2011 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

yaa burta neler geçti neler :KK31: negüzel günler :KK31:
hep hamilelik hakkında konuşmalar pıt pıt atmalar kramplar gece uyuyamamalar :KK49: çoook özledim o günlerimizi :KK31:

offf azizecim bende çoooooook özledim hatta sana oğlum oluyor diye msj attığım günün üzerinden neredeyse 1 yıl geçicek zaman hızla akıyor

ben çıkayım kızlar valla kocam yandan yandan bakıyo :KK1: kızıda uyudu rahatız :KK1: oğluşta anne çekil odamdan yatıcam diyo :KK31: bizde karı koca balkon keyfi yaparız...işten gelirken pasta almış yiyem :KK56:

herkeze iyi geceler şekerler:KK34:

nolllliiiii burada abooo herkesler toplaşmış kimmiş esas ev sahibi bakem onu mu göstertiyoz güzel güzel:=)

biz burada uzun upuzun bir yolun ilk adımlarını attık beraber hala da el ele sıkıca yürüyoruz o yolu buradaki sanal ortama sıgdıramayacak kadar büyüttügümüz icin gercek dostlugumuzu paylasımlarımızı baska bi platforma kaydırdık sadece bu demek degildir ki ilk göz agrımızı yuvamızı bıraktık yaban ellere..herkes ailesini dısardan gelecek etkenlere karsı korumaya alır degıl mı..biz kocaman bi aile olduk yavrularımızla birlikte aileden biri oldu herkes birbrine dolayısıyla her elini kolun sallayanın aramıza giremeyişine cok da sasırmamak gerek..bisekilde kendni dostlugunu gerceklgini ispat eden herkes aramızda yer buldu bastan aramızda olmayıp sonradan dahil olsalar bile..bu sekilde kücük hesaplara gerek yok..burada face muhabettini de biz yapmadık facee gelmeyen bizim ordan gelmemizi isteyen herkes konustu vefasız bile olduk hatta..ama gel gör ki hem bıraktınız gittiniz dıye sikayet edilen hem de kötü icerik olacak kadar gereksiz paylasımda bulunan da biz olduk ne yaman celişki..acıkcası buraya da sık sık giriyorum okuyorum ama dogru dürüst bi paylasım da göremiyorum öyle alakasız muhabbetlerin gelip paylasımınızı böldüğünü söyleyecek kadar..

neysee aman bizi en iyi biz biliyoruz tanıyoruz gelp acıklama yapılmasının nedeni buralara eskisi kadar takılamıyor olablırız ama burayı da sahipsiz bellemesin kimse..bizi biz yapan şeylerin temelini burada attık öyle kuyuya taş atayım suyu bulandırayımlara meydan vermeyız elbette..

ben çıkayım kızlar valla kocam yandan yandan bakıyo :KK1: kızıda uyudu rahatız :KK1: oğluşta anne çekil odamdan yatıcam diyo :KK31: bizde karı koca balkon keyfi yaparız...işten gelirken pasta almış yiyem :KK56:

herkeze iyi geceler şekerler:KK34:
afiyet olsun canım benim iyi gecelerrr
nolllliiiii burada abooo herkesler toplaşmış kimmiş esas ev sahibi bakem onu mu göstertiyoz güzel güzel:=)

biz burada uzun upuzun bir yolun ilk adımlarını attık beraber hala da el ele sıkıca yürüyoruz o yolu buradaki sanal ortama sıgdıramayacak kadar büyüttügümüz icin gercek dostlugumuzu paylasımlarımızı baska bi platforma kaydırdık sadece bu demek degildir ki ilk göz agrımızı yuvamızı bıraktık yaban ellere..herkes ailesini dısardan gelecek etkenlere karsı korumaya alır degıl mı..biz kocaman bi aile olduk yavrularımızla birlikte aileden biri oldu herkes birbrine dolayısıyla her elini kolun sallayanın aramıza giremeyişine cok da sasırmamak gerek..bisekilde kendni dostlugunu gerceklgini ispat eden herkes aramızda yer buldu bastan aramızda olmayıp sonradan dahil olsalar bile..bu sekilde kücük hesaplara gerek yok..burada face muhabettini de biz yapmadık facee gelmeyen bizim ordan gelmemizi isteyen herkes konustu vefasız bile olduk hatta..ama gel gör ki hem bıraktınız gittiniz dıye sikayet edilen hem de kötü icerik olacak kadar gereksiz paylasımda bulunan da biz olduk ne yaman celişki..acıkcası buraya da sık sık giriyorum okuyorum ama dogru dürüst bi paylasım da göremiyorum öyle alakasız muhabbetlerin gelip paylasımınızı böldüğünü söyleyecek kadar..

neysee aman bizi en iyi biz biliyoruz tanıyoruz gelp acıklama yapılmasının nedeni buralara eskisi kadar takılamıyor olablırız ama burayı da sahipsiz bellemesin kimse..bizi biz yapan şeylerin temelini burada attık öyle kuyuya taş atayım suyu bulandırayımlara meydan vermeyız elbette..

canım gene süper yorum ellerine sağlık

ellerine saglik:)))))

kkmız ilk göz ağrımız. Kocaman 1 yılımız geçti. Çok güzel dostluklar kurduk. Hep birlikte sevindik hep birlikte üzüldük. Yüreği bebeği için atan tüm annelerde açık kapımız. Hem kk'da hem büyüyorum ben annede yeni dostluklara hep varız. Yalnız unutulmasın kkmızda öyle kıymetlidir ki; 2 yorum yazıp bilgiçlik taslayana da yar etmeyiz....Gerekirse hergün gece yarısı girerim. Yinede ellere vermem topiğimizi

Güzincim,Damlacım,Emelcim,Duygucum arada atlamış olduğum tüm arkadaşlarım parmaklarınıza sağlık.
KK nickimi özlemişim yaa:KK52::KK52:

yarım saattir hem burda hem facede yazılanlara tam anlamıyla bön bön bakarak anlamaya çalışıyorum.kim kime ne demiş,kim kötü içeriğe basmış hala anlayabilmiş değilim.ayrıca bu kadar polemik nereden başladı,editör taaa sayfamıza kadar niye geldi???
yahyamın dişleri kabardı.huzursuzluk,iştahsızlık,yememe tavan yaptı bugün hiç kendimde değilim.yarın olayları daha iyi kavramayı başarabilirsem sermest gibi güzel bir yorum yapmayı umut ediyor burada bulunan tüm arkadaşlara ve bebişlerine iyi geceler diliyorum:KK16:

Bende burdayim bende fakat face'teki grubumuza saçma diyen kişilerle muhatap olmam orası ayrı birazlar ilk göz ağrımız biz burda Cok güzel zamanlar geçirdik halada aynı yol arkadaşlarımla Cok güzel zamanlar geçirmeye dvm ediyorum..

oh yaa aylardır giremiyordum buraya. ne çok özlemişim. o günleri hatırladım. bir hoş oldum. lekelenmem vardı başlarda, kese görüldü, kalp atışı duyuldu, vs, kız olduğunu öğrendim sonra. testler yapıldı, amniyosentez sonucu beklendi, erken doğum tehdidi ile hastanede yatıldı, bu arada alışverişler yapıldı, ciciler, hastane çıkışları alındı, oda takımı beğenildi, gecelik pijama alındı hastanede giymek için. emzirme sütyeni, şu, bu... bebeğin ultrasonları, göbeğin büyümesi, buradaki paylaşımlar, üzüntüler, sevinçler... içim bi garip oldu... :KK31:

ben de her zaman yazılanları okuyan biri olarak-ki bir mesajı bile kaçırmadım- kimsenin kimseyi terslemediğine eminin. sonucta bu topici azize açtı ve azize de kapatır sanki kendiniz açmışınız gibi yok orası şöyledir yok burası böyledir demeniz , ya da burada şunu yapmayın demeniz ne alaka anlamadım. siz taaaaa dogurduktan sonra buraya gelıp yazın sonra bır seneyı askındır yazan bebeklerınin rahmıne dustugunu ogrendıkten sonra burayı keşfedip iyi kötü her anını büyük anlayış göstererek paylaşan ve dineleyn bizleri yok terslediler yok gruba almadılar diye iftira bombardımanına tutun... olacak şey mi. ayrıca kkdaki gruptaki paylaşımlar ayrı face deki " kapalı " grubumuzdaki paylaşımlar ayrı. ordaki grubumuzda en özelimizi konusuyoruz. neden hiç bir şey yazmadıgı halde gelıp bizi bırılerının röntgenlemesine izin verelim. çok isteyen kendine kkda ya da facede yeni grup açar

şimdi okudum geçmişi, çok haklısın canım ağzına sağlık.

Duru uyandı, akşamki bulaşıklar duruyor, Duru'nun biberonlar dezenfekte edilecek ve beeeeen hala buralardayım. Şimdi kk deyimi ile kociş gelip beni boğacak:18:

X