- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.881
benim ogluş uyandı ben kaçar kızlar...size iyi sohbetler arkadaslar...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
1:30 saatten fazla kalamıyor ayakta. uykusu da 1 saati gecmyr. sürekli uyu uyan besle modundayz![]()
selam kızlar nasılsınız...bende hafta sonu giremedim....oku oku bitmedi...bebişlerin fotoları çok güzel maşallah...bende en kısa zamanda ekleyeceğim oğlusumun fotosunu...edibe sehit pilot arkadaşınızmış basınız saolsun...Allah ailesine sabırlar versin...benim esimde tanıyormuş...çok zor bir durum Allah acı haber duyurmasın kimseye...benim oglumun gündüz uykuları degişiyor bazen 1 saat uyuyor...bazen 2,3 saat uyuyor..bazende 4 saat uyumadan duruyor
ben tek başıma yine nöbete devam![]()
benim oğluşda maşşallah hala uyuyor.bende senn gibi nöbetteyim merak etme
benim bebiş uyudu bugün edibede yok
benim cocuk sanırıım bi evre geciriyo..sabrediyorum..pazar gününden beri hiç ama hiç uyumadı..abartmıyorum..dalıyo 5 dakikaya uyanıyo..ama uykusu var gibi gözükmüyo..hep oyun istiyo..ac olsa ağlar..hiç aglamıyo..anlamıyorum..anlamıyorum...
dün gece sabahı ettik..
uyumicam diye kendinden geciyo..
nedennini bulamadım..
sütüm mü yetmiyo gibi bi depresyonun içerisinde oldugum için zaten bıkmıs durumdayım..
çiş kaka yapıyo ama eli hep agzında hersseyi ağzına götürüyo..memeden ayrılmıyo..ayrıldıgı an elini agzına götürüyo...
düzen tepetaklak...
dağıldım..
yorgunum..
negatif enerji yüklüyüm.
size de cok bulasmak istemedim..
haftasonu geziye cıkıyoz..bu moralle ne olcam bilmiyorum..![]()
benim cocuk sanırıım bi evre geciriyo..sabrediyorum..pazar gününden beri hiç ama hiç uyumadı..abartmıyorum..dalıyo 5 dakikaya uyanıyo..ama uykusu var gibi gözükmüyo..hep oyun istiyo..ac olsa ağlar..hiç aglamıyo..anlamıyorum..anlamıyorum...
dün gece sabahı ettik..
uyumicam diye kendinden geciyo..
nedennini bulamadım..
sütüm mü yetmiyo gibi bi depresyonun içerisinde oldugum için zaten bıkmıs durumdayım..
çiş kaka yapıyo ama eli hep agzında hersseyi ağzına götürüyo..memeden ayrılmıyo..ayrıldıgı an elini agzına götürüyo...
düzen tepetaklak...
dağıldım..
yorgunum..
negatif enerji yüklüyüm.
size de cok bulasmak istemedim..
haftasonu geziye cıkıyoz..bu moralle ne olcam bilmiyorum..![]()
ya bizimkilerde öyle eli hep agzında herseyi agzına götürüo dün gece 11 e kadar uyumadı kocam uymak stemio bzile oturmak isito belki uyumasınd edi bizde uyutmadık sürekli emio sürekli gazlanıo bence hepsi aynı merak etme sen bol bol gezzz boşver su akar yolunu bulur bide bu cocgu bu kadar kafaya takma biraz rahat ol bence herkes bişekilde büyüyo mükemmeliyetci olma![]()
üffff ne hamaratım. musakkayı yaptım bi de domates çorbası yaptım.kociş sevinçten uçucak eve gelince. e tabi bizim minnoş 2,5 saattir uyuyoda o sayede. hiç bukadar uyumazdı ama hayırdır inşallah.normalde bizimki de gündüzleri 1 saat uyuyup 2 saat uyanık kalır ama bugün bana tatil verdi galiba![]()
ama sunu biliyorum..uzun bi süre 2.cocuk hayallerimi rafa kaldırdım..gülümsüyorum baktıkca....tekaradan lohusa gibi hissediyorum kendimi..