• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
selam kızlar nasılsınız...bende hafta sonu giremedim....oku oku bitmedi...bebişlerin fotoları çok güzel maşallah...bende en kısa zamanda ekleyeceğim oğlusumun fotosunu...edibe sehit pilot arkadaşınızmış basınız saolsun...Allah ailesine sabırlar versin...benim esimde tanıyormuş...çok zor bir durum Allah acı haber duyurmasın kimseye...benim oglumun gündüz uykuları degişiyor bazen 1 saat uyuyor...bazen 2,3 saat uyuyor..bazende 4 saat uyumadan duruyor

mrb cnm beklioruz senin erdeemininde fotoyu

üffff ne hamaratım. musakkayı yaptım bi de domates çorbası yaptım.kociş sevinçten uçucak eve gelince. e tabi bizim minnoş 2,5 saattir uyuyoda o sayede. hiç bukadar uyumazdı ama hayırdır inşallah.normalde bizimki de gündüzleri 1 saat uyuyup 2 saat uyanık kalır ama bugün bana tatil verdi galiba:1:

benim cocuk sanırıım bi evre geciriyo..sabrediyorum..pazar gününden beri hiç ama hiç uyumadı..abartmıyorum..dalıyo 5 dakikaya uyanıyo..ama uykusu var gibi gözükmüyo..hep oyun istiyo..ac olsa ağlar..hiç aglamıyo..anlamıyorum..anlamıyorum...
dün gece sabahı ettik..
uyumicam diye kendinden geciyo..
nedennini bulamadım..
sütüm mü yetmiyo gibi bi depresyonun içerisinde oldugum için zaten bıkmıs durumdayım..
çiş kaka yapıyo ama eli hep agzında hersseyi ağzına götürüyo..memeden ayrılmıyo..ayrıldıgı an elini agzına götürüyo...
düzen tepetaklak...
dağıldım..
yorgunum..
negatif enerji yüklüyüm.
size de cok bulasmak istemedim..
haftasonu geziye cıkıyoz..bu moralle ne olcam bilmiyorum..:37::37:

ama sunu biliyorum..uzun bi süre 2.cocuk hayallerimi rafa kaldırdım..gülümsüyorum baktıkca....tekaradan lohusa gibi hissediyorum kendimi..

benim cocuk sanırıım bi evre geciriyo..sabrediyorum..pazar gününden beri hiç ama hiç uyumadı..abartmıyorum..dalıyo 5 dakikaya uyanıyo..ama uykusu var gibi gözükmüyo..hep oyun istiyo..ac olsa ağlar..hiç aglamıyo..anlamıyorum..anlamıyorum...
dün gece sabahı ettik..
nedennini bulamadım..
sütüm mü yetmiyo gibi bi depresyonun içerisinde oldugum için zaten bıkmıs durumdayım..
çiş kaka yapıyo ama eli hep agzında hersseyi ağzına götürüyo..memeden ayrılmıyo..ayrıldıgı an elini agzına götürüyo...
düzen tepetaklak...
dağıldım..
yorgunum..
negatif enerji yüklüyüm.

ya bizimkilerde öyle eli hep agzında herseyi agzına götürüo dün gece 11 e kadar uyumadı kocam uymak stemio bzile oturmak isito belki uyumasınd edi bizde uyutmadık sürekli emio sürekli gazlanıo bence hepsi aynı merak etme sen bol bol gezzz boşver su akar yolunu bulur bide bu cocgu bu kadar kafaya takma biraz rahat ol bence herkes bişekilde büyüyo mükemmeliyetci olma :53:

dün gece sabahı ettik..
nedennini bulamadım..
düzen tepetaklak...
dağıldım..
yorgunum..
negatif enerji yüklüyüm.

ahh canım olur arada böle işllhh geçicidir..belki bi huzursuzluğu vardır anlayamadığımız.sabır güzelim sabır
maşşallah arkadaşlar yemekleri döktürüor.benim koca buğün nöbetçi.ben yemek falan yapmıorum.bu aralar zaten annemin dolaba bıraktıklarını yapıorum.benim oğlanın babasına garezi var.o evde olduğunda mız mı doğru dürüst uyumuor saat başı uyanıor buğün maşşallaaahhhhhh:nazar::nazar::nazar: bakalım yarın babasının dinlenmesini sağlar işllhh

ya bizimkilerde öyle eli hep agzında herseyi agzına götürüo dün gece 11 e kadar uyumadı kocam uymak stemio bzile oturmak isito belki uyumasınd edi bizde uyutmadık sürekli emio sürekli gazlanıo bence hepsi aynı merak etme sen bol bol gezzz boşver su akar yolunu bulur bide bu cocgu bu kadar kafaya takma biraz rahat ol bence herkes bişekilde büyüyo mükemmeliyetci olma :53:

aynen öyle ...ama ben uykuma cok düskünüm..10 dedimi yataktayımdır ömrüm boyunca..bu cocuk yüzünden kepaze oldum..dengem bozuldu..:37::37:

üffff ne hamaratım. musakkayı yaptım bi de domates çorbası yaptım.kociş sevinçten uçucak eve gelince. e tabi bizim minnoş 2,5 saattir uyuyoda o sayede. hiç bukadar uyumazdı ama hayırdır inşallah.normalde bizimki de gündüzleri 1 saat uyuyup 2 saat uyanık kalır ama bugün bana tatil verdi galiba:1:

kız domateste mi alıyon mevsimsiz mevsimsz:47: beende yaz gelsede yapsam domates corbası diom salça ile güzel olmuo bide ben her gün zaten en az 3 cesit yemek yapıom kzıım anakucagında yanımda beni izlio ben öle koştururken bayılıyo genelde o uyurken dinlenip sizle yazısıyom

ama sunu biliyorum..uzun bi süre 2.cocuk hayallerimi rafa kaldırdım..gülümsüyorum baktıkca....tekaradan lohusa gibi hissediyorum kendimi..

valla bende bazen öel diorum ama 3 cocuk düsünürken ne zaman yapcaz 30dan sonra zor olur hem hemen pes ettin sende şurda kaldı 16 ay 2 yaşından sonra bi sıkıntısı kalmaz cocugun kendini oynatır o noldu 4 çocuklu edibe hallerin senin:1::1::1:

edibe benim oğlanında eli ağzında doktoru çok normal dedi.üzme kendini hem zaten daha zor günler var önümüzde.daha diş çıkartacaklar ateşlencekler.üzme kendini bizler güçlü olup bakıp büyütcez yavrularımızı

Back
X