• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızalar çok üzgünüm doktora gitti bebek kilo alamamış 200 grm sadece almış ek gıdaya baklayın dedi mamaa baş layın biberonl mecbur başlıycaz bu gidişle

offfffffffffffff ağlamaktan bi hal oldum dün şhir olan pilotun karısını yavrusunu gösterdiler Allah nası bişey bu sen büyüksün:43:

kızlar merhaba, bugün yazdıklarınızı okuyamadım, umarım herkes iyidir, benim keyfim yok, gece oğlan perişan etti saat başı kalkıp 1 dk falan emip gaz çıkarmadan yattı, sabah 5 den sonrada bir ağlama zırlama ıkınma hali sürekli biraz önce kaka yaptıda rahatladı. bizimki gazlı iken memede almıyor, ağlamaktan helak oldu gün boyunca 3-4 kez 1-2 dk anca içti içmedi onlarıda öğleden sonra kusarak çıkardı, onun üstü başı, benimki, halı berbat oldu. birde giyindirirken ortalığı temizlerken huysuz bir huysuz, o neşeli kahkahalar atan oğlum gitti, mutsuz bi bebek geldi çok üzgünüm:(

yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım umarım moraller iyidir.kızların ikisi de hasta olunca ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz.şuram ağrıyor da diyemiyorki yavrucaklar.perişan olduk anlayacağınız.offf

selam kızalar çok üzgünüm doktora gitti bebek kilo alamamış 200 grm sadece almış ek gıdaya baklayın dedi mamaa baş layın biberonl mecbur başlıycaz bu gidişle

denis ben de bu akibetten korkuyorum, seninki biberonu alıyor mu bari, benimki onuda almıyor, kaşıklada yemiyo, napcaz bilmiyorum:(

fazla iştahlı bir bebek deyil aç kalsa sesi çıkmıyor iştah şurubuda yazdı

denis benim oğlanda öyle, bi bebek açım diye ağlamaz mı ya, bugün abartmıyorum yaklaşık 4 saat aç bıraktım yine ağlamadı, ben zorla meme verdim 1 dk falan emdi, içmemek için ağladı:( bu arada şurubun adı ne?

onlarıda saydı öylemi yapsam mamamı versem sizce

valla ben hiç mama vermeyi planlamıyorum hastanede yapılan ihalede mama firmaları kapışmış en son hepsi bedava hibe etmişler sebep bağımlılık yapıomuş çocuk o tada alışınca diğer mamaları kabul etmiomuş düşün yani bence normal gıda ver bende dayanamıom aslında yalanması cok hoş versem mi diom ama gelecek ay bitsn vercem 5 ayı bitşnce

yazdıklarınızı biraz okumaya çalıştım umarım moraller iyidir.kızların ikisi de hasta olunca ne gecemiz kaldı ne gündüzümüz.şuram ağrıyor da diyemiyorki yavrucaklar.perişan olduk anlayacağınız.offf

sprey çok geçmiş olsun, bir de iki tane ve küçük olunca daha zor, allah kolaylıklar versin

Back
X