ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

Merhaba benım 3. Transferim bu 6 subatta ıkı embrıyo transfer edildi orta kalite bugun 6. Günüm sabah kahve rengı lekelenmem oldu erken gebelik testi yaptım silik bir cizgi var sizce tutmuşmudur cok heycanlıyım🥰🥺
Ay umarım tutunmuştur güzel haber alırız. Dondurulmuş embriyo transferiydi değil mi?

Ben daha yeni transfer oldum daha çoook var ama siz yaptınız mı merak ettim 🥰
IMG_8229.jpeg

Var mı silik çizgi var ben görüyorum ama siz görüyor musunuz

gölgeye benzemiyor çıplak gözle silik pembe test evet erken gebelik
Predictor markasının hiç yanıldığını görmedim ben valla ben de bir gebelik geçirip düşük yaptım daha önce onda da silik çizgi görmüştüm aradan yarım saat 1 saat geçince daha da netleşmişti kan vermiştim 50 çıkmıştı. Pahalı ama doğru gösteren bir test. Sende de var görünüyor hadi gözün aydın 🥹🥹🥹 umarım seninledir bebişin, kan testi yaptıracak mısın yoksa vaktini mi bekleyeceksin canım

Predictor markasının hiç yanıldığını görmedim ben valla ben de bir gebelik geçirip düşük yaptım daha önce onda da silik çizgi görmüştüm aradan yarım saat 1 saat geçince daha da netleşmişti kan vermiştim 50 çıkmıştı. Pahalı ama doğru gösteren bir test. Sende de var görünüyor hadi gözün aydın 🥹🥹🥹 umarım seninledir bebişin, kan testi yaptıracak mısın yoksa vaktini mi bekleyeceksin canım
Çok üzülüm benim başıma da geldi ama kimyasal olmuştu inşallah bebğim benimledir duaya ihtiyacım var bana ve isteyen herkese dua edin bu mübarek günlerde Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın çok Amin:dua:

Merhaba benım 3. Transferim bu 6 subatta ıkı embrıyo transfer edildi orta kalite bugun 6. Günüm sabah kahve rengı lekelenmem oldu erken gebelik testi yaptım silik bir cizgi var sizce tutmuşmudur cok heycanlıyım🥰🥺
Genelde herkes transfer sonrası 7. Günde silik çizgi görmüş canım. Hayırlı uğurlu olsun iki bebişinde seninledir inşallah. 6. Günde de çıkar bence

Back