• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
hiç güleceğim yoktu.:52::52: valla çocuk şarkılarını da denedim ama onları dinlemiyoo. ille de ferhat göçer diyo. bişi olmaz akrep burcu bunlar biraz da duygusallık karışsın hamuruna:52:
ya bizim kıza geçen türkü açtım resmen ağladı gerçekten çok dugusal oluyor akrepler bide yükselen balık andım vallahi

bu arada ben haftaya okula başlıyorum. haftanın 4 günü 8.30-12.00 arası gitcem sadece. öğleden sonra süt izni kullancam. bi günümü de kendileri boşalttı. bebişimede süt bırakcam gitmeden. annem bakcak. zaten öğleden öncenin bi kısmını uyuyarak geçiriyo. dün gitttim okuluma özlemişim öğrencilerimi. benim ve bebişim içinde iyi olcak. sıkılmaktan sütüm azalmaya başlamıştı artık. geçen hafta 2 günlüğüne anneme gitmiştimde o değişiklikte bile direk bi artış olmuştu sütümde:9:

kızlar ben dün akşam tatlı isteğime yenildm bari hem yarım lt süt 2 kaşık mısır nişastası 1 bardaktan biraz az seker bi vanilya cok az tereyağ veya margarinle muhallebi yapım tabaklara alınca üstüne kivi rendelyip portakal sıktım cok hoş oldu damla cikolatada atabilirsnz ben kızım ek gıdaya gecince bu şekilde değişik meyvelerle edirmeyi düşünüyorum yağ yı koymadan size tarif verim dedim cok hos oldu hele dolapta soguduktan sonra kalıp gib yenio ben süt icemiorumda o bakımdan:9::9:

hiç güleceğim yoktu.:52::52: valla çocuk şarkılarını da denedim ama onları dinlemiyoo. ille de ferhat göçer diyo. bişi olmaz akrep burcu bunlar biraz da duygusallık karışsın hamuruna:52:

karışmasına gerek yok zaten cok duygusallar yüzünü asınca dudak büküo bizimki bende akrebim inan eşim höt dese ağlıom o kadar duygusal olmasın ya:5:

bu arada ben haftaya okula başlıyorum. haftanın 4 günü 8.30-12.00 arası gitcem sadece. öğleden sonra süt izni kullancam. bi günümü de kendileri boşalttı. bebişimede süt bırakcam gitmeden. annem bakcak. zaten öğleden öncenin bi kısmını uyuyarak geçiriyo. dün gitttim okuluma özlemişim öğrencilerimi. benim ve bebişim içinde iyi olcak. sıkılmaktan sütüm azalmaya başlamıştı artık. geçen hafta 2 günlüğüne anneme gitmiştimde o değişiklikte bile direk bi artış olmuştu sütümde:9:

evt değişiklk anne mutlulugu sütü artırıo zaten yarım gün deil mi sınıf ögretmeni deil miydi branscısın galiba sınıf ögretmeni ve okul öncecilere süt izni yok gibi bişey yani normaldede zaten yarım gün ders olmadıgında süt izni kullanın diolar

karışmasına gerek yok zaten cok duygusallar yüzünü asınca dudak büküo bizimki bende akrebim inan eşim höt dese ağlıom o kadar duygusal olmasın ya:5:

evt değişiklk anne mutlulugu sütü artırıo zaten yarım gün deil mi sınıf ögretmeni deil miydi branscısın galiba sınıf ögretmeni ve okul öncecilere süt izni yok gibi bişey yani normaldede zaten yarım gün ders olmadıgında süt izni kullanın diolar

evet branşçıyım. oyüzden rahatımya bifrazda. sınıfçı olsam biraz zor başlardım heralde. haftada sadece 16 saat derse gircem. idaremde anlayışlı saolsunlar:16:

evet branşçıyım. oyüzden rahatımya bifrazda. sınıfçı olsam biraz zor başlardım heralde. haftada sadece 16 saat derse gircem. idaremde anlayışlı saolsunlar:16:

senin adına sevindm bizde başlamamk icin rapor falann ugrasıoz ben okul önceciym zor olur bizim bide cok yorulurm sütm azalır bide halası bakcak bu kadar kcüükken bakamam dio hayrlısı :17:

senin adına sevindm bizde başlamamk icin rapor falann ugrasıoz ben okul önceciym zor olur bizim bide cok yorulurm sütm azalır bide halası bakcak bu kadar kcüükken bakamam dio hayrlısı :17:

evet senin için yorucu olur. neyse ben hazır kız uyurken patlıcanları soyim. akşama musakka yapcam. mevsimi diil ama dün patlıcanları görünce canım çekti:56::56::56:

kızlar ben dün akşam tatlı isteğime yenildm bari hem yarım lt süt 2 kaşık mısır nişastası 1 bardaktan biraz az seker bi vanilya cok az tereyağ veya margarinle muhallebi yapım tabaklara alınca üstüne kivi rendelyip portakal sıktım cok hoş oldu damla cikolatada atabilirsnz ben kızım ek gıdaya gecince bu şekilde değişik meyvelerle edirmeyi düşünüyorum yağ yı koymadan size tarif verim dedim cok hos oldu hele dolapta soguduktan sonra kalıp gib yenio ben süt icemiorumda o bakımdan:9::9:

ay maşşallah gamze tatlı yemeden durabiliorsan ne güzel.ben en fazla 2 yada 3gün dayanabiliorum.allahtan evde sütlü tatlı bulunduruorum hemen onu yiyorum yoksa nefsim körelmior.ben önceden şerbetli tatlı sevmezdim şimdi gözümün önünden gitmior.çokda kilom kalmadı ondan heralde pek uğraşmıorum.
ohh valla iyiki şu ücretsiz izne ayrılmışım kafam rahatladı.biraz sıkılmıştım ama çalışmakda zor olacaktı.sütüm azalır diyede korkuordum.hazirana kadar yatışşşş:37::37::37:

mrb kızlar
nasılsınız umarım herkes iyidir iki gündür bende giremedim geçmişi okudum da edibe başınız sağolsun allah ailesine sabırlar versin bebeklerine güzel uzun bir ömür nasip etsin inşallah rabbim hiç bi bebeğide anasız babasız bırakmasın.

kızlar şöyle bi baktımda galiba bu aralar hepimizde aynı sorunlar var egemende durmuyo bu günlerde çok kısa uyuyor gündüz uykularımız en fazla 45 dakika bende ne yapacağımı şaşırdım bi tracy uygulayıp saatli emzireyim diyorum ama o kadar kısa emiyor ki en fazla 5 dakika doğal olarak çabuk acıkıyor bende düzensiz emzirmek zorunda kalıyorum bizmde gaz hala bitmedi özellikle gece 4 ten 5 ten sonra ıkınarak uyanıyor sürekli ne zaman kakasını yaparsa ozaman rahatlıyo egemende de konak var bizim doktorda badem yağı sürüp tarayın dedi 2 sefer yaptım ama tam geçmedi hala. benimde beşikte bir ip sallayıp duruyorum bütün gün:)) başka türlü uyutmayı beceremedim daha....

bence büyüdükleri için süt yetmiyor ondan kısa kısa uyuyorlar sıksık emim gazlanıyorlar baya bi aynı şikaet var herkezde

kızlar bebişlerinz gndüz iki uyku arasında kac saat ayakta duruyo benimki 1.30 saat ayakta durduktan sonra cok mızırdanıyo yatagına koyuyom elini tutup sallayınca hemen esneyip 5 dk gidio ayakta uzun durmuo ama bi saatten cokta uyumuyo sizinkiler nasıl iki uyku arası kac saat

1:30 saatten fazla kalamıyor ayakta. uykusu da 1 saati gecmyr. sürekli uyu uyan besle modundayz:36:

kızlar bebişlerinz gndüz iki uyku arasında kac saat ayakta duruyo benimki 1.30 saat ayakta durduktan sonra cok mızırdanıyo yatagına koyuyom elini tutup sallayınca hemen esneyip 5 dk gidio ayakta uzun durmuo ama bi saatten cokta uyumuyo sizinkiler nasıl iki uyku arası kac saat

aynen canım benm oğlanda zar zor 2saat beklior.mesela sabah 10da uyandı 12de tekrar uyudu nerdeyse uyanır yavaş yavaş.genelde 1saat bazende 1.30saat uyuyor.uyusunlarda büyüsünler.ama ben biryere gidince zorlanıorum.uyuyor ama hemen uyanıp etrafa bakınıor.sonra eve gelincede dalamıor çok uykusu olduğu için.bilmem nasıl alışcaz.bende evde oturmayı pek sevmiorum arkadaşlarıma gitmek istiorum.bakalım az daha büyüsünlerde alışırlar heralde

selam kızlar nasılsınız...bende hafta sonu giremedim....oku oku bitmedi...bebişlerin fotoları çok güzel maşallah...bende en kısa zamanda ekleyeceğim oğlusumun fotosunu...edibe sehit pilot arkadaşınızmış basınız saolsun...Allah ailesine sabırlar versin...benim esimde tanıyormuş...çok zor bir durum Allah acı haber duyurmasın kimseye...benim oglumun gündüz uykuları degişiyor bazen 1 saat uyuyor...bazen 2,3 saat uyuyor..bazende 4 saat uyumadan duruyor

Back
X