Mart ve Nisan Ayı Tüp bebek sürecinde olanlar !

Bende servikal yetmezlik var bebeğim o yüzden yasak ilişki en başından sonuna kadar🥰 ama zaten öyle bir kocam varki yasak olmasa da yapmazdı çocuğa bişey olur diye😅 değişik evhamlı bir tip🫣

Bizde de var o tip ten 😂😁😝
Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip eylesin inşallah 🤲❤️👼🥰

Keseyi görmüştük evet ama ilk ay tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılır kuzum.
Yani her hangi bir virüs enfeksiyon vs var mı diye.
Hepatit HIV bakılır ve buna benzer bir çok şeye.
Şekere mesela bakılıyor sanırım. Ben mesela kızamık çıkardığımı bilmiyordum testten sonra öğrendim 😂 bağışıklık kazanmışım.

Cuma günü tekrar muayenem var, inşAllah bir sorun çıkmaz. Keseyi görmüştü ama daha küçük olduğu için %100 net bir şey diyemedi içi dolu gibi hayırlı olsun demişti.
Biraz tedirginim bu yüzden.

Sizlere tam kan sayımı yani testi ve idrar testi yapılmadı mı?
Bana kese için gittiğimde hepsi yapılmıştı 😌

Canım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedim

canım çok şükür geldi o günler 🙏❣️

Çok şükür hamdolsun 🤲🥹
Darısı döllenmeye olsun canım dilerim vakti gelmiştir Altın embriyomuzu buluruz bu sefer inşallah kızlarım ben biraz zor vakayım bu yumurtalar bile oluşmadı benim için büyük mucize ve nimet Elhamdulillah 🤲🥲🫶🏻

Ayy kızlar kesemizi yolk kesemizide gördüm çok şükür rabbime kanamam car diye dua istemiştim sizden allah razı olsun hepinizden burda bitirimizi tanımadan sadece derdimiz bir diye hepiniz bana güzel kalbinizden güzel dileklerinizi ilettiniz 12 yıllık özlem galiba bitiyo miniğim 22 sinde kalp atışı için gidicez idrara çok sıkışıktım sizde benim gibi çok tutmayın alttan muane etçek diye 😂🥰🤍
Oyyyyy yesin onu teyzesi maşallah tipki sana benziyor 🥰🥰🤣🤣🤲🤲🤭🤭 canım benim aynen hepimiz ayni yollardan geciyoruz ve birbirimizi çok iyi anliyoruz 🥰 Rabbim bunca yillik özlemden sonra doğumunu da göstersin Rabbim dualarım seninle kuzum 🤲🤲🤲

H hturkmen canım nasılsın iyi misin inşallah 🥰
Son durumun nedir bir gelişme var mı bir sonuç alırsın bizi de bilgilendir inşallah 😊

İyiyim çok şükür canım şuan beklemedeyiz opudan sonra ilk reglimi oldum şimdi ikincisini bekliyorum
Bu ay sonu inşallah ikincisi olursa transfer işlemlerine başlıycaz ❤️❤️

Keseyi görmüştük evet ama ilk ay tam kan sayımı ve tam idrar testi yapılır kuzum.
Yani her hangi bir virüs enfeksiyon vs var mı diye.
Hepatit HIV bakılır ve buna benzer bir çok şeye.
Şekere mesela bakılıyor sanırım. Ben mesela kızamık çıkardığımı bilmiyordum testten sonra öğrendim 😂 bağışıklık kazanmışım.

Cuma günü tekrar muayenem var, inşAllah bir sorun çıkmaz. Keseyi görmüştü ama daha küçük olduğu için %100 net bir şey diyemedi içi dolu gibi hayırlı olsun demişti.
Biraz tedirginim bu yüzden.

Sizlere tam kan sayımı yani testi ve idrar testi yapılmadı mı?
Bana pozitiften sonra yapılmadı

Selam kızlar, iki gündür şehir hastanesine gidiyorum. Baya yoruldum. Hem muayene olmak için hem rapor almak için gittim ama adamlar ölüyor da rapor vermiyor. Rapor yerine yatış veriyorlar komedi gerçekten 🤣 riskli gebelik bölümü de gördü, kanama alanı şükür küçülmeye başlamış. Kan uyuşmazlığı iğnesi yazdılar onu yaptırmaya gidiyorum şimdi. Onun dışında istirahat et dediler, takip edilecek. Ama haberler iyi, elhamdülillah
Oh çok şükür canım benim hamdolsun

Canım acıbadem ataşehirde parvana sayidova benim dr idi ilk gebeliğimde ama sonra devam edemedik, bu sefer pozitifi görürsem yine onunla başlarım. Birde furkan kayabaşoğlu var çok iyi ben sadece erkek olduğu için rahat edemem diye onu tercih etmedim

canım çok şükür geldi o günler 🙏❣️
Canım sen niye parvana hocayla devam edemedin

Solda 5 sağda 1 yumurtam gelişmiş kızlar yarın cetrotide başlayacağız, cumartesi kontrolüm var doktorum amh değerine göre çok iyi dedi mayala katar mayala katar M Maralim2019 @hayal93
Eeee süper haber bu kuşum 🥰🥰 Rabbim kaliteli olup döllenmelerini altin yumurta olmalarini nasip etsin inşallah 🥰🥰 ben sirami saldım yolu açtım bekliyorum hadi gel birlikte yürüyelim bu güzel yolu 🥰🥰🤲🤲🤲

Back
X