- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.921
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geldinnnnnnnnnnnnnnn
beyaaaaaaaaaaaa
![]()
hosbuldk cnm sende hosgeldn ya evde vakit hiç geçmiooo bıktım tv yemek ve tuvalet üçlemesinden

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hoşşşşşşşşşşşşşşşşşşş
geldinnnnnnnnnnnnnnn
beyaaaaaaaaaaaa
![]()
hosbuldk cnm sende hosgeldn ya evde vakit hiç geçmiooo bıktım tv yemek ve tuvalet üçlemesinden![]()
aynen gmzcm.....
yakn olsaydk gder gelrdk birbrmze
bebeler de oynardı beraber
evt cnm y yaz gelse buluşrz artık![]()
selam kızalar çok üzgünüm doktora gitti bebek kilo alamamış 200 grm sadece almış ek gıdaya baklayın dedi mamaa baş layın biberonl mecbur başlıycaz bu gidişle
selam kızalar çok üzgünüm doktora gitti bebek kilo alamamış 200 grm sadece almış ek gıdaya baklayın dedi mamaa baş layın biberonl mecbur başlıycaz bu gidişle
fazla iştahlı bir bebek deyil aç kalsa sesi çıkmıyor iştah şurubuda yazdıcnm bi şey sorcam . bebeğinin iştah durumu nasıl?
napalım cnm olsun başlarsn hayırlısı mama yerine normal gıda versen aslında yogurt falan
yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım umarım moraller iyidir.kızların ikisi de hasta olunca ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz.şuram ağrıyor da diyemiyorki yavrucaklar.perişan olduk anlayacağınız.offf
fazla iştahlı bir bebek deyil aç kalsa sesi çıkmıyor iştah şurubuda yazdı
onlarıda saydı öylemi yapsam mamamı versem sizce
yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım umarım moraller iyidir.kızların ikisi de hasta olunca ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz.şuram ağrıyor da diyemiyorki yavrucaklar.perişan olduk anlayacağınız.offf
denis ben de bu akibetten korkuyorum, seninki biberonu alıyor mu bari, benimki onuda almıyor, kaşıklada yemiyo, napcaz bilmiyorum![]()