2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ayşeydi yanılmıyorsam adın:26:ben hatice sen ve sultan en son kalmıştık herkes face diye ve zamanla bizlerdi ugramadık.Şükür kavuşturana:KK16:Kızlar yazışmaya başlayınca bende geri döndüm.İnş. eski günlerdeki gibi coşar dolar bu topik:KK16:

ebrucum burası çok farklı burda çok dostça paylaştıklarımız facede değiştiler çok yazık sadece üzülüyorum sultanla gülsümle damlayla azşzeyle falan sohbetteyiz daha biir çok arkadaşımız var ama buranın tadı tuzu çok başka sizler başkasınız buarada ikinci bebeği olanlar oldu hamişler var :emir_bebek:

evet canım ben Ayşe,özlemişim yahu:)benim kız klavyenin tuşlarını koparmaya çalıştığından yazmakta zorlanıyorum sorun sadece bu ,bu aralar. ha bu arada en son hepatit aşısından bahsetmişsin ne zaman yapılmıştı bu aşı,biz de yaptırdık mı ya,pek çok aşıoldu ama,bizim aşı kartı kayıplara karıştı,taşınma olayından sonra,şimdilerde başka diyardayız:)

ben daha tetanoz aşımı olmadım,hanidoğum sonrasıyapılması gereken.hamileyken cesaretgeliyor,doğumdan sonra biraz tırstım aşıdan. düşün hamileyken kontrollerde kan veriyorsun,aşı oluyorsun,doğum sancısı çekiyorsun ve doğumu yaşıyorsun,sonrasında aşıdan çekiniyorsun var mı böyle bir şey ya:)

eşim eski okulunu çok arıyor,öğrencilerinden hiç memnun değil,ben de daha atanamadan öğretmenlikten soğudum gitti,hergün öğrencilerin saygısızlığından bahsediyor, alan sınavı da geldi bize nasıl ne yapacam bilemiyorum ruhum çooook stresli....
sevgiler.........

ayşeciğim sen antepliydin yanılmıyorsam mardindeydin eğer yanılmıyorsam kızın elif gülceydi

ebrucum burası çok farklı burda çok dostça paylaştıklarımız facede değiştiler çok yazık sadece üzülüyorum sultanla gülsümle damlayla azşzeyle falan sohbetteyiz daha biir çok arkadaşımız var ama buranın tadı tuzu çok başka sizler başkasınız buarada ikinci bebeği olanlar oldu hamişler var :emir_bebek:

aaaa benim haberim yok kimler merak ettim =))

Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah canlar =)))

Sen düşünüyor musun 2. :emir_bebek:

aaaa benim haberim yok kimler merak ettim =))

Rabbim sağlıkla kucaklarına almayı nasip etsin inşallah canlar =)))

Sen düşünüyor musun 2. :emir_bebek:

elifin kızı olucak hanzede kuzeyin annesi gülsümün inci elası vardı 2gün öncede ikinci kızı oldu hamişlerde var tabi ben çok istiyordum kızım kardeşsiz kalmasın ama maalesef öyle bir şansım yok eda 3aylıktı biz babasıyla ayrıldığımızda :KK43::KK43::KK50:

elifin kızı olucak hanzede kuzeyin annesi gülsümün inci elası vardı 2gün öncede ikinci kızı oldu hamişlerde var tabi ben çok istiyordum kızım kardeşsiz kalmasın ama maalesef öyle bir şansım yok eda 3aylıktı biz babasıyla ayrıldığımızda :KK43::KK43::KK50:

ayyy Maaşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar:

erken daha ya =))

Üzülme hiç Rabbim ne diyor şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer saklıdır bunu bilemezsiniz..Vardır Rabbimin bir bildiği..Rabbim yüzünü meleğin ile güldürsün inşallah canım benim..

ayyy Maaşallah sübhanallah :nazar::nazar::nazar:

erken daha ya =))

Üzülme hiç Rabbim ne diyor şer gibi görünende hayır, hayır gibi görünende şer saklıdır bunu bilemezsiniz..Vardır Rabbimin bir bildiği..Rabbim yüzünü meleğin ile güldürsün inşallah canım benim..

öyle tabi herşeyin hayırlısı olsun sende varmı düşünce:emir_bebek:

Face olayı olunca haber alamaz oldum.İkinci çocugu olnaları yamzışsın ama isim olarak bilm iyorum nick olarak görsem hatırlarım.Baya oldu çünkü unutuum çogunu:26:KK70:amlaya sultana selam söyle benden

Kızlar pepe pastasını sordum netten ve 3 tane pastaneden fiyat aldım.25-30 kişilik 250-300-350Fiyatlar aldım bu ne yaaa:KK53:Siz şeker hamurlu pasta yapan uygun fiyata netten butük yada çevrenizde pastane biliyor musunz?Sizler nerde yaptırdınız ve bu sene bu tzarz yaptıracak mısınız?

Face olayı olunca haber alamaz oldum.İkinci çocugu olnaları yamzışsın ama isim olarak bilm iyorum nick olarak görsem hatırlarım.Baya oldu çünkü unutuum çogunu:26:KK70:amlaya sultana selam söyle benden

snn elf hatırladınmı kuzey olmuştu oğlu şimdide hanzade geliyor diğeride incielamdı onunda kızı oldu hani kızı çok küçüktü çay döküldü yavrucağa baya bir hastanede kaldılar yavrum çıktı ama izleri var maşaLLAH ÇOK GÜZELDİ :nazar::nazar: SÖYLERİM CANIM BAŞ ÜSTÜNE ONLAR GENELDE CEPTEN GİRİYORLARYA OYÜZDEN BURAYA GİREMİYORLAR

Son düzenleme:
kızlar pepe pastasını sordum netten ve 3 tane pastaneden fiyat aldım.25-30 kişilik 250-300-350fiyatlar aldım bu ne yaaa:KK53:siz şeker hamurlu pasta yapan uygun fiyata netten butük yada çevrenizde pastane biliyor musunz?sizler nerde yaptırdınız ve bu sene bu tzarz yaptıracak mısınız?

valla ben busene yapamadım 15 mart gibi yapmayı düşünüyorum kardeşlerim gelecek biri askerden diğeri sideden onları bekledim ama şeker hamurluyu benim pasta aldığım biryer var hiç tavsiye etmiyor kesılmıyor dağılıyor keserken

snn elf hatırladınmı kuzey olmuştu oğlu şimdide hanzade geliyor diğeride incielamdı onunda kızı oldu hani kızı çok küçüktü çay döküldü yavrucağa baya bir hastanede kaldılar yavrum çıktı ama izleri var maşaLLAH ÇOK GÜZELDİ :nazar::nazar: SÖYLERİM CANIM BAŞ ÜSTÜNE ONLAR GENELDE CEPTEN GİRİYORLARYA OYÜZDEN BURAYA GİREMİYORLAR
Elifi resimlerinden hatırlıyorum.İncielam isim olarak hatırlıyorum ama kızınını başına gelenleri bilmiyordum:KK43:
valla ben busene yapamadım 15 mart gibi yapmayı düşünüyorum kardeşlerim gelecek biri askerden diğeri sideden onları bekledim ama şeker hamurluyu benim pasta aldığım biryer var hiç tavsiye etmiyor kesılmıyor dağılıyor keserken

Şeker hamuru görsel olarak güzel ama çok pahalı.Kimsede şeker hamurunu yemiyoor zaten sıyırıyor pastadan.

Elifi resimlerinden hatırlıyorum.İncielam isim olarak hatırlıyorum ama kızınını başına gelenleri bilmiyordum:KK43:

Şeker hamuru görsel olarak güzel ama çok pahalı.Kimsede şeker hamurunu yemiyoor zaten sıyırıyor pastadan.

evet canımya herkes öyle söylüyor görüntü olarak güzel ama pahalı :KK50: inci elam yavrumya çok kaldı kuzum hastanede gülsüm neler çekti çok mahfoldu rabbim bağışladı evladını:KK43:

Kızlar pepe pastasını sordum netten ve 3 tane pastaneden fiyat aldım.25-30 kişilik 250-300-350Fiyatlar aldım bu ne yaaa:KK53:Siz şeker hamurlu pasta yapan uygun fiyata netten butük yada çevrenizde pastane biliyor musunz?Sizler nerde yaptırdınız ve bu sene bu tzarz yaptıracak mısınız?

gunaydın cnm.ewet bende sevmıyorum seker hamurunu.goruntu olarak guzel ama kesılırken felan dagılıyo yemesıde zor oldugu için bende tercıh etmıyorum.1cı y as gununde kremalımeyvelı yapmıstım herkes cok sevmıstı.busenede oyle yapmayı dusunuyorum inş

Gunaydın kızlarrrrrrrrrrrrrrrrrr bugunnnnnn prensımınnnnnnnnnnnnnnnnn dogummmmmgünüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü.mutlu yaslara pasammmmmm benımmmmmmmmmmmmmmmm canımınnnnnnnnnnnnnn içiiiiiiiiiiiiiiii oğlummmmmmmmmmmmmmmm senı herseyden cok sevıyoruzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz:))))))))))

Kızlar hala menüyü belirleyemedim.Kafamda bi sürü şey var ama ne yapacagım konusunda kararsızım:KK31:

kızlar çok az kaldı ve çok heyecanlıyım.bu günü bekliyorum uzun zamandır.neler yapıcağım neler alacağım herşey belli ama 2 tane kutlama yapmak zorundayım ve bu beni çok yoruyor.k.validemlerle annemler görüşmüyor.hangi gün nerde yapayacağım yapmasam kızarlarmı.k.validemlerle kutlamak istemiyorum.yüzlerini dahi görmek istemiyorum aslında.çünkü onlar önemsemiyorlar bile.ama eşim taktı olursa 2 tane olucak diyor.o da çok masraf olucak.siz nasıl yapardınız akıl verin nolur????

X