- 3 Mart 2009
- 2.344
- 269
- 123
- 39
- Konu Sahibi bebegim_01
inşallah canım:) annelik hadi canım bu ayda umut yoktur heralde dediğin ama en hayırlı zamanda gelen mükemmel müjdedir,inş hayırlısını verir rabbim
amin cnm saol.insaallah olur :d
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
inşallah canım:) annelik hadi canım bu ayda umut yoktur heralde dediğin ama en hayırlı zamanda gelen mükemmel müjdedir,inş hayırlısını verir rabbim
merhaba bende 2010 kasım annesiyim. Allah hepinizin gönlüne göre verir inşallah o kadar kolay doğum yaptım ki şimdi düşünüyorum acaba 2011 kasım annesi olsamıydım şaka şakabak bu saat oldu oturuyorum hazırlanın hanımlar uykusuz her gece
![]()
Merhaba 2011 kasım anneleri:) çok duygulandım bu topiği görünce, zaman ne çabuk geçmiş bende 2010 kasım annesiyim...
SAT ım 17 şubattı 23 kasımda doğum yaptım, inşallah sizde sağlıklı sıhhatli bebeklerinizi kucağınıza alırsınız:))
Kasım anaları işgal etmişsiniz burayı e hadi ben de bir iki kelime bir şeyler söyleyeyim:)
Hayırlı olsun hamileliğiniz kızlar.Çok güzel bir dönemde hamile kaldınız.Yazın sıkıntı yaşamayacaksınız sonbaharda doğum yapacaksınız.Ve doğumdan sonra vücudunuzu toparlamak için yaza kadar süreniz olacak:) Hepinize hayırlı bir hamilelik dönemi diliyorum=))
ben uykusuzzz gecelerii bebbişimle geçirdikten sonraaa hiç problem yokk.ama onsuz geçen uykusuz geceelrr öldürüyor beni
![]()
Haklısın, Allah nasip eder inşallah. Onsuz geçen uykusuz geceelrr öldürüyor beni ifaden çok dokundu içime...
selam kasım anneleri.. ben 2010 aralık annesıyım..
topıgınız hayırlı olsun.. inş.. mutlu haberle dolar burası...
seninde yok sanırım canım insaallah sende en kısa sürede yavruna kavusursun canım.çok zor....
kimse kesin bir sonuç yazmamış 2011 kasım anneleri nerde?
Benim 6.5 yaşında bir oğlum var. 7.5 ay öncede 25. haftalık erken doğumla bebeğimi kaybettim. İlki de 8. haftalık düşmüştü. Bu ay yeniden düşünüyorum. Olursa kasım annesi olacağım kısmetse.
merhaba kızlar benim sat 24 ocaktı dün hamile olduğumu öğrendimbende kasım annesiyim inş :) herkeze bol bol sağlık diliyorum
![]()
yalnışmı oldu acaba sat 24 ocak biri bilgilendirirmi :26: