- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.121
yok kız bulantım olsada içsem demek istedim hehe:)
hangi ilacı önerdi?
ah canım ya yok öyle bişey benim ilk gebelikte durmadan midem bulanıyodu ama bebek hiç gelişmemişti kalp atışı duyulmadı diye almışlardı. doktora sormuştum bende bulantım var ama diye hiç ilgisi yokmuş. kürtaja girdiğim ana kadar bulantı devam ediyodu. napıcanız bu bulantılarıdaha kötü yediğin bebişe gitmeden çıkarıyon bide serumlara bağlıyolar sonra beslemek için hiç kafanıza takmayın bunları rahat rahat yaşayın hamileliği
kardelen bendede karın ağrısı vardı ama çok hafif. arasıra oluyor. keseyi gördün mü sen? kalp atışına mı gidiyosun?
bulantısı olmayanlar hiç merak etmesin çok zor ben en ufak kokuyu bile alıyorum ve midem kalkıyor..Ama geçecek olması rahatlatıyor..ilk gebeliğimdede bulanıyordu birden kesildi meğer bebeğin kalbi durmuş...o nedenle baştan beri bulanıyor kesilmesini istemem doğrusu...[/QUOT
inşallah kesilmez canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini. senin bulantı ne zaman başladı peki?
Benim bulantılarım daha adet günüm gecikmeden başlıyor.zaten hamile olduğumu oradan anlıyorum...şimdi dahada fazlalaştı...
kızlar 1 saat snra doktora randevum var ne olur dua edin bana kalp atısını duyayımsızleri çok seviyorum sizi
canım doktor bana metpamid vermişti.çok kötü olduğun zamanlar kullanırsın.hiç bişey yiyemiyosan o da iyi değil zaten..
bulantısı olmayanlar hiç merak etmesin çok zor ben en ufak kokuyu bile alıyorum ve midem kalkıyor..Ama geçecek olması rahatlatıyor..ilk gebeliğimdede bulanıyordu birden kesildi meğer bebeğin kalbi durmuş...o nedenle baştan beri bulanıyor kesilmesini istemem doğrusu...[/QUOT
inşallah kesilmez canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini. senin bulantı ne zaman başladı peki?
Benim bulantılarım daha adet günüm gecikmeden başlıyor.zaten hamile olduğumu oradan anlıyorum...şimdi dahada fazlalaştı...
bişeler yiyebiliyomusun peki?bizim seninle aynı günlerimiz.
Canım ben geçen çarşamba gittim kese görünmedi. Kan testinde çıktı. Yarın keseyi görmeye gidecez ama kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum. Benim geç döllenme olmuş doktor öyle dedi. Merak ediyorum..
hcg kaç çıkmıştı ki kese görünmedi? bende çarşambaya randevu aldım çok tırsıyorum yaa :18:
Valla iştahım açık aslında yemeği koklamadan yemeye çalışıyorum ama sonra gidip çıkartıyorum...bazen yarıda kesiyorum...dr günde 6 öğün ye dedi az az ama onu yapamıyorum...
kızlar bebeğimden bi alim şifreyi hepsinizin bilgilerini giricem inş. ama tablo yapmak biraz zormuş sanırımbi şekilde öğrenicez artık
kızlar benide alın aranıza
bugün 6 hafta oldu ama ben hala keseyi göremedim
randevum yarın ve çok tedirginim
ya gene göremezsem diye korkuyorum
olsa da içsek
bak sen buraya yaz ben mesaj atarım arkadaşa.
izmit den misin bacim :) evet de evet :) kocaelinden hamisler ariyorum
kalbini karartma insaALLAH positiv düsün
hcg 394 çıkmıştı ama kese görünmemişti
kızlar bebeğimden bi alim şifreyi hepsinizin bilgilerini giricem inş. ama tablo yapmak biraz zormuş sanırımbi şekilde öğrenicez artık
BENDE BURAYA YAZSAM OLUR MUU? :)
SAT 7 şubat
yaş 28
kilo 63
ilk bebek
başka bir şey gerekiyor muydu ?
kızlar benide alın aranıza
bugün 6 hafta oldu ama ben hala keseyi göremedim
randevum yarın ve çok tedirginim
ya gene göremezsem diye korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?