- 11 Aralık 2010
- 6.564
- 3.416
çok şükür rabbime troitimiz düşmüş demir eksikliğimiz bitmiş herşey yolunda
Geçmiş olsun canım edaya:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok şükür rabbime troitimiz düşmüş demir eksikliğimiz bitmiş herşey yolunda
Menüyü belirledim sayılır kızlar.
4renkli salata
Sakallı poça
Kurabiye
Bisküvi topları
Zeytinli açma
Pepe pastası
Börekte yapıcam ama henüz karar veremedim
Taçsız prenses,canım ben bi arkadaşın araıgıyla evde yapan birini buldum.Ppepe pastası yapıcak ve fiyatıda çok uygunGündüz içinde küçük normal bir pasta alıcam.Parmagın içinde geçmiş olsun.
Haticecim,hayırlı haberini alırız inş. edanın troidi düşmüştür.
Liste önümde
Makarna Salatası
kumpir
ıspanaklı börek
bal kabaklı börek
havuç salatası
sakallı poğça
kısır
kanepe
kurabiye
yeter herhalde pasta da olcak ama bu defa 2 tane değil 1 tane yapacağız 30 kişiden fazla oluyoruz ya ne yapacağım bilmiyorum çağırmasam da küsüyorlar valla eşim bu ne ya kutlamayalım daha yeter dedi..
cok guzel cnm menun.boregıde patateslı yada kıymalı yapabılırsınnn
Menüyü belirledim sayılır kızlar.
4renkli salata
Sakallı poça
Kurabiye
Bisküvi topları
Zeytinli açma
Pepe pastası
Börekte yapıcam ama henüz karar veremedim
Menüye susamlı kalın tuzlu çubuklar ve çigköftede eklendi
liste süper çiğköfte yi sizmi yoğurakcaksınızsüper olur
[ı][ı]liste önümde :d
makarna salatası
kumpir
ıspanaklı börek
bal kabaklı börek
havuç salatası
sakallı poğça
kısır
kanepe
kurabiye
yeter herhalde pasta da olcak ama bu defa 2 tane değil 1 tane yapacağız 30 kişiden fazla oluyoruz ya ne yapacağım bilmiyorum çağırmasam da küsüyorlar valla eşim bu ne ya kutlamayalım daha yeter dedi..[/ı][/ı]
Günaydın canlar =))) dün öyle yoğun bir gün geçirdim ki anlatamam ölüyorum yorgunluktan..Banyoma paspas aldım kızlar çok güzel =)) resmini sonra ekleyeceğim çok beğendim içime sindi dün kaç saat gezdim bilmiyorum..Bir de akşam pasta için gezdim ölüyorum yorgunluktan ( [/
gunaydın cnm.temızlıkmı yaptın kızzz.ekle cnm bakalım ıyı gunlerde kullan cnm içine sınerek alman daha ıyı olmus cnm.pastaya karar verdınmı?
Yok be canım nerdeArkadaşın eşi yapacakmış[/QUObana gel yaparım bacıma
Günaydın canlar =))) dün öyle yoğun bir gün geçirdim ki anlatamam ölüyorum yorgunluktan..Banyoma paspas aldım kızlar çok güzel =)) resmini sonra ekleyeceğim çok beğendim içime sindi dün kaç saat gezdim bilmiyorum..Bir de akşam pasta için gezdim ölüyorum yorgunluktan (
Yok be canım nerdeArkadaşın eşi yapacakmış[/QUObana gel yaparım bacıma
Canım benim yapmış kadar olsun saolasın
Günaydın canlar =))) dün öyle yoğun bir gün geçirdim ki anlatamam ölüyorum yorgunluktan..Banyoma paspas aldım kızlar çok güzel =)) resmini sonra ekleyeceğim çok beğendim içime sindi dün kaç saat gezdim bilmiyorum..Bir de akşam pasta için gezdim ölüyorum yorgunluktan ( [/
gunaydın cnm.temızlıkmı yaptın kızzz.ekle cnm bakalım ıyı gunlerde kullan cnm içine sınerek alman daha ıyı olmus cnm.pastaya karar verdınmı?
eveettt canım çıktı yaaa
sağol canımmmm
pasta için de bugün fotoğrafçıya gittim..12 Tane resimi bir yerde toplattırdım pastanın üzerine bakalım resmini çekerimmmm =))
slm herkese benim oglumda martin 28i kizimda nisanin 11i cok kararsizim ayni andami yapsam yoksa ayri mi die gecen sene bizde 30kisiydik bu senede kizimin ilk yasi oldugu icin gene ole cok kalabalik olur heralde ama ondan sonra okadar kalabalik yapmayi dusunmuyorum