• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya kızlar bende bebek arabası bakıorum.baston mu alsam acaba diye düşünüorum.çünkü taşıması falan kolay ya.birde memlekete falan giderken arabada çok yer kaplamaz diye düşnüorum.kararsızım?fikirlerinizi merak ediorum:44: :44:

hmm o da senin şansın mı deyim şanssızlığın mı kendin istemişsn anadolu lisesini ben şurda hayal kuruyorum kardeş ya olmayacak şeyler işte benm koca yarım günlk bi öğretmen olsaydı bile kesin bişeyler yapardı adam evde bile ot çöp yetiştiricem onlarla ilgilenecem die çabalıo kuşları temzilio onları yumurtlatmaya çabalıo bi dk duramıo ki :52::52:
bizimki doktorosu balık avı denizi arabası ve öğrencilerinden vakit bulsa çok şey yapacakta ahh.bizimki ot çöp nerde balkonda benim küçük bir bahçem var maydanoz nane fesleğen vs falan.nane istesem fesleğen getirir ot çöple diyaloğumuz bu kadar yani..

ya kızlar bende bebek arabası bakıorum.baston mu alsam acaba diye düşünüorum.çünkü taşıması falan kolay ya.birde memlekete falan giderken arabada çok yer kaplamaz diye düşnüorum.kararsızım?fikirlerinizi merak ediorum:44: :44:
kesinlikle canım bu bastonların hafifte yatanları var onlar kesinlikle daha pratik.

bizimki doktorosu balık avı denizi arabası ve öğrencilerinden vakit bulsa çok şey yapacakta ahh.bizimki ot çöp nerde balkonda benim küçük bir bahçem var maydanoz nane fesleğen vs falan.nane istesem fesleğen getirir ot çöple diyaloğumuz bu kadar yani..

Spreycim hangi alanda doktora yapıyor eşin?

Arkadaşlar bebişler çok tatlı maşallah ya bak bak doyamadım.Allah nazardan saklasın hepsini, Ben bilgisayara atamadım daha son fotoğraflarımızı bi ara koyarım inşallah.

kuzuya kesin yatış yaptırdım geldm ama kimseler yok tabi pazar pazar milletin kocası evinde benimkide yarın evde bende yarın sze bakmıcam hıh:27::27::19::19::19:

ben varım asuda var ama benle konusmadı bende onla konusmadım fare dağa küsmüş dağın haberi olmamış:9: bu arada gez bende geziorum ama en güzel topic burası:52:

gmzcecan neden eşin iki gun nöbet tutuyr?

sonunda konuştu yaşasın canım normalde 3 gün ayda nöbet ama bu ay kas tatbikatı vardı oraya gitti millet vana yardıma gittiler 6 nöbet düştü onalrıda üstüste yazmıslar ayın ilk yarısı 6gün yok oluyo e haliyle ertesi gün mesai devam edio 36 saat sonra gelio eve Allahtan pazaar nöbetleri sonrası pazartesi tatilde yüzünü görcem:5:

geldim bileeee. vuu 8 kullanıcı konuyu okuyo. ya kızlar bişi dicem benim bebiş doymuyo galiba. sanki sütüm çoğu zaman az gibi. bazen çok oluyo o zaman mutlu oluyo. ama çoğu zaman mızırdanıp duruyo. geceleri de 2 saatte bir kalkmaya başladı. açıktan mı yapıyo acaba ooofff nasıl anlıcam:26:

umutsuz ev kadınları izleyerek ve sürekli bişeyler atıştırarak umutsuz ev kadını gibi olcam :6::6::6:(ev kadınlarına lafım yok yanlıs anlasılmasın)

Allah'ım hepimizin güzel bebeklerini nazarlardan korusun.. Ben nazardan cok korkarım o nedenle internete koyamıyorum foto... Benim oğlum saçsız doğdu hala saçsız:)) sizinkilere maşallah.. Bu arada biz bugün dördüncü ayımızı doldurduk.. Oğlum az kilo alıyor ayda 500 gr sanırım ek gıdaya geçecek doktor kontrolünde belli olacak..oğlum 2900 doğdu şimdi 6 kilo son iki ay kilo 500 er gr aldı:(( sütüm sanırım yetmiyor...

Allah'ım hepimizin güzel bebeklerini nazarlardan korusun.. Ben nazardan cok korkarım o nedenle internete koyamıyorum foto... Benim oğlum saçsız doğdu hala saçsız:)) sizinkilere maşallah.. Bu arada biz bugün dördüncü ayımızı doldurduk.. Oğlum az kilo alıyor ayda 500 gr sanırım ek gıdaya geçecek doktor kontrolünde belli olacak..oğlum 2900 doğdu şimdi 6 kilo son iki ay kilo 500 er gr aldı:(( sütüm sanırım yetmiyor...

ya en az 500 er alması gerekmio muydu zaten minumum miktarı tutturmuş işte hem bebekler 4 ayda hareketlendiği için kilo alması yavaşlayablr dedi doktor cocuk ağlıyo mu idrar yapımı nası günde 6 kere ıslatıo mu hemen vazgeçme ya yetiodur eminim dogum kilosunun 2 katını yakalıms ccocuk

ya en az 500 er alması gerekmio muydu zaten minumum miktarı tutturmuş işte hem bebekler 4 ayda hareketlendiği için kilo alması yavaşlayablr dedi doktor cocuk ağlıyo mu idrar yapımı nası günde 6 kere ıslatıo mu hemen vazgeçme ya yetiodur eminim dogum kilosunun 2 katını yakalıms ccocuk

Geçen ay doktor 500 gr almış az dedi eğer bu ayda böle olursa ek gıdalara başlarız sulu gidalarla demişti saglık ocağında tartildi 500 gr almış bakalım doktorumu ne diyecek.. Aslında ağlamıyor günde 3-4 kaka yapıyor ama bilmiyorum bakalım

Back