• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
merhaba bende 2010 kasım annesiyim. Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah o kadar kolay doğum yaptım ki şimdi düşünüyorum acaba 2011 kasım annesi olsamıydım şaka şaka:27: bak bu saat oldu oturuyorum hazırlanın hanımlar uykusuz her gece :1:

ben uykusuzzz gecelerii bebbişimle geçirdikten sonraaa hiç problem yokk. :D ama onsuz geçen uykusuz geceelrr öldürüyor beni :(

Merhaba 2011 kasım anneleri:) çok duygulandım bu topiği görünce, zaman ne çabuk geçmiş bende 2010 kasım annesiyim...
SAT ım 17 şubattı 23 kasımda doğum yaptım, inşallah sizde sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:))

aminn canım insaallah rabbimde bizlere nasip eder o günleri görmeyi insaallah

Kasım anaları işgal etmişsiniz burayı e hadi ben de bir iki kelime bir şeyler söyleyeyim:)
Hayırlı olsun hamileliğiniz kızlar.Çok güzel bir dönemde hamile kaldınız.Yazın sıkıntı yaşamayacaksınız sonbaharda doğum yapacaksınız.Ve doğumdan sonra vücudunuzu toparlamak için yaza kadar süreniz olacak:) Hepinize hayırlı bir hamilelik dönemi diliyorum=))

ayy rabbim insaallahh verir buay iyice heveslendirdin canım sende :D

ben uykusuzzz gecelerii bebbişimle geçirdikten sonraaa hiç problem yokk. :D ama onsuz geçen uykusuz geceelrr öldürüyor beni :(

Haklısın, Allah nasip eder inşallah. Onsuz geçen uykusuz geceelrr öldürüyor beni ifaden çok dokundu içime...

selam kasım anneleri.. ben 2010 aralık annesıyım..

topıgınız hayırlı olsun.. inş.. mutlu haberle dolar burası...

Haklısın, Allah nasip eder inşallah. Onsuz geçen uykusuz geceelrr öldürüyor beni ifaden çok dokundu içime...

seninde yok sanırım canım insaallah sende en kısa sürede yavruna kavusursun canım.çok zor....

ay kıslar topikte mopikte boş durmayın çalışın çalışın:Dtopiği biz işgal etmişiz ama güzel haberelrle siz doldurun inşallah:)

seninde yok sanırım canım insaallah sende en kısa sürede yavruna kavusursun canım.çok zor....

Benim 6.5 yaşında bir oğlum var. 7.5 ay öncede 25. haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim. İlki de 8. haftalık düşmüştü. Bu ay yeniden düşünüyorum. Olursa kasım annesi olacağım kısmetse.

merhaba tapiğiniz hayırlı olsun inş
ben 2009 kasım annesiyim SATım 26 şubattı normal doğumla kasım 14te oğlumu kucağıma aldım çalışan anne olmak çok zor olsada dünyalara bedel anne olmak doğumum kolay oldu sayılır sizlerede tavsiyem kendinizi psikolojik olarak normal doğuma şartlayın ben öyle yapmıştım :9:
hepiniz sağlıcakla kucağınıza alırsınızinş bebişlerinizi
unutmadan 2012de tekrar kasım annesi olmakta planlarım arasında :69:

hoşgeldiniz 2011 kasım anneleri:71::71:

çok guzel bir donemde hamile kaldınız,hayırlı olsun.allah sağlıkla bebeklerinizi kucağınıza almayı nasıp etsin..

Benim 6.5 yaşında bir oğlum var. 7.5 ay öncede 25. haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim. İlki de 8. haftalık düşmüştü. Bu ay yeniden düşünüyorum. Olursa kasım annesi olacağım kısmetse.

insaallah canım.çok büyük geçmiş olsun oglundan öncede bir düşük yaptın sanırım canım.bu düşüklerin nedeni ne acaba yine Allaha çok şükür saglıklı bir evladın var ona rabbim uzun ömürler versin

daha kasım annelerimizden müjdeli haberleri alamadık.insaallah bu aydan sonra veririz .bende kasım annesi olmak istiyorum yüce rabbim kısmet ederse insaallah.

merhaba kızlar benim sat 24 ocaktı dün hamile olduğumu öğrendim :nazar: bende kasım annesiyim inş :) herkeze bol bol sağlık diliyorum :49::71:

merhaba kızlar benim sat 24 ocaktı dün hamile olduğumu öğrendim :nazar: bende kasım annesiyim inş :) herkeze bol bol sağlık diliyorum :49::71:

canım öncelikle maşallah ve hayırlı olsun :Dannelik harika bir serüven ve sonu olmayan bir mutluluk aramıza hoş geldin cici anne:D
benim sat 9 şubattı ve doktor tahmini doğum 16 kasım dedi ama tabi ben 2 kasımda doğum yaptım

Back