- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.141
izmitliyim ama izmirde gelinim canım:)))
pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo ki
her an aklımda sürekli dua ediyorum
cnm geç döllenme olabilir ondan görememişsindir vajinal muayne yaptır kesin görür.
olsun izmirde güzel :) bende izmit den birilerini ariyorum bayan doktor ve hastane tavsiyeleri istiyordum kontrolle gitmem gerek karar vermis degilim hayirlisi insaALLAH
sen dua etmeye devam insaALLAH güzel seyler olur
sakinda kendine stress yapma gülo hemi
Cinsiyet konusunda ne düşünüyorsunuz içinize doğuyor mu bişeyler
BENDE BURAYA YAZSAM OLUR MUU? :)
SAT 7 şubat
yaş 28
kilo 63
ilk bebek
yaşadığım şehir istanbul anadolu yakası
tahmini doğum tarihi 14 kasım
başka bir şey gerekiyor muydu ?
akademi hastanesini tavsiye ederim
bir kaç arkadaşım oraya gitmişti ve orada doğum yaptılar
çok memnun kaldılar
ve orada çok güzel ilgileniyorlar insanla
orda bayan doktoru varmi bilmiyorum benimki sezeryan dogum olcak ilk kizim sezeryanla oldu ali kahyada ama bida tövbeliyim o hastaneye gitmeyeözel cankat, konak ve birde umut tepe hastaneleri var orda da bayan doktorlari var ama tecrübe sahibi olanlardan tavsiye almak istemistim karar vermeden önce ama daha kimseyi bulamadim hayirlisi insaALLAH
umuttepeyi hiç tavsiye etmiyorlar
konak ve cankattanda haberim yok canım
hayırlısı neyse o olsun inşallah
en kısa zamanda kafana yatan bir doktor bulursun inşallah
insaALLAH gülo sagol sende hayirli haberler alirsin yarin insaALLAH
kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyimdaha doktora gitmedim ama çift çizgiyi gördüm çok net bir şekilde nisanda gidicem inşlh doktora bir aksilik olmassa geçen kasımda 5 haftalık düşük yapmıştım rabbim bu kasımdada kısmetse kucagıma alıcagım mucizemi gönderdi inşlh hayırlısıyla tamamlanır hepimizin hamileliği
kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyimdaha doktora gitmedim ama çift çizgiyi gördüm çok net bir şekilde nisanda gidicem inşlh doktora bir aksilik olmassa geçen kasımda 5 haftalık düşük yapmıştım rabbim bu kasımdada kısmetse kucagıma alıcagım mucizemi gönderdi inşlh hayırlısıyla tamamlanır hepimizin hamileliği
vajinal muayeneden korkuyorum çok acıyormuş
öle dediler yaptıranlar
artık umudum salı gününe kaldı
doktora gittiğimde 5+2 di
göremedi karartı var ama emin olamıyorum dedi
yarına tekrar randevu verdi
orda bayan doktoru varmi bilmiyorum benimki sezeryan dogum olcak ilk kizim sezeryanla oldu ali kahyada ama bida tövbeliyim o hastaneye gitmeyeözel cankat, konak ve birde umut tepe hastaneleri var orda da bayan doktorlari var ama tecrübe sahibi olanlardan tavsiye almak istemistim karar vermeden önce ama daha kimseyi bulamadim hayirlisi insaALLAH
kızlar günaydın,
yeni gelen anneler hoşgelmişler,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa(
Kardelencim ne güzel ikinci kez Allah nasip etmiş, ilkinde zorlandın mı canım doğumda? Beni doğum çok korkutuyor ya
Canım maşaallah diyeyim hiç zorlanmadım. Bakalım bu nasıl olacak.Normal doğum yaptım ve hiç bağırmadım ve ağlamadım. Maşaallah . Ama tabi ki korkularım var yine bu ağrılı mı olur ki diye. İnşaallah oğlumdaki gibi olur. Ben suni sancı yaptırmadım ondan mı bilmiyorum çok rahat geçti.
Ne kadar güzel yaa kardelencim çok şanslısın inşallah ilerde Allah bana da öylesini nasip etsin. Peki hamile iken doğumu kolaylaştırcak bişiler yapmaşmıydın? Egzersiz yürüyüş vs?
hcg kaç çıkmıştı ki kese görünmedi? bende çarşambaya randevu aldım çok tırsıyorum yaa :18:
Hadi hayırlısı kahvecim:13:
hayırlı olsun bebişin ..vajinal muayene hiç acıtmıyor seni kim korkuttu bilmiyorum ama tehlikeli de değil..belki anlatan kişi kendini kasmıştır.sonuçta cinsel ilişki oluyor hamilelikte o nedenle korkma canım ben öyle muayene oldum hiç korkma bebişine odaklan zaten dr çok dikkatli davranıyor.ben tam 5 haftalıkken vaj.ult.baktık keseyi gördük 15 gün sonraya yine var kontrol ve yine vaj.bakıcam dedi kalp atışını dinleyecekmişiz kısmetse...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?