ŞUBAT 2025 TÜP BEBEK SÜRECİNDE OLANLARIN PAYLAŞIM ALANI 🌹

mevcutta estoferm, coraspirin ve folibol kullanıyorum yarından itibaren de progestan fitil günde 3 defa, progestan dex iğne günde 1 defa kullanacağım. bir de 5 gün boyunca tetradox ve deltacortil diye hap verdi onları içeceğim :) her yanım ilaç oldu ne zormuş yahu 😂 inşallah sen de yarın kesin tarihini bildirirsin bize canım
Valla hayatımda toplamda bu kadar ilaç içmemişimdir 😂😂 yarın söylerim canım dua edelim pazartesi olsun iş yeriyle sıkıntı yaşıcam diğer günlerde 😞

Ya canım hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin ins 🙏 valla seni görünce bende bı gaza geldim test yapmak için ama tuttum kendimi😅 dedim sabır 1 gün daha yarın zaten test günüm 😊
Senin bugün kaçıncı günündü canım?

Testte pozitif gören arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu bu süreçte 🙈

Valla hayatımda toplamda bu kadar ilaç içmemişimdir 😂😂 yarın söylerim canım dua edelim pazartesi olsun iş yeriyle sıkıntı yaşıcam diğer günlerde 😞
Ben son kontrole çarşamba gitmiştim pazartesiye transfer günü verdi ve 5 gün progesteron içeren iğne kullandım bunun standardı var mı bilmiyorum ama transferden önce 5 günlük bir farklı ilaç iğne tedavisi oldu bende

Senin bugün kaçıncı günündü canım?

Testte pozitif gören arkadaşlarım belirtileriniz oldu mu bu süreçte 🙈
Valla belirti mi bilemem ama bende şunlar oldu: transfer sonrası aşırı gaz problemim oldu hatta doktora bile yazdım iş yerinde çok zorlandım bu durumdan. Sonra kasık ağrılarım oldu , kasıkta seğirme oldu , 5.6. Gün memede hassasiyet başladı , dünden beride aşırı uyku hali var . Ben az önce tekrar erkenn gebelik testi yaptım ilk testime göre daha koyu çıktı🥰 şimdi cumartesiyi bekleyeceğim kan vericem

Ya canım hayırlı olsun rabbim kucagina almayı nasip etsin ins 🙏 valla seni görünce bende bı gaza geldim test yapmak için ama tuttum kendimi😅 dedim sabır 1 gün daha yarın zaten test günüm 😊
Canım yaa eğer ben Burda umut olduysam size siz de başaracaksınız hatırası kalsın bence yap test yine de saklarsın

Valla belirti mi bilemem ama bende şunlar oldu: transfer sonrası aşırı gaz problemim oldu hatta doktora bile yazdım iş yerinde çok zorlandım bu durumdan. Sonra kasık ağrılarım oldu , kasıkta seğirme oldu , 5.6. Gün memede hassasiyet başladı , dünden beride aşırı uyku hali var . Ben az önce tekrar erkenn gebelik testi yaptım ilk testime göre daha koyu çıktı🥰 şimdi cumartesiyi bekleyeceğim kan vericem
Benim bugün transfer dahil 3. Günüm kasık ağrım artmaya başladı ve bel ağrım başladı önceden o yoktu 🥹

Back