• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
bu da benim cimcime

Kasım bebişleri pek bi şeker maşallah ya. Benim Monçiçi de bu. Gülme evresinde tam. Allah bozmasın keyiflerini.Eki Görüntüle 365142 Eki Görüntüle 365143

yenidogan ve son halleri

Ayyyyy masaalllah bütün bebislerimize hepsi birbirinden seker Nazar degmesin insaalah

ya kızlar bu ne hal.. pazar pazar delirttiniz beni burda.. ya ben hepimizin bir araya geldiğini düşünemiyorum.. ben saldırırım valla bu bebişlere, bu ne şirinlik, bu ne güzellik.. hepsi birbirinden güzel maşallaaahhh, maşaaalllaaaaahhh.. öyle sesler çıkarmışım ki bakarken resimlere eşim geldi noluyo ya diyo.. çok okuyun üfleyin.. aman nazar etmeyelim.. Allah korusun, Allah çirkin talihi versin hepsine.. Analı babalı, sağlıklı, huzurlu, mutlu olsunlar hep.. :nazar::nazar::nazar:

Aynen walla bayila bayila baktim,acayip bebek hastasi biri olarak bittim walla Masaaallah barekallah:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:

ya kızlar bu ne hal.. pazar pazar delirttiniz beni burda.. ya ben hepimizin bir araya geldiğini düşünemiyorum.. ben saldırırım valla bu bebişlere, bu ne şirinlik, bu ne güzellik.. hepsi birbirinden güzel maşallaaahhh, maşaaalllaaaaahhh.. öyle sesler çıkarmışım ki bakarken resimlere eşim geldi noluyo ya diyo.. çok okuyun üfleyin.. aman nazar etmeyelim.. Allah korusun, Allah çirkin talihi versin hepsine.. Analı babalı, sağlıklı, huzurlu, mutlu olsunlar hep.. :nazar::nazar::nazar:

sende oku cnm tatlı emire yeni kalktnz heralde anaogul:1::1:

senin adına cok sevndm aranızdaki bağ kuvvetlensin.biberonu zaten almasın cnm annen cay kasıgıyla versin öyle mutlaka alır

Öyle yapıcaz artık. Zaten iki ay sonra ek gıdalara geçiş var. Öğle araları da evdeyim. Sabah-öğlen emziririm. Akşam zaten 6 dan sonra evdeyim yine.

benimki de biberon almıyor artık ben de çok zorlamıyorum kaşığa alıştıracağım

Memeden sonra yapay geliyor herhalde. Ben zaten sadece biberonla beslediğim dönemde çok üzülüyordum o yapay şeyi ağzına soktuğum için. İçime sinmiyordu hiç. Şimdi içim daha rahat. Allah her anneye nasip etsin rahat bir emzirme sürecini. Ben gerçekten çok üzücü günler geçirdim.

oğluşunu oğluşuma benzettim.benimkide makineye böyle poz verior.çok yakışıklı maşşallah.
ya kızlar benim oğlan kabız olmuş olabilir mi acaba?sadece anne sütü alıor ama 2gün oldu nerdeyse kaka yapmayalı.:14:canım sıkıldı eger olursa çok zor yazık.ben zaten çok çekiorum bu dertten.:14:işlllhh öle bişey yoktur ama hep ayaklarını karnına doğru çekior ıkınıor.bikaç defada ağladı çok üzüldüm.öle onu rahatsız edecek bişeyde yemiorum ama anlamadım.
ya birde bende artık oğluşu beşikte uyutmaya başladım çok şükür hemen uyuyor ama 45dk ile 1saat anca uyuyor.gayet uykusunu almış uyanıor iyimi bilemedim

oğluşunu oğluşuma benzettim.benimkide makineye böyle poz verior.çok yakışıklı maşşallah.
ya kızlar benim oğlan kabız olmuş olabilir mi acaba?sadece anne sütü alıor ama 2gün oldu nerdeyse kaka yapmayalı.:14:canım sıkıldı eger olursa çok zor yazık.ben zaten çok çekiorum bu dertten.:14:işlllhh öle bişey yoktur ama hep ayaklarını karnına doğru çekior ıkınıor.bikaç defada ağladı çok üzüldüm.öle onu rahatsız edecek bişeyde yemiorum ama anlamadım.
ya birde bende artık oğluşu beşikte uyutmaya başladım çok şükür hemen uyuyor ama 45dk ile 1saat anca uyuyor.gayet uykusunu almış uyanıor iyimi bilemedim

evet canım senin profilindeki fotoğraftan da belli o da seviyor poz vermeyi. senin ki de çok tatlı maşallah Allah nazarlardan korusun.
oğlun kabız mı bilmiyorum ama 3 güne kadar yapmazsa ve top top yaparsa kabız olur diye biliyorum. Benim oğlan 1-2 hafta öncesine kadar tam 2 aydır 4-5 günde bir yapıyordu hatta 7 günde yaptığı oluyordu ama top top olmuyordu kakası biriktiripte yapıyordu. Doktor bazı bebeklerde bunun olabileceğini 4-5 aya düzeleceğini söylemişti gerçekten de öyle oldu artık hergün en fazla gün aşırı yapıyor. telaşlanma hemen bence.

Maşallah kızlar ya gerçekten çirkin bebek zaten olmaz ama kasım bebeklerinin hepsi de bu kadar tatlı mı olur. Allah hepsini nazarlardan korusun, bahtları da kendileri gibi güzel olsun inşallah.. Ve ayrıca hepsi de çok şanslı bebekler bizim gibi kendilerini hem çok seven hem önemseyen bilinçli annelere sahip oldukları için.

AHHH canım benim kociş de yokk:5: ah bizim kaderimiz buu

ah ah sorma hiç isememiştim bu meslekte birini büyük konustum aslında kocam eletrik elektronk mühendisii ama ne işe yarar benim hayalim buydu diyo neyse hayrlsıı

uyku süresi o kadar kısa deil gündüz benimkide az uyuyo ama sık uyuyo kaka konnusunu da bilemedm:26:

Maşallah kızlar ya gerçekten çirkin bebek zaten olmaz ama kasım bebeklerinin hepsi de bu kadar tatlı mı olur. Allah hepsini nazarlardan korusun, bahtları da kendileri gibi güzel olsun inşallah.. Ve ayrıca hepsi de çok şanslı bebekler bizim gibi kendilerini hem çok seven hem önemseyen bilinçli annelere sahip oldukları için.

cokta mütevazi olduk kasım anneleri olarak sevdalinka:1::9::9::9:

yine bir nöbet günü yine ben yalnız herkes kocasıyla ben minik kuzumla yapyalnız:14::14:
kocan herhalukarda nöbete

gidecekti sen tamamen yalnz kalacaktın iyi tarafından bak kuzucuğun var canım.yerine kim olsun isterdin.hem üzülme kavuşmak için önce ayrılmak gerekmezmi

kocan herhalukarda nöbete

gidecekti sen tamamen yalnz kalacaktın iyi tarafından bak kuzucuğun var canım.yerine kim olsun isterdin.hem üzülme kavuşmak için önce ayrılmak gerekmezmi

haklısın cnm minik kuzucuk bana canyoldaşı oldu bu aylarda sık ve üstüste nöbet tutyoya canım sıkılıo kimsemde yok bazen öğretmen kocam olsaydı mis gibi yarım gün calısır dizimin dibinde otururdu:9::9:

haklısın cnm minik kuzucuk bana canyoldaşı oldu bu aylarda sık ve üstüste nöbet tutyoya canım sıkılıo kimsemde yok bazen öğretmen kocam olsaydı mis gibi yarım gün calısır dizimin dibinde otururdu:9::9:
ee neden benimki dizimin dibinde değil üstelik tam gün çalışıyoruz..

evet.anadolu liseleri tam gün eğitim öğretim yapıyor canım

hmm o da senin şansın mı deyim şanssızlığın mı kendin istemişsn anadolu lisesini ben şurda hayal kuruyorum kardeş ya olmayacak şeyler işte benm koca yarım günlk bi öğretmen olsaydı bile kesin bişeyler yapardı adam evde bile ot çöp yetiştiricem onlarla ilgilenecem die çabalıo kuşları temzilio onları yumurtlatmaya çabalıo bi dk duramıo ki :52::52:

Back