- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #1.161
hayırlı olsun bebişin ..vajinal muayene hiç acıtmıyor seni kim korkuttu bilmiyorum ama tehlikeli de değil..belki anlatan kişi kendini kasmıştır.sonuçta cinsel ilişki oluyor hamilelikte o nedenle korkma canım ben öyle muayene oldum hiç korkma bebişine odaklan zaten dr çok dikkatli davranıyor.ben tam 5 haftalıkken vaj.ult.baktık keseyi gördük 15 gün sonraya yine var kontrol ve yine vaj.bakıcam dedi kalp atışını dinleyecekmişiz kısmetse...
Sana da az önceki sorumu tekrarlayım, sen hangi hastane ve doktora gidiyorsun? Benim doktor da vaj.ult tan yana ben de pek hoşlanmıyorum ve korkuyorum...
zeytinburnu avrasya hospital pelin ergenekon işyerime çok yakın her durumda giderm diye tercih ettim...bakalım memnun kalmazsam değiştiririm şimdilik sıcak kanlı geldi bana ve açıklayıcı..
Ben de yorgunluk, halsizlik ve bel ağrısı var belirti olarak.Daha 5 haftalık belki çok erkendir belirtiler için.Sizde neler var?
benimde hafta sonu belim ve kasıklarım ağrıdı şuan sadece halsizlik baş dönmesi ve mide bulantısı var..
senin kaç haftalık?Keseyi ve kalp atışlarını görebildiniz mi?
yarın 6. hafta bitiyor tam 5. haftalıkken keseyi gördük.15 gün sonra kalbini dinliycez dedi dr. kısmetse
İnşallah kalp atışlarını da duyarsın canım...
sağol canım senin kaç haftalık gördünüzmü keseyi falann?
Benim 5 haftalık keseyi gördük, kalp atışları için 10 gün sonra gel dedi. Bakalım inşallah duyarım pıt pıt ları....
kızlar 6+3 de kalp atışı duyulurmu doktora gitmeyi planladığım tarihte tam o kadarlık olmuş olcakta gittimmi kalp atışınıda duymak istiyorum normal ultrasonla baktırcam ben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?