2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aa hatırladım kumpir =)) ama muffin kağıt olanları kullanarak yapacağım çok şeker görünüyorlar =))

naber canlar bizim yarın doğum günümüz ama martta yapacam ben asker kardeşim gelecek martın 15de kız kardeşim gelecek sideden onlarda olsun istiyorum biz kızımın pastasını yarın akşam kesecez ama doğum gününü erteledik bu arada benide unutmayın buluşmaya çok istiyorum sizlerle tanışmayı :) hem yazın günler uzun hemde havalar ısınır daha iyi olur

ewet cn cok guzel olur.bende anadolu yakasında dudulluda oturuyorum sen neresınde oturuyosun?

sedacım ben hep geliyorum dudulluya eski komşularıma 3sene oturdum ataşehirde şimdi eşimden boşandım annemlerin yanında bahçelievlerdeyim

Son düzenleme:
naber canlar bizim yarın doğum günümüz ama martta yapacam ben asker kardeşim gelecek martın 15de kız kardeşim gelecek sideden onlarda olsun istiyorum biz kızımın pastasını yarın akşam kesecez ama doğum gününü erteledik bu arada benide unutmayın buluşmaya çok istiyorum sizlerle tanışmayı :) hem yazın günler uzun hemde havalar ısınır daha iyi olur

Ooo Rabbim uzun sağlıklı mutlu bir iman versin Meleğine..Rabbim bahtını da tahtını da güzel eylesin..

Emin ol 3 gün 3 gece Canlı Yayın Yapacağım buradan gelmeyen kalmasın diye =)))))))))

ewet cnm bende gordum pastalrı.kargoyla nebılıyım cnm ya pasta cok cabuk dagılacak bozulack bısey ben olsam vermezdım.senınkıdemı pepecıııı bızde co sevıyoruz pepeyıııı :)))

Pepeyi sevmeyen bebek düşünemiyorum:KK1:Hklısın riske atmayayım.Yagcıoğlunda da gördüm pepeli.Pastaları çok güzel oraya yaptırayım bari.Toplanılırsa benide unutmayın.Avrupa yakasındayım

Pepeyi sevmeyen bebek düşünemiyorum:KK1:Hklısın riske atmayayım.Yagcıoğlunda da gördüm pepeli.Pastaları çok güzel oraya yaptırayım bari.Toplanılırsa benide unutmayın.Avrupa yakasındayım

Ben gerekirse özel mesaj atarım canım..Garantiye almak lazım =))

Ancak mayıs haziran gibi olur siz uzaksınız ben pendik hAvalar iyice ısınmadan zor..İnşallah nasip olur toplaşırız =))

ewet cnm bızde oyuzden yazın ıstıyoruzzz.mutlu yıllar prenseseeee:)))))))))))

Memleketlim benimmmmmmmmmmm =))

İst doğumluyum 3 yaşında iken taşınmışız Malatyaya Kökenlerde Malatya =))

Bahçelievler soğanlıda doğmuşum iyi bilirim oraları :-) Sen neresindesin..

İnşallah :-)

kızlar bıraz daha sohbet edın akraba cıkcaksınız haaaa.nerelerdesınız yaaaa.dun hıc bırınız gırmedınızzz

Günaydınnn tünaydın =)))

Valla bugün keyif yapayım dedim az yatayım 10 a kadar diye ne mümkün oğlum üzerime atlayıp anne dehh dehhh diyip belimi kırdı :KK53::KK53:

Havalardan mı nedir bilmiyorum ama bugün ne iş yapasım var ne yemek hatta gezmeye kahveye komşuya gitsem süper olur hehhe =))) tabi paşazade uyuyup uyandıktan sonra..

Siz ne yapıyorsuz hatunlar :-)

sedacım sen buradasın nasılsın canım..

Günaydınnn tünaydın =)))

Valla bugün keyif yapayım dedim az yatayım 10 a kadar diye ne mümkün oğlum üzerime atlayıp anne dehh dehhh diyip belimi kırdı :KK53::KK53:

Havalardan mı nedir bilmiyorum ama bugün ne iş yapasım var ne yemek hatta gezmeye kahveye komşuya gitsem süper olur hehhe =))) tabi paşazade uyuyup uyandıktan sonra..

Siz ne yapıyorsuz hatunlar :-)

sedacım sen buradasın nasılsın canım..

ooooooo neguzel cnm ama pasalar bı rahat bırakmıyolarkı annelerı dınlensınnnn.napıyım cnm ya işteyım ustumde bı yorgunluk uykusuzluk sorma gıtsın yanıı.ewet cnm buralardayım:))))se nasılsın

ooooooo neguzel cnm ama pasalar bı rahat bırakmıyolarkı annelerı dınlensınnnn.napıyım cnm ya işteyım ustumde bı yorgunluk uykusuzluk sorma gıtsın yanıı.ewet cnm buralardayım:))))se nasılsın

Ayy canım Allah KOlaylık versin ben evde yaylım yaylım oturuyorum..Sıkıldım eve soğuk dışarı da çıkamıyoruz..Rüzgar olmasa çıkacağız ama paşazade hemen üşütüyor :KK43:

Ayy canım Allah KOlaylık versin ben evde yaylım yaylım oturuyorum..Sıkıldım eve soğuk dışarı da çıkamıyoruz..Rüzgar olmasa çıkacağız ama paşazade hemen üşütüyor :KK43:

saol cnm.valla bende evde olmak ısterdım pasamla beraber.ewet boyle havalarda da bıyere gıdılmıyo.senın pasanın dogumgunu nezaman cnm

X