2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
günaydın canım senin kaç haftalık bi de bulantılar ne zaman başlıyor ben bebee dar hiç bişey hissetmiyom sadece uyku:82:

günaydın kılarcanım sende bulantı başladı demek kaç haftada başladı?inşallah bendede başlar bu arada sen doktora gidecektin gittin mikalp atışı duyuldumu bi de bebek sayısı belli oldu mu

hatcag şakamı yapıyorsun, niye inşallah bendede başlar diyorsun
bene dua et olmasın rahat huzurlu bi hamilelik geçir işte

günaydın canım senin kaç haftalık bi de bulantılar ne zaman başlıyor ben bebee dar hiç bişey hissetmiyom sadece uyku:82:

6 haftadan sonra başlar bulantılar, 10-12.haftaya kadar sürer. bendede bişey yok aynene uyuyup duruyorum

hatcag şakamı yapıyorsun, niye inşallah bendede başlar diyorsun
bene dua et olmasın rahat huzurlu bi hamilelik geçir işte

canım bulantı hamileliğin sağlıklı gittiğini gösterirmiş:18:ama ben 5+4 üm ne bulantı ne baş dönmesi hiç bireşey yokondan birazcık olsun bebişi hissedeyim istiyom

canım bulantı hamileliğin sağlıklı gittiğini gösterirmiş:18:ama ben 5+4 üm ne bulantı ne baş dönmesi hiç bireşey yokondan birazcık olsun bebişi hissedeyim istiyom

olurmu canım öyle şey, hiç bulantı yaşamadan çok sağlıklı hamilelikler geçiren ve çok sağlıklı bebekleri olan birsürü insan var,hatta hamilelerin yarısı böyle. kendini şartlandırma boşver rahat ol, rahatlığının keyfini çıkar. aşırı bulantın olur hamileliğin kabusa dönerse bi daha doğurmak istemezsin

teşekkür ederim canım beni rahatlattığın için bu siteyi seviyorum umarım hepimizin sağlıklı bebişleri olurtek istediğim bu sağlıklı tatlı bir bebiş

günaydın kızlar bebeğim_01 sanırım bana devredicek topiği ben bi bakıcam beceremezsem eğer çünkü iş olarak biraz yoğun çalışıorum burdaki en becerikli anne adayına devredicem tamam mı kızlar

günaydın kılarcanım sende bulantı başladı demek kaç haftada başladı?inşallah bendede başlar bu arada sen doktora gidecektin gittin mikalp atışı duyuldumu bi de bebek sayısı belli oldu mu

evt cnm maalesf 5+5 olduk bugün gittim doktora ama duyamadık kalp atışını bu hafta sonu tekrar çağırdı şimdilik tek gözüküyo bakalım:))

saol cnm inşallah başlamz çok kötü çünkü bide çalışınca hiçbişe yiyememekte kötü aklıma yemek gelince midem kalkıyo resmen iğrenç bişe umarım çabuk atlatırım.

kızlar günaydın,
yeni gelen anneler hoşgelmişler,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa(

günaydın canım aynı dertten bizde muzdaribiz maalesef ama bulantının olması gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini gösterirmiş

Son düzenleme:
günaydın canım aynı dertten bizde muzdaribiz maalesef ama bulantının olması gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini gösterirmiş

yok cnm alaksı yok bazıları çok ii geçiriyo şansımızdanm heralde sen ne yapıyosn bişe yiyebiliyomusn?

kızlar günaydın,
yeni gelen anneler hoşgelmişler,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa(
oh oh ne güzel hadi darısı başıma heheheh:)) bu bulantı tüm gün mü sürüyo peki? hani sadece sabah oluyodu yaw:s bişey yiyemiyorum diye üzülme bebek için sorun olmazmış henüz.

herkese günaydın hanımlar

günaydın canım

tamam deryacım. hadi bakalım kızlar sadece ben yazdırmışım adımı. rezil oldum yaa hadi yazdırın sizde :))))

şimdi ben doktoru aradım bi ilaç söyledi ama %100 katkısız diyemem dedi aşırı zorlanmadıkça tavsiye etmiyorum dedi.
kahvekolik senindemi çok oluyo bişe yiyebiliyomusun ne yapıyosun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…