- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.081
günaydın kılarcanım sende bulantı başladı demek kaç haftada başladı?inşallah bendede başlar bu arada sen doktora gidecektin gittin mi kalp atışı duyuldumu bi de bebek sayısı belli oldu mu
günaydın canım senin kaç haftalık bi de bulantılar ne zaman başlıyor ben bebee dar hiç bişey hissetmiyom sadece uyku:82:
hatcag şakamı yapıyorsun, niye inşallah bendede başlar diyorsun
bene dua et olmasın rahat huzurlu bi hamilelik geçir işte
canım bulantı hamileliğin sağlıklı gittiğini gösterirmiş:18:ama ben 5+4 üm ne bulantı ne baş dönmesi hiç bireşey yokondan birazcık olsun bebişi hissedeyim istiyom
olurmu canım öyle şey, hiç bulantı yaşamadan çok sağlıklı hamilelikler geçiren ve çok sağlıklı bebekleri olan birsürü insan var,hatta hamilelerin yarısı böyle. kendini şartlandırma boşver rahat ol, rahatlığının keyfini çıkar. aşırı bulantın olur hamileliğin kabusa dönerse bi daha doğurmak istemezsin
günaydın kılarcanım sende bulantı başladı demek kaç haftada başladı?inşallah bendede başlar bu arada sen doktora gidecektin gittin mi kalp atışı duyuldumu bi de bebek sayısı belli oldu mu
günaydın kızlar
bol geçmiş olsun canım, bende çok korkuyorum bulantılar başlayacak diye:18: &haftadan sonra başlıyor ama seninki erken başlamış inşallah erken biter, insan hiçbişeyden zevk alamıyor bulantı olunca
kızlar günaydın,
yeni gelen anneler hoşgelmişler,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa(
günaydın canım aynı dertten bizde muzdaribiz maalesefama bulantının olması gebeliğin sağlıklı bir şekilde devam ettiğini gösterirmiş
oh oh ne güzel hadi darısı başıma heheheh:)) bu bulantı tüm gün mü sürüyo peki? hani sadece sabah oluyodu yaw:s bişey yiyemiyorum diye üzülme bebek için sorun olmazmış henüz.kızlar günaydın,
yeni gelen anneler hoşgelmişler,
ya ben kötü geçirdim haftasonunu hiçbişe yiyemiyorm bulantılarım başladı sadece arada patates haşlaması oda az bişe yani napcam ben yaa(
herkese günaydın hanımlar
günaydın kızlarbebeğim_01 sanırım bana devredicek topiği ben bi bakıcam beceremezsem eğer çünkü iş olarak biraz yoğun çalışıorum burdaki en becerikli anne adayına devredicem tamam mı kızlar
olsa da içsekkızlar bulantı için hap kullananız varmı acaba?
forumda 100 tane mesaj yazmam gerekiyormuş özel mesaj atabilmem için...malesef özel mesaj atamıyorum neyse :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?