bizim sorunuuz kusma yaa.çok fena kusuyorüst baş deiştirmekten boyunlarııını kuru tutmaya çalışmaktan yoruldum artık valla.
bi de hala iki saatte bir mi emziriyosunuz? benimki hala iki saattte acıkıyor.arası uzamicak mı hiç?
geceleri de uykusu deişiyor yaa.bazen bi yatıo 4 te 5 te kalkıo bazen gene 3 te kalkıo. tam bir düzeni yok.dün çok yoruldu mesela.11 de bi yattı gece 5 buçukta kalktı.gündüz çok uyuduysa daha erken uyanıyor.,,
ya benim kızımda çok kusuyor sen 2 saatte bir kaç dakika emziriyorsun ? Bugün doktora gittik verem zatüre ve karma aşısını oldu birde kontrolü vardı. Ben 1 saatte bir 10 dak. emziriyordum kusuyor diye doktor bu şekilde emzirmeme fazla olur ondanda kusabilir dedi. Normalde 2-2.5 saat de bir istemesi gerekiyormuş ve zaten artık daha kuvvetli emdiği için 5 dak. da alması gerekeni emebiliyormuş. Birde arada öksürüyor onu söledim öksürüğün arkasından yutkunur gibi dudaklarını oynatıyormu dedi bende evet dedim ozaman reflü var dedi İlaç verdi ama kusması çok artmadığı sürece vermeyin dedi. Artık oyalamak için gündüz normal zamandada emziğe alıştırmam gerekicek :/