Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Selammmmm eski güzel grubum arkadaşlarım ne yapıyorsunuz nasılsınız..Kuzucuklar minnoşlar nasıl uzun zamandır yazmadık aklıma düştünüz birden bir dürteyim dedim =)
Kızlar nasılsınız??? Ne var ne yok? Bebişler büyüyüp okullu oldular nasıl gidiyor okulları? Benim 2. Oğlum oldu 2,5 yaşında sizde 2. Bebiş var mı? Ayyy lütfen gelin ara ara özledim
Kızlar nasılsınız??? Ne var ne yok? Bebişler büyüyüp okullu oldular nasıl gidiyor okulları? Benim 2. Oğlum oldu 2,5 yaşında sizde 2. Bebiş var mı? Ayyy lütfen gelin ara ara özledim
Evet ne cabuk geçmiş zaman. Şimdi bu topigi gördüm ve vayy bee ne gunlerdi dedigim anlar geldi anne olabilmek icin cabalar hüsranlar sonra 4 sene sonra bu topikte buldum kendimi sindi de 7 sene geçmiş üstünden şimdi rabbim izin verirse 2. Bebegim olucak insallah oda kısmetse mart bebegi daha 11 haftaligiz bende de durum bu :))