• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
canım bulantı hamileliğin sağlıklı gittiğini gösterirmiş:18:ama ben 5+4 üm ne bulantı ne baş dönmesi hiç bireşey yok:17:ondan birazcık olsun bebişi hissedeyim istiyom:49:

ah canım ya yok öyle bişey benim ilk gebelikte durmadan midem bulanıyodu ama bebek hiç gelişmemişti kalp atışı duyulmadı diye almışlardı. doktora sormuştum bende bulantım var ama diye hiç ilgisi yokmuş. kürtaja girdiğim ana kadar bulantı devam ediyodu. napıcanız bu bulantıları:1:daha kötü yediğin bebişe gitmeden çıkarıyon bide serumlara bağlıyolar sonra beslemek için hiç kafanıza takmayın bunları rahat rahat yaşayın hamileliği:21:

ah canım ya yok öyle bişey benim ilk gebelikte durmadan midem bulanıyodu ama bebek hiç gelişmemişti kalp atışı duyulmadı diye almışlardı. doktora sormuştum bende bulantım var ama diye hiç ilgisi yokmuş. kürtaja girdiğim ana kadar bulantı devam ediyodu. napıcanız bu bulantıları:1:daha kötü yediğin bebişe gitmeden çıkarıyon bide serumlara bağlıyolar sonra beslemek için hiç kafanıza takmayın bunları rahat rahat yaşayın hamileliği:21:

evt ya hiç alakası yok umarım benimde çok uzun süremz çünkü hiçbişe yiyemiyorum:((
doktor şimdi bi hap önerdi ama çokta tavsiye etmiyo kullanan varmı aranızda?

Kardelencim ne güzel ikinci kez Allah nasip etmiş, ilkinde zorlandın mı canım doğumda? Beni doğum çok korkutuyor ya:43:

Canım maşaallah diyeyim hiç zorlanmadım. Bakalım bu nasıl olacak.Normal doğum yaptım ve hiç bağırmadım ve ağlamadım. Maşaallah . Ama tabi ki korkularım var yine bu ağrılı mı olur ki diye. İnşaallah oğlumdaki gibi olur. Ben suni sancı yaptırmadım ondan mı bilmiyorum çok rahat geçti.

yok kız bulantım olsada içsem demek istedim hehe:)
hangi ilacı önerdi?

bulantısı olmayanlar hiç merak etmesin çok zor ben en ufak kokuyu bile alıyorum ve midem kalkıyor..Ama geçecek olması rahatlatıyor..ilk gebeliğimdede bulanıyordu birden kesildi meğer bebeğin kalbi durmuş...o nedenle baştan beri bulanıyor kesilmesini istemem doğrusu...

kızlar 1 saat snra doktora randevum var ne olur dua edin bana kalp atısını duyayım:34: sızleri çok seviyorum sizi :70:

benim bilgileride yollarmısınız yaş 24 sat13şubat tdt 20kasım kilo 59 şehir balıkesir

gönderiyorum canım

bulantısı olmayanlar hiç merak etmesin çok zor ben en ufak kokuyu bile alıyorum ve midem kalkıyor..Ama geçecek olması rahatlatıyor..ilk gebeliğimdede bulanıyordu birden kesildi meğer bebeğin kalbi durmuş...o nedenle baştan beri bulanıyor kesilmesini istemem doğrusu...[/QUOT
inşallah kesilmez canım Allah tamamına erdirsin hepimizinkini. senin bulantı ne zaman başladı peki?

günaydın herkese Listeye beni de ekleyin.

bilgilerini sayfanın en başındaki arkadaşa yollayacaksın canım bebeğim01 e.

evt ya hiç alakası yok umarım benimde çok uzun süremz çünkü hiçbişe yiyemiyorum:((
doktor şimdi bi hap önerdi ama çokta tavsiye etmiyo kullanan varmı aranızda?

canım doktor bana metpamid vermişti.çok kötü olduğun zamanlar kullanırsın.hiç bişey yiyemiyosan o da iyi değil zaten..

Merhaba taze anne adayları :1:

Bugün itibariyle 5+5 olduk, halen bi belirti yok nadiren hissettiğim kasıktaki batmalar hariç. Ha bir de çarpıntı başladı anlamadım. Tansiyonum düşük, nabzım yüksek. İnternette baktım, gebelikte bir miktar nabız artışı olurmuş. Gebelikte çarpıntı kansızlık habercisi olabilir yazıyordu bir sitede de, dr.a sormak lazım.

Herkese güzel bir gün diliyorum kuzularıylaa :34:

Son düzenleme:
Back
X