- 18 Ekim 2010
- 622
- 402
- 323
- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.101
canım bulantı hamileliğin sağlıklı gittiğini gösterirmiş:18:ama ben 5+4 üm ne bulantı ne baş dönmesi hiç bireşey yokondan birazcık olsun bebişi hissedeyim istiyom
şimdi ben doktoru aradım bi ilaç söyledi ama %100 katkısız diyemem dedi aşırı zorlanmadıkça tavsiye etmiyorum dedi.
kahvekolik senindemi çok oluyo bişe yiyebiliyomusun ne yapıyosun?
yolladım canım......
ah canım ya yok öyle bişey benim ilk gebelikte durmadan midem bulanıyodu ama bebek hiç gelişmemişti kalp atışı duyulmadı diye almışlardı. doktora sormuştum bende bulantım var ama diye hiç ilgisi yokmuş. kürtaja girdiğim ana kadar bulantı devam ediyodu. napıcanız bu bulantılarıdaha kötü yediğin bebişe gitmeden çıkarıyon bide serumlara bağlıyolar sonra beslemek için hiç kafanıza takmayın bunları rahat rahat yaşayın hamileliği
Kardelencim ne güzel ikinci kez Allah nasip etmiş, ilkinde zorlandın mı canım doğumda? Beni doğum çok korkutuyor ya
Canım maşaallah diyeyim hiç zorlanmadım. Bakalım bu nasıl olacak.Normal doğum yaptım ve hiç bağırmadım ve ağlamadım. Maşaallah . Ama tabi ki korkularım var yine bu ağrılı mı olur ki diye. İnşaallah oğlumdaki gibi olur. Ben suni sancı yaptırmadım ondan mı bilmiyorum çok rahat geçti.
yok kız bulantım olsada içsem demek istedim hehe:)
hangi ilacı önerdi?
benim bilgileride yollarmısınız yaş 24 sat13şubat tdt 20kasım kilo 59 şehir balıkesir
benim bilgileride yollarmısınız yaş 24 sat13şubat tdt 20kasım kilo 59 şehir balıkesir
bulantısı olmayanlar hiç merak etmesin çok zor ben en ufak kokuyu bile alıyorum ve midem kalkıyor..Ama geçecek olması rahatlatıyor..ilk gebeliğimdede bulanıyordu birden kesildi meğer bebeğin kalbi durmuş...o nedenle baştan beri bulanıyor kesilmesini istemem doğrusu...[/QUOT
inşallah kesilmez canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini. senin bulantı ne zaman başladı peki?
günaydın herkese Listeye beni de ekleyin.
bilgilerini sayfanın en başındaki arkadaşa yollayacaksın canım bebeğim01 e.
evt ya hiç alakası yok umarım benimde çok uzun süremz çünkü hiçbişe yiyemiyorum(
doktor şimdi bi hap önerdi ama çokta tavsiye etmiyo kullanan varmı aranızda?
balıkesirin neresindensin canım..bende balıkesir gönenliyim..ama istanbulda yaşıyorum..
yolladım kardelencim. 8 şubat 2 oldu :))Yaş 29 , sat 8 Şubat , tdt 15 kasım , Kilo 83,5, aksarayda yaşıyorum
kızlar 1 saat snra doktora randevum var ne olur dua edin bana kalp atısını duyayımsızleri çok seviyorum sizi
kızlar 1 saat snra doktora randevum var ne olur dua edin bana kalp atısını duyayımsızleri çok seviyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?