın canım, benimde son günler baya artdı tuvalet ihiyacım, acaba bebiş büyüyor diye mi?
senin ondan olabilir canım benim kum döküyo olma olasılığım var diye bugün fazla su içtim wcden çıkamıyorm😪 normalde 6+3’üm ama geç döllenme olmş ultrasonı göre bugün 5 haftalık pazartesi keseyi gördüm haftaya pazsrtesi bebeği görürüz gel dedi hayırlısıyla inşallah 🤲🏻

Çok güzel hisler gerçekten. İdrar testinde pozitif görüp kan testi vermeye gittiğimde asm de bayılacaktım neredeyse. Sonra yine sonucu beklerken aynı şekilde. Şimdi var ama kalp atışını duymayı bekliyoruz. Oda garip bi his hem çok heyecanlı hem gergin hem duygusal. İnşallah şurda artık cinsiyet öğrenip paylaştığımız anlara geçeriz hemen :KK16:
Sizin Kac haftalık keseyı gordunuzmu

senin ondan olabilir canım benim kum döküyo olma olasılığım var diye bugün fazla su içtim wcden çıkamıyorm😪 normalde 6+3’üm ama geç döllenme olmş ultrasonı göre bugün 5 haftalık pazartesi keseyi gördüm haftaya pazsrtesi bebeği görürüz gel dedi hayırlısıyla inşallah 🤲🏻
Galıba aynıyız kese Kac mm di sizin

Geçmiş olsun canım, in şe Allah güzel haberlerle dönersin ama sıvı tüketmen çok iyi, doktorum bana hep bolca su iç diyor, bide bu haftalarında güzelce dinlenmen gerek🌹

Geçmiş olsun canım, in şe Allah güzel haberlerle dönersin ama sıvı tüketmen çok iyi, doktorum bana hep bolca su iç diyor, bide bu haftalarında güzelce dinlenmen gerek🌹
İşte bugün biraz tükettim ve çıkamıyorm wcden😬 evet dinlenmem lazım ama mümkün olmuyo pek canım ya 5 yaşında da kızım var dinlenmete çalışıyorum ama vakit buldıkça

Dinletir mi bilmiyorum canım, benım doktorum özel her hafta gidiyorum ama daha hiç dinletmedi, 9+4'deyim. Sadece görüyoruz kalp atışını, hatta artık bende net görüyorum pıt pıt seyiriyor. Doktorum ilk gördüğünde daha çok küçük, sese vermek istemiyorum, bebege çok ısı gidiyor demişti, diğer kontrollerde de ben hiç ısrar etmedim. kimisi erken buluyor tercih etmiyor.
Benim doktorum da gösterdi ekranda. Kalp atışı görüyorum. Minik bir damar şeklinde şu an dedi. Ama biz göremedik tabii. Araya bayram tatili de girince geç gitmiş olduk. Stresliydik. Çoğu şeyi anlamadık bile. Soracağımız soruları da unuttuk ☺️

6+3 üz şuan da. 5+3 de keseyi gördük
Bende hemen hemen oyleyım galıba keseyı gördük bebegı goremedık ama benım hıc bulantım yok erkenmı acaba pazartesı keseyı gördük haftaya pazartesı gel dedı mide bulanmaSa saglıklı gebelık degılmı of kafam karıstı

Bende hemen hemen oyleyım galıba keseyı gördük bebegı goremedık ama benım hıc bulantım yok erkenmı acaba pazartesı keseyı gördük haftaya pazartesı gel dedı mide bulanmaSa saglıklı gebelık degılmı of kafam karıstı
Kalp atışı duyulduğunda bulantı başlıyormuş diye biliyorum ben. Erken sanırım

Her gebelik farklı canm herkesn bünyesi de farklı bende de bulantı yok bu demek değil ki sağlıklı gebelik değil boşuna böyle düşünüp canını sıkma

0,76 yazıyo canım kağıtta
Benım vajınal 8 karından 7.4 milim yazıyor bulantınız varmı benım hıc bulantım yok sımdıde bunu taktım kafama bebegı goremedık henuz pazartesı gıdıcez Kac haftalığım onu bıle bılmıyorum 5 haftayı gectım ama kaçım suan doktorda soylemedı

Back
X