• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım aşk olsun yangına körükle git,ek bumu acaba benki her asker şehit olduğunda ağlayan bir insanken halden anlamıo diye yargılaman çok acı sadece biraz abla olarak metanet vermek istedim .

tamam canım kusura bakma bende üzüldüm yanlış anlamışız birbirimizi

bn hiçbirsey vermyrm. ek bir seye gerek var mı kı?

ben biraz meraklıyım gece maması olsun istiyorum ek bişeyler varim ama doktor kızdı biraz bebeğim 7200 gram boyu 60 cm boyuna göre kilosu normal dedi ben sana ne zaman ver dersem diyo verceksin diyo ne bilim aslında gerek yok ama ne bilim yaa şöle çok tombiş bebekler var öle olsun istiyorum ama 2 komşumda 4 ayından sonra doymuyodur diye ek gıda verdiler hem emmedyi bırakdılar daha sonrada bebekler kilo almadı :26:

kızlar şeymanın başında çok kuvak oldu hemen bebe yağı sürdüm 10 dkka bekledim küçük hassas taragıyla tersden taradım ve mutlu son deneyin hemen geçiyo 2 gün önce yaptım çok rahat bana kokuyo gibi geliyodu ama şuan çok güzel oldu kafası :nazar::nazar:

kuubi ben elma püresi veriorum benm oğluş çok iştahlı çok şükür 7kilo olduk.:nazar: :nazar:buğün doktora söledim verebilirsin dedi zaten 2-3günde 1veriorum çok sevior.bende adet olmadım dah çok rahat ama olursamda biran önce spiral taktırtcam.aranızda korunma iğnesi olan var mı?onu yaptırtcaktım ama sonra hamile kalmak zorlaşıormuş.bilen var mııı???

ohhhh ayrıca oğluşum erkenden uyudu.hergün yavaş yavaş öne çekioruz uyku vaktini.buğün 9olmadan uyudu.bizde kocişimle dinlendik:16: :16: :16:

kuubi ben elma püresi veriorum benm oğluş çok iştahlı çok şükür 7kilo olduk.:nazar: :nazar:buğün doktora söledim verebilirsin dedi zaten 2-3günde 1veriorum çok sevior.bende adet olmadım dah çok rahat ama olursamda biran önce spiral taktırtcam.aranızda korunma iğnesi olan var mı?onu yaptırtcaktım ama sonra hamile kalmak zorlaşıormuş.bilen var mııı???

mahşallah canım bebişine nasıl yani püre mi :44: boğulmuyomu kız daha küçük sulandırıyon mu :26:

ohhhh ayrıca oğluşum erkenden uyudu.hergün yavaş yavaş öne çekioruz uyku vaktini.buğün 9olmadan uyudu.bizde kocişimle dinlendik:16: :16: :16:

mahşallah oğluşuna canım geceleri emziriyon mu bizim kız gece hiç uyanmıyo akşam 10 dedimmi uyuyo tama ondan mı zayıf acaba
uykusunda güzel emiyo ama ben bazen üşeniyorum :44: bende uyuyom eşim uyandırıyo kalk şeymayı emziri diye bazen ağlıyo emziğini veriyom acep yanlış mı yapıyom sütüm ondan mı azaldı :44:

neyse kızlar ben çıkım şeymayı emzirim uykusunda allaha emanet olun dua edin bana kaynanamın istekleri hiç bitmiyo ona sinirlenip vakit bulamıyorum çocuğu emzirmiyom sinirleniyorum :43::43: küçücük çocukdan sinirimi çıkarıyom ne olur emzirirken yapılan dualar kabul olur muş bana dua edin :43::43:

mahşallah oğluşuna canım geceleri emziriyon mu bizim kız gece hiç uyanmıyo akşam 10 dedimmi uyuyo tama ondan mı zayıf acaba
uykusunda güzel emiyo ama ben bazen üşeniyorum :44: bende uyuyom eşim uyandırıyo kalk şeymayı emziri diye bazen ağlıyo emziğini veriyom acep yanlış mı yapıyom sütüm ondan mı azaldı :44:

cnm benm bildgm gece emzrmesi cok onemlı. sut uretmne de etkısı var. ben gece yatmadn kaldrp emzryrm. ayrıca ek bişeler vrmyrm zaten anne sutunde hersey var. sen ye ona da gecsın. bnm kızın kılosu gayet ıyı. ek gıda vererek de kılo almayabılır bebek.

tabii emzirmem miiii hayatta daynmaz.gece 2gibi kalkıor. 4-5saat sonra bi daha emior.sabaha kadar uyuyor.8gibi bir daha emior.hele sabahları 3saati zor edioruz.ben çok su içiorum.birde allah vere hamileyken bu kadar yemezdim ne bulsam yiyorum.o yüzden 4kilo üstüme yapıştı:37::37::37:

benim kuzucuklarımda uyudu sonunda bende rahatım şuanda kocamda işte 12 de gelcek onu bekliyorum :)
ya kızlar ek gıda için çok erken değilmi bizim dr 6 aya kadar su bile vermiceksin diyo bizim oğlanda biberon tutmuyo zaten nasıl yapıcam bilmiyorum heralde direk kaşık mamasından başlıcam
bide spral taktırmak için adet olmakmı gerekiyor ben daha hastalanmadım bide sezeryanla doğum yaptım nezaman taktırabilirim bilgisi olan varmı hastalanmayımı beklicem yoksa nezaman istersem taktırabilirmiyim

Kızlar geçmişi okudum aklımda kalanlardan yanıt vereyim.. Oğlum 4 ayı doldurdu.. Bir hafta gaz ilacı vermedim iki gündür huysuz bugün yine başladım ilaca...saatle emziremiyorum 10 Dakika'dan uzun emmiyor sık acıkıyor... Sütüm banada yetmiyor gibi geliyor araştırdım marketlerde Malt içeceği varmış onu alcam... Uyutma konusunda da henüz standart bir yolumuz yok genellikle memede uyuyor çok nadir ayağımda uyuyor... Kendisi uyumayı beceremiyoruz henüz... Konaktan bahsetmsiniz daha dün ben temizledim banyo yaptırmadan 3-4 saat önce bebe yağı ile yağlarım banyo öncesi geriye doğru ince Telli tarak ile taradım hepsi çıktı saglık ocağında zeytinyağı sür demişlerdi ben bebe yağı yaptım...

benim kuzucuklarımda uyudu sonunda bende rahatım şuanda kocamda işte 12 de gelcek onu bekliyorum :)
ya kızlar ek gıda için çok erken değilmi bizim dr 6 aya kadar su bile vermiceksin diyo bizim oğlanda biberon tutmuyo zaten nasıl yapıcam bilmiyorum heralde direk kaşık mamasından başlıcam
bide spral taktırmak için adet olmakmı gerekiyor ben daha hastalanmadım bide sezeryanla doğum yaptım nezaman taktırabilirim bilgisi olan varmı hastalanmayımı beklicem yoksa nezaman istersem taktırabilirmiyim

cnm hamile olmadgndan eminsen istedgn zamn taktrabılırsn.
adet i beklemnın amacı kesın hamıle olunmadığna işaret olduğu ıçın.

bnm arkadsm gecen ay taktırdı. 1 ay sonra kontrole gttgnde spıral yernden oynams ve asğı kaymıs:53:

iyiki de kontrole gtmş anlaycgnz

günaydın kızlarr.spiral için sağlık ocağı kesin adeti geçir dedi.bende bekliorum bakalım hastane 200tl istedi:53:bide bende malt içiorummm sütün kalitesini arttırırmış.4günde bir içiorum.işşllh işe yarıodur.ek gıda içinde erkende ben arada cam rendede elma rendeliorum.çok sevior oğluşum:55: :55:

hanımlar merhaba, bayadır forumu takip etmiyorum. bayağı birikmiş. bilmiyorum beni hatırlayanınız var mı? umarım herkez de bebekleri de iyidir. kızlar benim bir sorum olacak.benim bir haftadır karnımda kuru bir ağrı var. ilk başlarda çok hafifti lakin şu 3 gündür bayağı ağrıyor. iki gündür buna baş ağrısı da eklendi. adet görme alameti olarak yorumladım. aranızda adet göreniniz var mı? varsa öncesinde beni gibi bir hafta kuru ağrısı çektiniz mi? şimdiden cevaplarınız için teşekkürler..
valla ben daha adet olmadım
ben daha adet olmadım:27: kızlar bebeklerinize ek bişeylerler veriryormusunuz ben sadece emziriyorum 2 günde bir 30cc su veriyorum merak ettim sizler ne veriyosunuz :26:

ya su bile gereksiz anne sütünde su var zaten ben geçen muz yalattım cok hosuna gitti benimde ama vermedim sadece biraz tadını bilsn die dokundurdum agzına

tabii emzirmem miiii hayatta daynmaz.gece 2gibi kalkıor. 4-5saat sonra bi daha emior.sabaha kadar uyuyor.8gibi bir daha emior.hele sabahları 3saati zor edioruz.ben çok su içiorum.birde allah vere hamileyken bu kadar yemezdim ne bulsam yiyorum.o yüzden 4kilo üstüme yapıştı:37::37::37:

hele ben bir yiyorum anlatamam dedim ya eşim bana patos dio hersey öğütüyosun dio :1::1:

günaydın herkeseee. bizim için çoktan gün yarı oldu ama olsun.sabahın 7 sinde kalkıyo bizim bebiş. kızlar bu arada benim kız müzik dinleyerek uyumayı çok seviyo. ayağıma koyuyorum bilgisayardan müzik açıyorum 5 dakikada mışıl mışıl uyuyo. hatta bazen başka bi şarkıya geçerken müzik 5 saniyeliğine dursa hemen ağzını büzüp mızırdanıyo. yeni şarkı çıkınca hemen susup dinliyo. çok tatlı yaaa. en çok da ferhat göçer seviyo. içimiz dışımız ferhat göçer oldu :52::52::52:

bu arada hepinze günaydın benim kız dün gece 11e kadar uyumadı babasıda belki bizle oturmak istiıo otursun dedi bizde oturttuk benimde işime geldi sabah 7de kaka seansından sonra 10.30 kadar sarılarak uyudu harikaydı bu arada kocam bugün bu ayın son nöbetini tutuyo bu gün bende burda nöbeti devralıyorum:52::52::52::52:

kızım oyun halısında kanepeyi acıp üsttüne koydum oyuncakalra sinrlenio cekio kopmuolar:32::32:

günaydın herkeseee. bizim için çoktan gün yarı oldu ama olsun.sabahın 7 sinde kalkıyo bizim bebiş. kızlar bu arada benim kız müzik dinleyerek uyumayı çok seviyo. ayağıma koyuyorum bilgisayardan müzik açıyorum 5 dakikada mışıl mışıl uyuyo. hatta bazen başka bi şarkıya geçerken müzik 5 saniyeliğine dursa hemen ağzını büzüp mızırdanıyo. yeni şarkı çıkınca hemen susup dinliyo. çok tatlı yaaa. en çok da ferhat göçer seviyo. içimiz dışımız ferhat göçer oldu :52::52::52:

günaydn cnm cok güzel am cocuk şarkıları dinletsen daha ii olur cocuk şarkı sözleirnden etkilenebilr duygusal bişey olmasın:52:

günaydn cnm cok güzel am cocuk şarkıları dinletsen daha ii olur cocuk şarkı sözleirnden etkilenebilr duygusal bişey olmasın:52:

hiç güleceğim yoktu.:52::52: valla çocuk şarkılarını da denedim ama onları dinlemiyoo. ille de ferhat göçer diyo. bişi olmaz akrep burcu bunlar biraz da duygusallık karışsın hamuruna:52:

ben daha adet olmadım:27: kızlar bebeklerinize ek bişeylerler veriryormusunuz ben sadece emziriyorum 2 günde bir 30cc su veriyorum merak ettim sizler ne veriyosunuz :26:

30 cc çok gelmezmi bebişine. Doğum yaptıktan sonra bende baya bir kansızlık oldu üstüne ağır grip oldum üstü ne bide ailevi sorun çıktı benim süt falan kalmadıondan sonra biberon verdim o ara emzirmeyince adet oldum 2 kere diyeceğim oki adet olmazsın emzirdikçe 1 seneyi bulanda var bide kızının kilosu çok iyi mama falan ek gıda verme bence.

Back
X