- 10 Kasım 2008
- 6.179
- 442
canım hoşgeldin allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin ne güzel yazmışsın sakın kendini öyle hissetme emiii yorumlarınla buraya sende katılslm arkadaşlar ben ayşe benim de22 mart doğumlu bi kızım var sizleri ramazan bayramından 3 4 gün önce okumaya başladım. çok geç kalmışım sizleri bulmakta gazlı gecelerde kızımın hastalıklaında sizlerle paylaşımda bulunabilseydim keşke diyorum şimdi ama kısmet...
ben calimero nickli hanfendinin bahsettiği sessiz okuyuculardanım. galiba bundan rahatsızsınız ama ben herkese açık olan bu platformda pek fazla katkıda bulunamam çevreme dostlarıma böyle bi grup olduğğunu onu takip ettiğimi söyledim bile ve mutlaka buradan yazılarımı okuyacaklardır ben bunu istemediğim için burada yazamıyorum. ama benim siziokumamdan ve bilgi almamdan rahatsızsanız ve hatta bi mesajda okuduğum kadarıyla röntgenlendiğinizi düşünüyorsanız bunu da yazın lütfen.. kimseyi rahatsız etmek istemem
bebişlerinizi ve sizi Allah a emanet ediyorum saygılar
selam kızlar umarım herkes iyidir çook acil bir problemim var oğlumun tek bir dişi çıktı ve memeyi aldığı anda iğne gibi batırıyor yaklaşık dişi on gündür var fakat ısırması bu sabah başladı gögüs kalkanı işe yarar mı eskisini atmıştım yeniden alayım mı? kızdım hayır dedim fakat umrunda bile değilim hem ısırıyor hem de gücünün yettiğince çekiştiriyor .....
maşallah bebişine canım