• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
izmitliyim ama izmirde gelinim canım:)))
pozitif düşünmeye çalışıyorum ama olmuyo ki
her an aklımda sürekli dua ediyorum

olsun izmirde güzel :) bende izmit den birilerini ariyorum bayan doktor ve hastane tavsiyeleri istiyordum kontrolle gitmem gerek karar vermis degilim hayirlisi insaALLAH

sen dua etmeye devam insaALLAH güzel seyler olur ;)
sakinda kendine stress yapma gülo hemi

cnm geç döllenme olabilir ondan görememişsindir vajinal muayne yaptır kesin görür.

vajinal muayeneden korkuyorum çok acıyormuş
öle dediler yaptıranlar
artık umudum salı gününe kaldı
doktora gittiğimde 5+2 di
göremedi karartı var ama emin olamıyorum dedi
yarına tekrar randevu verdi

olsun izmirde güzel :) bende izmit den birilerini ariyorum bayan doktor ve hastane tavsiyeleri istiyordum kontrolle gitmem gerek karar vermis degilim hayirlisi insaALLAH

sen dua etmeye devam insaALLAH güzel seyler olur ;)
sakinda kendine stress yapma gülo hemi

akademi hastanesini tavsiye ederim
bir kaç arkadaşım oraya gitmişti ve orada doğum yaptılar
çok memnun kaldılar
ve orada çok güzel ilgileniyorlar insanla

herkese merhaba nasılsınız
ben çok fena bgriptim bugün daha iyiyim ama 5gündür ne çektim bende çarşamba keseyi görmeye gidicem inşallah

bilgileri kime veiryoruz
sat 16şubat
yaş 28
kilo 58
şehir istanbul
ikinci bebek
tahmini doğum tarihi 23 kasım

bi tane kızım var banada hep erkek gibi geliyo ama çok erken daha

Son düzenleme:
akademi hastanesini tavsiye ederim
bir kaç arkadaşım oraya gitmişti ve orada doğum yaptılar
çok memnun kaldılar
ve orada çok güzel ilgileniyorlar insanla

orda bayan doktoru varmi bilmiyorum benimki sezeryan dogum olcak ilk kizim sezeryanla oldu ali kahyada ama bida tövbeliyim o hastaneye gitmeye :50: özel cankat, konak ve birde umut tepe hastaneleri var orda da bayan doktorlari var ama tecrübe sahibi olanlardan tavsiye almak istemistim karar vermeden önce ama daha kimseyi bulamadim :43: hayirlisi insaALLAH

orda bayan doktoru varmi bilmiyorum benimki sezeryan dogum olcak ilk kizim sezeryanla oldu ali kahyada ama bida tövbeliyim o hastaneye gitmeye :50: özel cankat, konak ve birde umut tepe hastaneleri var orda da bayan doktorlari var ama tecrübe sahibi olanlardan tavsiye almak istemistim karar vermeden önce ama daha kimseyi bulamadim :43: hayirlisi insaALLAH

umuttepeyi hiç tavsiye etmiyorlar
konak ve cankattanda haberim yok canım
hayırlısı neyse o olsun inşallah
en kısa zamanda kafana yatan bir doktor bulursun inşallah

kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim :71: daha doktora gitmedim ama çift çizgiyi gördüm çok net bir şekilde nisanda gidicem inşlh doktora bir aksilik olmassa geçen kasımda 5 haftalık düşük yapmıştım rabbim bu kasımdada kısmetse kucagıma alıcagım mucizemi gönderdi inşlh hayırlısıyla tamamlanır hepimizin hamileliği :nazar:

kızlar merhaba bende aranıza katılabilirmiyim :71: daha doktora gitmedim ama çift çizgiyi gördüm çok net bir şekilde nisanda gidicem inşlh doktora bir aksilik olmassa geçen kasımda 5 haftalık düşük yapmıştım rabbim bu kasımdada kısmetse kucagıma alıcagım mucizemi gönderdi inşlh hayırlısıyla tamamlanır hepimizin hamileliği :nazar:

tebrik ederim canım
gözün aydın :49:
allah herkese rahat bir hamilelik
hayırlı bir doğum geçirmeyi nasip etsin inşallah:nazar::nazar:

Merhaba, hayırlısı olsun öncelikle..Hangi doktora ve hastaneye gitmeyi düşünüyorsun?Ben de 5 haftalık hamileyim Jfk ya gidiyorum...

vajinal muayeneden korkuyorum çok acıyormuş
öle dediler yaptıranlar
artık umudum salı gününe kaldı
doktora gittiğimde 5+2 di
göremedi karartı var ama emin olamıyorum dedi
yarına tekrar randevu verdi

hayırlı olsun bebişin ..vajinal muayene hiç acıtmıyor seni kim korkuttu bilmiyorum ama tehlikeli de değil..belki anlatan kişi kendini kasmıştır.sonuçta cinsel ilişki oluyor hamilelikte o nedenle korkma canım ben öyle muayene oldum hiç korkma bebişine odaklan zaten dr çok dikkatli davranıyor.ben tam 5 haftalıkken vaj.ult.baktık keseyi gördük 15 gün sonraya yine var kontrol ve yine vaj.bakıcam dedi kalp atışını dinleyecekmişiz kısmetse...

ben cankata gidiyorum funda doğana memnunum ama etraftan hoş şeyler duymuyorum. Ne yapacağımı o yüzden bilmiyorum konak çok dolu bugün randevu almak istedik haftaya çarşamba gününe gün verdiler. Eğer sen sezeryanla olacağı için soruyorsan konakta erkan türközü şiddetle tavsiye ederim çünkü akşamında kalkan çok kısa sürede iyileşen kişiler biliyorum memnun kalacaksın eminim :34: Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasib etsin hepimize

ben daha kesin emin değilim ama testte benimde pozitif çıktı yarın dr gittiğimizde kesin belli olacak daha ilk bebişim :16:

kızlar günaydın,
yeni gelen anneler hoşgelmişler,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa:((

Ah canım yaa ilaç kullanmamaya çalışsan daha doğru tabii, patates haşlaması gibi pirinç lapası da iyidir mide bulantılarında mideyi tutar. Bir de sarı leblebiyi önerebilirim canım bulantıyı giderir tokluk hissi verir. Bi süre sonra bünyen hcgye alışınca bu kadar hissedilmezmiş bulantı hormonun yükseldiği için oluyor böyle

Kardelencim ne güzel ikinci kez Allah nasip etmiş, ilkinde zorlandın mı canım doğumda? Beni doğum çok korkutuyor ya:43:

Canım maşaallah diyeyim hiç zorlanmadım. Bakalım bu nasıl olacak.Normal doğum yaptım ve hiç bağırmadım ve ağlamadım. Maşaallah . Ama tabi ki korkularım var yine bu ağrılı mı olur ki diye. İnşaallah oğlumdaki gibi olur. Ben suni sancı yaptırmadım ondan mı bilmiyorum çok rahat geçti.

Ne kadar güzel yaa kardelencim çok şanslısın inşallah ilerde Allah bana da öylesini nasip etsin. Peki hamile iken doğumu kolaylaştırcak bişiler yapmaşmıydın? Egzersiz yürüyüş vs?

hcg kaç çıkmıştı ki kese görünmedi? bende çarşambaya randevu aldım çok tırsıyorum yaa :18:

Hadi hayırlısı kahvecim:13:

tşkr ederim kızlar bende bütün hamişlerimizi tebrik ederim Allahım hayılısıyla kucağımıza almayi nasip etsin..doktor konusunda şuan bilmiyorum canım eşimin sigortasının geçtiği hastanelerden birine gitcem mecbur geçen sefer medical parka gitmiştim ama artık oraya normal hastalığım için bile gitmem,büyük ihtimal 29 mayısa gitcem evime yakın hiç biyer yok ya sinir oluyorum aslında hemen yanımda devlet hastanesi var ama çok kalabalık oluyor gitmek istemiyorum varsa doktor tavsiyeniz yazın lütfen

hayırlı olsun bebişin ..vajinal muayene hiç acıtmıyor seni kim korkuttu bilmiyorum ama tehlikeli de değil..belki anlatan kişi kendini kasmıştır.sonuçta cinsel ilişki oluyor hamilelikte o nedenle korkma canım ben öyle muayene oldum hiç korkma bebişine odaklan zaten dr çok dikkatli davranıyor.ben tam 5 haftalıkken vaj.ult.baktık keseyi gördük 15 gün sonraya yine var kontrol ve yine vaj.bakıcam dedi kalp atışını dinleyecekmişiz kısmetse...

bilmiyorum içimdeki korkuyu atabilsem
bende lekelenmede vardı ilaç kullanıyorum geçti çok şükür
birde alttan muayenede düşük falan olur diye
yarın ne olduğu ortaya çıkacak bakalım
ama çok korkuyorum eşimede belli edemiyorum
tedirginim
ve geçmiyo ne kadarda kendimi rahatlatmaya çalışsam olmuyo

Back
X