evet
12 Mart teyzesi :)
masaallah ya ne cabukta buyuduler.benımkınınde 4mart pazartesıgunu ama babamızında 18 mart 16 martta 2sınınkınde cıkartıyım aradan dıyorum.sen neler yapcaksınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
evet
12 Mart teyzesi :)
arkadaslar benide unutmayın anadolu yakasında oturuyorum..bu arada facede takılıyomusunuz ordanda paylasımda bulunuyorum...sevgilertamam cnm sende aklımızdasınnnn avrupa yakasının neresınde oturuyosunnnnn cnm
arkadaslar benide unutmayın anadolu yakasında oturuyorum..bu arada facede takılıyomusunuz ordanda paylasımda bulunuyorum...sevgiler
arkadaslar benide unutmayın anadolu yakasında oturuyorum..bu arada facede takılıyomusunuz ordanda paylasımda bulunuyorum...sevgiler
arkadaşlar merhabalar,uzuuuuuuuuuuuuun bir aradan sonra tekrar sizlere kavuşmak ne güzel:)))tabiii hepiniz buralarda mısınız, beni hatırladınız değil mi, hamilelik ve doğum sonrası sürecimi sizlerle geçirmiştim, görünüşte sanal ama gerçekte sıcacık arkadaşlarım oldunuz, sizleri özlemişim...
çoğunluğunuz face'ye takılınca -buraları boş bırakmıştınız -ben de sitem ettim ve zamanla kabuğuma çekilmiştim, çoktandır girmeyince inanın, foruma giriş şifremi bile unutmuşum kaçıncı denemeden sonra girebildim. sweet drop(Damla) arkadaşımızın özel mesajını görünce yazayım dedim, gerçekten özledim sizi, sevgiyle kalın.
haaa buarada benim minnak kızım da Mart 25 te 2. yaşına basıyor, hala zayıf hiç bir şeyyemiyor düşünün 10küsür kiloda,yemek deyince kaçıyor,sağlıkla ,huzurla büyüsünler de önemli olan o:)
ben hala işsiz öğretmenlerdenim,atanamadım, daha doğrusu çalışmadımki, geçen sene sınava bile girmedim, busene haftasonu kursa gidiyorum, sıkı çalıştığım söylenemez ne olacak benim bu halim bilmiyorum hayırlısı:)
sevgi ve selamlarla......
buralardayım canım,fırsatım oldukça da gelirim, sizler ne güzel daha da kaynaşmışsınız,buluşmalar falan:) ben zaten Anadolunun güneyinde uzaklardayım, bir klavyenin tuşları kadar yakınım sadece:)
kalın sağlıcakla kapıçalıyorrrrr
Kızlar Buluşmayı ben organize edeyim uyar mı nisan mayıs gibi diyorum çünkü karşıda oturan arkadaşlar da var..Havalara bağlı olarak mayıs gibi görüşürüz =)) ben liste oluşturalım diyorum..
Taçsız prenses _ Anadolu Yakası/ Pendik gibi
Canım ayşeydi yanılmıyorsam adın:26:ben hatice sen ve sultan en son kalmıştık herkes face diye ve zamanla bizlerdi ugramadık.Şükür kavuşturanaKızlar yazışmaya başlayınca bende geri döndüm.İnş. eski günlerdeki gibi coşar dolar bu topik
evet canım ben Ayşe,özlemişim yahu:)benim kız klavyenin tuşlarını koparmaya çalıştığından yazmakta zorlanıyorum sorun sadece bu ,bu aralar. ha bu arada en son hepatit aşısından bahsetmişsin ne zaman yapılmıştı bu aşı,biz de yaptırdık mı ya,pek çok aşıoldu ama,bizim aşı kartı kayıplara karıştı,taşınma olayından sonra,şimdilerde başka diyardayız:)
ben daha tetanoz aşımı olmadım,hanidoğum sonrasıyapılması gereken.hamileyken cesaretgeliyor,doğumdan sonra biraz tırstım aşıdan. düşün hamileyken kontrollerde kan veriyorsun,aşı oluyorsun,doğum sancısı çekiyorsun ve doğumu yaşıyorsun,sonrasında aşıdan çekiniyorsun var mı böyle bir şey ya:)
eşim eski okulunu çok arıyor,öğrencilerinden hiç memnun değil,ben de daha atanamadan öğretmenlikten soğudum gitti,hergün öğrencilerin saygısızlığından bahsediyor, alan sınavı da geldi bize nasıl ne yapacam bilemiyorum ruhum çooook stresli....
sevgiler.........
Memleketlim benimmmmmmmmmmm =))
İst doğumluyum 3 yaşında iken taşınmışız Malatyaya Kökenlerde Malatya =))
Bahçelievler soğanlıda doğmuşum iyi bilirim oraları Sen neresindesin..
İnşallah