2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ankaralı anneler 2.geleneksel ankara buluşmamızı yapıyoruz çarşamba günü 13.30da ankmallde buluşuyoruz gelmek isteyen varsa davetlimizdir:KK19:

yesocum biz ilk önce aptamil kullanıyorduk sonra bebelac kullanmaya başladım 2side aynı firmanınmış sağlık ocağındaki ebe dedi istersen bebelac kullan hatta çeşit çeşit mamalarını alıyorum kaşık mamalarından ver diyince doktor çokda seviyor
ayy canım cok saol bebelacta aldım onu begenmezse verırım dıye sımdıde ondan hazırlayıp uaynınca versemmı uyku arasındada mama verılıyomuuu ayy cok cahılımm bu konuda..bıberonla dahamı rahat alır aceeep bılemedıımmmmm
sevgılerrr

ebruli: sana ve oğluşuna geçmişler olsun, bol meyve ye su iç inşallah iyi olursun bi an önce
özlem: canım maddi sıkıntı nedeniyle yavrusunu daha erken bırakmak zorunda olanları düşün, sen keyfinden bırakmıyosun sonuçta,çocuklar küçükken ev alınmazsa sonradan masrafları arttığından daha zor oluyo mecburuz bi yerde buna.inşallah iyi bi bakıcı bulursun bi de kamera taktırırsın içine sinmezse Allah yardım eder güzelce büyür kuzucuğun
damla: ya aslında ben katılmak isterdim size bu defa ama salı günü evim taşıncak o yüzden malesef gelemiyorum:KK43: haftaya olsaydı gelirdim ertelenirse haberim olsun

canım ben haftaya izmite dönüyorum malesef aslında geçtiğimiz hafta olcaktı ama olamadı inşallah 3.buluşmaya katılırsınız sizde

sevgili Rosense evet o bahsettiğin kişi benim. Ve ağzım açık kaldı.Burası bi paylaşım ortamı,herkes birşeyler paylaşıyor. Ve en önemlisi hepimizin farkı yaşanmışlıkları var. Ben 4 aylık hamile olduğum günden beri bu topikteyim. Kimi terslemişim sormak isterim? Ben o selenayı terslemedim,farklı düşüncemi belirttim,asıl beni tersleyen kendisidir. Hatta o mesajdan sonra kendisine tekrar cevap yazıp,onu bilgilendirdim.Hatta face e "beni tersleyen kimdi" diye yazdım.Birde face grubu açıldıktan sonra kkya girmemeye başlamıştım. İçimden "facei olmayan arkadaşlarla paylaşımımız devam etmeli "diye düşünerek ,tekrar girmiştim.hiperaktif,poseidon ve abreli merak ediyordum. Ve artık çok başka insanlar vardı. Sana bulayım o benim girdiğim sayfaları. Ve acı gerçeği gör, sonradan geleni dışlayan asıl şimdi şikayetçi olanlardır. benim yazdıklarıma cevap verilmeyince ve terslenince ve selena arkadaşa, ne demek istediğimi,durumu anlattığım mesaja cevap verilmeyince bir daha girmedim.
anlıyorum canım benim kaçırdığım bazı yerler olmuş o zaman. keşke kimse alınmasa kırılmasa güzel güzel konuşup dertleşsek...

ayy canım cok saol bebelacta aldım onu begenmezse verırım dıye sımdıde ondan hazırlayıp uaynınca versemmı uyku arasındada mama verılıyomuuu ayy cok cahılımm bu konuda..bıberonla dahamı rahat alır aceeep bılemedıımmmmm
sevgılerrr

sen devam sütü aldıysan canım biberonla vericen uykusunda verebilirsin bizimki acıkıyor ağlıyor biberonu veriyorum gözü kapalı içiyor ağır ağır diğer mamalarda çeşit çeşit varya biberonlada veriliyor ama vermemeye çalış kaşığa alışsın artık..birde geceleri ise gece mamalarından al istersen ben öyle yapıyorum daha tok tutuyormuş

sevgılerrr

sen devam sütü aldıysan canım biberonla vericen uykusunda verebilirsin bizimki acıkıyor ağlıyor biberonu veriyorum gözü kapalı içiyor ağır ağır diğer mamalarda çeşit çeşit varya biberonlada veriliyor ama vermemeye çalış kaşığa alışsın artık..birde geceleri ise gece mamalarından al istersen ben öyle yapıyorum daha tok tutuyormuş

selam kızlar öğlen de yazdım şimdi kalabalıklaşmışken tekrar sorayım oğlum memei ısırıyor kanatıyor göğüs kalkanını reddediyor zaten emzik bile aldıramadım.illa ki memeden emecek ağlaya ağlaya uyudu uykusu iyice derinleşince emzirdim uyanıkken hep ısırdı bugün diş jelide aldım onuda bir güzel yaladı yuttu bir şey farketmedi var mı başka bir önerisi olan gözünün içine bakarak hayır dedim ama oyun sanıyor dediklerimi daha çok küçük ......

selam kızlar öğlen de yazdım şimdi kalabalıklaşmışken tekrar sorayım oğlum memei ısırıyor kanatıyor göğüs kalkanını reddediyor zaten emzik bile aldıramadım.illa ki memeden emecek ağlaya ağlaya uyudu uykusu iyice derinleşince emzirdim uyanıkken hep ısırdı bugün diş jelide aldım onuda bir güzel yaladı yuttu bir şey farketmedi var mı başka bir önerisi olan gözünün içine bakarak hayır dedim ama oyun sanıyor dediklerimi daha çok küçük ......

canım doktor bize jel sürmeyin dedi kızlarla konuşma olmustu yeşil soğan iyi geliyormuş istersen ver eline yeşil soğanı

msjım 2 kez çıkmış gene alanı kirlettim pardon kızlar

Son düzenleme:
cok tesekkur ederım tekrar o zaman ben sımmdı devam suutu verıım cunkun gece mamlarından almadıım daha uyuyuyo kuzucuuk uurken verıım devam sutu
sevgıler tekraaarrr

slm kızlar naber benim pazartesi kolonoskopim var dua edin nolur devlet hastanesi anestezi vermiyormuş galiba çok huzursuzum şu anal fistül bi kurtulsam artık pazartesi aşımızda var beni ençok üzen ya edayla ilgilenemezsem nolur korkusu

slm kızlar naber benim pazartesi kolonoskopim var dua edin nolur devlet hastanesi anestezi vermiyormuş galiba çok huzursuzum şu anal fistül bi kurtulsam artık pazartesi aşımızda var beni ençok üzen ya edayla ilgilenemezsem nolur korkusu

offf Allah yardımcın olsun canımçok kolay geçer inşallah

slm arkadaşlar ben ayşe benim de22 mart doğumlu bi kızım var sizleri ramazan bayramından 3 4 gün önce okumaya başladım. çok geç kalmışım sizleri bulmakta gazlı gecelerde kızımın hastalıklaında sizlerle paylaşımda bulunabilseydim keşke diyorum şimdi ama kısmet...
ben calimero nickli hanfendinin bahsettiği sessiz okuyuculardanım. galiba bundan rahatsızsınız ama ben herkese açık olan bu platformda pek fazla katkıda bulunamam çevreme dostlarıma böyle bi grup olduğğunu onu takip ettiğimi söyledim bile ve mutlaka buradan yazılarımı okuyacaklardır ben bunu istemediğim için burada yazamıyorum. ama benim siziokumamdan ve bilgi almamdan rahatsızsanız ve hatta bi mesajda okuduğum kadarıyla röntgenlendiğinizi düşünüyorsanız bunu da yazın lütfen.. kimseyi rahatsız etmek istemem :KK59:
bebişlerinizi ve sizi Allah a emanet ediyorum saygılar:KK71::KK71::KK71:

hoşgeldin ayşecim,lütfen öyle düşünme
istersen kullanıcı adını değiştir böylece deşifre olmadan istediğin şeyi yazarsın:)

Günaydın Anneler..

Ben 1 hafta 10 gün kadar yokum Yarın sabah yola çıkacağız..Anneciğimin yanına gideceğiz inş.

Rabbime emanet minik meleklerimiz..Ve minik meleklerini KOruyan Melekler sizler de Rabbime emanetsiniz..

Hepinizi çok öpüyorum :KK16::KK16::KK16::KK16:

Görüşmek üzere..Hoşçakalın.. :KK3::KK3::KK3::KK3:

gecmis olsun canım zamannda ben de cok cektım o illeti konusup ikna etme şansın yok mu anesteziyl olsa daha rahat edersin canım korkutmak istemem seni ama biraz zahmetli bisey özelde yaptrma ımkanın yokmuydu filmden sonra normal hayatna dönüyon bısey olmaz kızına bakarsn rahatca da o an acın olmasn ınsallah ben amelıyt oldum ama hala ara ara vuruyor tam gcmıyor malsef

Günaydın Anneler..

Ben 1 hafta 10 gün kadar yokum Yarın sabah yola çıkacağız..Anneciğimin yanına gideceğiz inş.

Rabbime emanet minik meleklerimiz..Ve minik meleklerini KOruyan Melekler sizler de Rabbime emanetsiniz..

Allah yolunuzu açık etsin canım
siz de Allaha emanet olun

slm kızlar nasılsınız biz dün aşımızı olduk..çok şükür ateşlenmedik ama sağ bacağı şişti yavrumun ve kızardı dru normal dedi...bende tüüm aşyalarımı koliledim taşınmaya hazır bekliyoruz bakalım inşallah haftaya bugün kendi evimizde olucaz:KK76::KK76:ama şu anda ev çok garip heryerde koliler var halı falan serili olmayınca ev epey çirkin ve soğuk geliyo ve kaynanam yolda bize geliyo oğluma bakmaaya gönülsüz gönülsüz bakıcı buluncaya kadar bizde kalacakmış en fazla 1 ay kalırım dedi...ve benim moral yerlerde hiç çalışasım yok ama ayda 3000 tl kredi borcumuz var ve benim maaşla geçinmemiz lazım...inşallah gönlüme ferahlık verir Rabbim yoksa bırakıp gitmeyi hiç istemiyorum mantıklı sebepler bulamıyorum para haricinde akıl verin kızlar...

Bizde aşımız olduk az ateşle atlattık özlemcim.Zor olucak senin için anlıyorum ama eşine destek olman lazım canım.Evinizde hayırlı olsun
.

ankaralı anneler 2.geleneksel ankara buluşmamızı yapıyoruz çarşamba günü 13.30da ankmallde buluşuyoruz gelmek isteyen
varsa davetlimizdir:KK19:

Ne güzel toplanıyorsunuz.İstanbullularda toplanıyordur ama benim hiç haberim olmuyor:KK19:

ebruli: sana ve oğluşuna geçmişler olsun, bol meyve ye su iç inşallah iyi olursun bi an önce
özlem: canım maddi sıkıntı nedeniyle yavrusunu daha erken bırakmak zorunda olanları düşün, sen keyfinden bırakmıyosun sonuçta,çocuklar küçükken ev alınmazsa sonradan masrafları arttığından daha zor oluyo mecburuz bi yerde buna.inşallah iyi bi bakıcı bulursun bi de kamera taktırırsın içine sinmezse Allah yardım eder güzelce büyür kuzucuğun
damla: ya aslında ben katılmak isterdim size bu defa ama salı günü evim taşıncak o yüzden malesef gelemiyorum:KK43: haftaya olsaydı gelirdim ertelenirse haberim olsun

Bugün daha iyiyiz saol canım.

slm kızlar naber benim pazartesi kolonoskopim var dua edin nolur devlet hastanesi anestezi vermiyormuş galiba çok huzursuzum şu anal fistül bi kurtulsam artık pazartesi aşımızda var beni ençok üzen ya edayla ilgilenemezsem nolur korkusu[/QUOTE
Allah yardımcın olsun canım.İnş. çabuk atlatıp edacıklada ilgilenirsin.İyi haberlerini bekliyorum.

Günaydın Anneler..

Hayırlı yolculuklar canım.Senin içinde minik içinde bi degişiklik olucaktır.İyi gezmeler size.Bizde sizi öptük:KK54:

iyi pazarlar kızlaaar...bugün çook işim var okul alışverişine gidicez...
İyi pazarlar azizecim.Tatlı telaş desene.İyi alışverişler size.

geçmiş olsun haticecim
Günaydın Anneler..

iyi tatiller tatlım
iyi pazarlar kızlaaar...bugün çook işim var okul alışverişine gidicez...

zor ama tatlı işler kolay gelsin canım

X