Insallahhh güzel dıleklerin için tesekkür ederimGenelde herkes transfer sonrası 7. Günde silik çizgi görmüş canım. Hayırlı uğurlu olsun iki bebişinde seninledir inşallah. 6. Günde de çıkar bence
![Smiling face with heart-eyes :heart_eyes: 😍](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f60d.png)
![Folded hands :pray: 🙏](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f64f.png)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Insallahhh güzel dıleklerin için tesekkür ederimGenelde herkes transfer sonrası 7. Günde silik çizgi görmüş canım. Hayırlı uğurlu olsun iki bebişinde seninledir inşallah. 6. Günde de çıkar bence
yaa amin inşallah rabbim herkese nasip etsin kan vermeden emin olamıyorum ama bu bile heycan kattı banaAyy tabii ki varhayırlı olsun bebişini sağlıkla al kucağınaaaaa
Ay bende yaptım benimde ikinci çizgim var ama umutlanmak istemiyorum.yaa amin inşallah rabbim herkese nasip etsin kan vermeden emin olamıyorum ama bu bile heycan kattı bana
ayyyy olmuş benceeee yarın gidip kan ver bekleme daha fazla çok heyecanlıEki Görüntüle 3543610
Var mı silik çizgi var ben görüyorum ama siz görüyor musunuz
yaaa ne güzel mutlu olun güzel düşünün ne güzel bak görmüşsün ikinci çizgiyi şimdiden tebrik ederimAy bende yaptım benimde ikinci çizgim var ama umutlanmak istemiyorum.
insan öyle oluyor demek soğukkanlı olmak da zor ahahhaAy bende yaptım benimde ikinci çizgim var ama umutlanmak istemiyorum.
olabilir ben gününü bekleyeceğim hem dr duymak beni daha motive edertest günüm cumartesi belki bu akşam kan veririm hem cumarteside artışı görmüş oluruz.
bende predictorun yanıldığını hiç görmedim tebrik ederimmmmPredictor markasının hiç yanıldığını görmedim ben valla ben de bir gebelik geçirip düşük yaptım daha önce onda da silik çizgi görmüştüm aradan yarım saat 1 saat geçince daha da netleşmişti kan vermiştim 50 çıkmıştı. Pahalı ama doğru gösteren bir test. Sende de var görünüyor hadi gözün aydınumarım seninledir bebişin, kan testi yaptıracak mısın yoksa vaktini mi bekleyeceksin canım
Allahım isteyen herkese göstersin . O test kaç kere tek çizgi kaldı o zamanki hayalkırıklarımı kimse yaşasın istemem. İlk kez iki çizgi gördüm ters bir şey olmasın diye korkuyorumyaaa ne güzel mutlu olun güzel düşünün ne güzel bak görmüşsün ikinci çizgiyi şimdiden tebrik ederim![]()
şuan bebeğin seninle bunun keyfini çıkar ve bence yarın gidip kan ver için hepten rahatlasın idrardan gördüysen kanda kesin çıkar bize de güzel sonucunu ilet mutlakaAllahım isteyen herkese göstersin . O test kaç kere tek çizgi kaldı o zamanki hayalkırıklarımı kimse yaşasın istemem. İlk kez iki çizgi gördüm ters bir şey olmasın diye korkuyorum![]()
yaa gününde verip dr den olumlu cümle duymaya ihtiyacım var o yüzden gününü bekleyeceğim hem eşime de süpriz olur 2 dk da çıktı :) çok şükür inşallah şubat bize heppimize uğurlu gelirayyyy olmuş benceeee yarın gidip kan ver bekleme daha fazla çok heyecanlıhemen mi çıktı çok beklemedin dimi , güzel haberler bir bir gelmeye başlıyor harikaaa
hızlı sonuç güzel sonuçtur arkadaşım çok sevindim güzel gönlünden nasıl geliyorsa öyle yap tabi kendine dikkat et bol istirahat et ayy çok heyecanlıyaa gününde verip dr den olumlu cümle duymaya ihtiyacım var o yüzden gününü bekleyeceğim hem eşime de süpriz olur 2 dk da çıktı :) çok şükür inşallah şubat bize heppimize uğurlu gelir
amin canım senin ve isteyen herkesin gönlündeki gibi olsun benim kadar kendine dikkat eden yoktur herhalde inşallah güzel sonuç alırız bu bile bizi motive etmeye yeterhızlı sonuç güzel sonuçtur arkadaşım çok sevindim güzel gönlünden nasıl geliyorsa öyle yap tabi kendine dikkat et bol istirahat et ayy çok heyecanlı![]()
Ayyyy canım çok sevindim gözün aydıntest günüm cumartesi belki bu akşam kan veririm hem cumarteside artışı görmüş oluruz.
evet evet ver çok güzel olur için rahatlar 2.artışı da görüncetest günüm cumartesi belki bu akşam kan veririm hem cumarteside artışı görmüş oluruz.
İnşallah hepimize nasip olur bu mübarek günlerderabbim en kısa zamanda bu yolda bekleyen herkese nasip etsin inşallah tek yumurta ikizi olur hep sağlıklı olsun tek yumurta ikizi olur inşallah ALLAHIM DİYORUM
amin inşallah canım tüp bebekte 5. gün embiryosunda genelde görülürmüş tek yumurta ikisi inşallah bize hayalini bu şekilde kuranlara rabbim bu mübarek günlerde nasip etsin aminİnşallah hepimize nasip olur bu mübarek günlerde
Gözün aydın canım
Bende hep ikiz olacaksa tek yumurta ikizi olsun istiyorum