- 10 Kasım 2006
- 6.246
- 1.615
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ewet cn cok guzel olur.bende anadolu yakasında dudulluda oturuyorum sen neresınde oturuyosun?
naber canlar bizim yarın doğum günümüz ama martta yapacam ben asker kardeşim gelecek martın 15de kız kardeşim gelecek sideden onlarda olsun istiyorum biz kızımın pastasını yarın akşam kesecez ama doğum gününü erteledik bu arada benide unutmayın buluşmaya çok istiyorum sizlerle tanışmayı :) hem yazın günler uzun hemde havalar ısınır daha iyi olur
sedacım ben hep geliyorum dudulluya eski komşularıma 3sene oturdum ataşehirde şimdi eşimden boşandım annemlerin yanında bahçelievlerdeyim
ewet cnm bende gordum pastalrı.kargoyla nebılıyım cnm ya pasta cok cabuk dagılacak bozulack bısey ben olsam vermezdım.senınkıdemı pepecıııı bızde co sevıyoruz pepeyıııı :)))
Pepeyi sevmeyen bebek düşünemiyorumHklısın riske atmayayım.Yagcıoğlunda da gördüm pepeli.Pastaları çok güzel oraya yaptırayım bari.Toplanılırsa benide unutmayın.Avrupa yakasındayım
Sedacım senin aklında neler var =))
naber canlar bizim yarın doğum günümüz ama martta yapacam ben asker kardeşim gelecek martın 15de kız kardeşim gelecek sideden onlarda olsun istiyorum biz kızımın pastasını yarın akşam kesecez ama doğum gününü erteledik bu arada benide unutmayın buluşmaya çok istiyorum sizlerle tanışmayı :) hem yazın günler uzun hemde havalar ısınır daha iyi olur
Pepeyi sevmeyen bebek düşünemiyorumHklısın riske atmayayım.Yagcıoğlunda da gördüm pepeli.Pastaları çok güzel oraya yaptırayım bari.Toplanılırsa benide unutmayın.Avrupa yakasındayım
tamam cnm sende aklımızdasınnnn avrupa yakasının neresınde oturuyosunnnnn cnm[/QUOTE
K.çekmece tarafında
aa benim anneanne de bahçelievlerde ama şuan Malatya da..Uzak ya
Günaydınnn tünaydın =)))
Valla bugün keyif yapayım dedim az yatayım 10 a kadar diye ne mümkün oğlum üzerime atlayıp anne dehh dehhh diyip belimi kırdı
Havalardan mı nedir bilmiyorum ama bugün ne iş yapasım var ne yemek hatta gezmeye kahveye komşuya gitsem süper olur hehhe =))) tabi paşazade uyuyup uyandıktan sonra..
Siz ne yapıyorsuz hatunlar
sedacım sen buradasın nasılsın canım..
ooooooo neguzel cnm ama pasalar bı rahat bırakmıyolarkı annelerı dınlensınnnn.napıyım cnm ya işteyım ustumde bı yorgunluk uykusuzluk sorma gıtsın yanıı.ewet cnm buralardayım:))))se nasılsın
Ayy canım Allah KOlaylık versin ben evde yaylım yaylım oturuyorum..Sıkıldım eve soğuk dışarı da çıkamıyoruz..Rüzgar olmasa çıkacağız ama paşazade hemen üşütüyor
saol cnm.valla bende evde olmak ısterdım pasamla beraber.ewet boyle havalarda da bıyere gıdılmıyo.senın pasanın dogumgunu nezaman cnm