2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419

tamam canım teşekkür ederim yardımcı olduğunuz için o zaman hepimiz sağlıklı bir gebelik yaşayıp sağlıklı bebişlere kavuşalım inşallah

kardelen bendede karın ağrısı vardı ama çok hafif. arasıra oluyor. keseyi gördün mü sen? kalp atışına mı gidiyosun?

Canım ben geçen çarşamba gittim kese görünmedi. Kan testinde çıktı. Yarın keseyi görmeye gidecez ama kalp atışını duyabilir miyiz bilmiyorum. Benim geç döllenme olmuş doktor öyle dedi. Merak ediyorum..

kızlar 1 saat snra doktora randevum var ne olur dua edin bana kalp atısını duyayım sızleri çok seviyorum sizi

İnşallah duyarsınız kalp atışlarını. Tüm dualarım anne olma ylunda çabalayanlarla... Çok heyecanlı bir bekleyiş, daha 10 gün var benim de..

Valla iştahım açık aslında yemeği koklamadan yemeye çalışıyorum ama sonra gidip çıkartıyorum...bazen yarıda kesiyorum...dr günde 6 öğün ye dedi az az ama onu yapamıyorum...

hcg kaç çıkmıştı ki kese görünmedi? bende çarşambaya randevu aldım çok tırsıyorum yaa :18:

Valla iştahım açık aslında yemeği koklamadan yemeye çalışıyorum ama sonra gidip çıkartıyorum...bazen yarıda kesiyorum...dr günde 6 öğün ye dedi az az ama onu yapamıyorum...

ya ben hiçbişe yiyemiyorum yemek gelince aklıma midem kalkıyo resmen napcam böle bilmiyorum bana öle dedi doktor ama yapamıyorum.

kızlar benide alın aranıza
bugün 6 hafta oldu ama ben hala keseyi göremedim
randevum yarın ve çok tedirginim
ya gene göremezsem diye korkuyorum

kızlar bebeğimden bi alim şifreyi hepsinizin bilgilerini giricem inş. ama tablo yapmak biraz zormuş sanırım bi şekilde öğrenicez artık

hcg 394 çıkmıştı ama kese görünmemişti

1500 den sonra görünüyormuş zaten. bu hafta geçmişsindir 1500ü.

kızlar bebeğimden bi alim şifreyi hepsinizin bilgilerini giricem inş. ama tablo yapmak biraz zormuş sanırım bi şekilde öğrenicez artık

istersen moderatörlerden rica edip konuyu devralabilirsin, şifresine gerek kalmaz deryacım. aslında 2010 kasım annelerine rica etsen yardım ederler tablo konusunda.

kızlar benide alın aranıza
bugün 6 hafta oldu ama ben hala keseyi göremedim
randevum yarın ve çok tedirginim
ya gene göremezsem diye korkuyorum

cnm geç döllenme olabilir ondan görememişsindir vajinal muayne yaptır kesin görür.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…