- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.621
Bebeklerimiz cok Guzel Zamanda doğdular yaza tam gezmemin kaçaklar minikliklerini evde atlattılar yazın ben oglumu denize sokacam...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen ay doktor 500 gr almış az dedi eğer bu ayda böle olursa ek gıdalara başlarız sulu gidalarla demişti saglık ocağında tartildi 500 gr almış bakalım doktorumu ne diyecek.. Aslında ağlamıyor günde 3-4 kaka yapıyor ama bilmiyorum bakalım
kız ben sendn önce konusmusum bakmadın mı ssatesonunda konuştu yaşasın canım normalde 3 gün ayda nöbet ama bu ay kas tatbikatı vardı oraya gitti millet vana yardıma gittiler 6 nöbet düştü onalrıda üstüste yazmıslar ayın ilk yarısı 6gün yok oluyo e haliyle ertesi gün mesai devam edio 36 saat sonra gelio eve Allahtan pazaar nöbetleri sonrası pazartesi tatilde yüzünü görcem![]()
Bebeklerimiz cok Guzel Zamanda doğdular yaza tam gezmemin kaçaklar minikliklerini evde atlattılar yazın ben oglumu denize sokacam...
kız ben sendn önce konusmusum bakmadın mı ssate
valla cnm zor olyr eşler evde yokken. meslek zor bir mmeslk biz de sıkıntsını cekyrz onlr kadar malesef. ama bebklrmz yanmzda en azndan. oyle dgl mi?
ankarada müthiş bi kar başladı ne güzel ama yarın hastaneye gidcem bakalım n maceralar atlacaz Allah hepimizi kazalrdn korusun
bn de baktm cnm ama kar faln yokkkkkkkkkkkkk![]()
sen cankayada mıydn polatlı mı? kocam sincanda suan müthiş kar var dedi bende keçiörendeyim burdada var
çannnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
kayaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kusura bakma ama polatlı ile alakan vardı biliyorum kandıramssn benicankya buraya göre alcak bura baya yukarı oraya göre uan durdu ama baya tuttu resmen fırtına vardı
cnm bnm okul oradasenden de bişey kaçmyr valla hemncecık yakalıyrsn
geldim bileeee. vuu 8 kullanıcı konuyu okuyo. ya kızlar bişi dicem benim bebiş doymuyo galiba. sanki sütüm çoğu zaman az gibi. bazen çok oluyo o zaman mutlu oluyo. ama çoğu zaman mızırdanıp duruyo. geceleri de 2 saatte bir kalkmaya başladı. açıktan mı yapıyo acaba ooofff nasıl anlıcam:26:[/Q
aynı şeyi ben de düşünüyorum geceleri eskiden 3 defa kalkardı şimdi saat başı kalkıyor neden acaba her kalktığında da emiyor ama çabuk uykuya geçtiği için sanırım tam doyamıyor diye düşünüyorum mama yaptım ama içmedi mamayı
Allah'ım hepimizin güzel bebeklerini nazarlardan korusun.. Ben nazardan cok korkarım o nedenle internete koyamıyorum foto... Benim oğlum saçsız doğdu hala saçsız:)) sizinkilere maşallah.. Bu arada biz bugün dördüncü ayımızı doldurduk.. Oğlum az kilo alıyor ayda 500 gr sanırım ek gıdaya geçecek doktor kontrolünde belli olacak..oğlum 2900 doğdu şimdi 6 kilo son iki ay kilo 500 er gr aldı( sütüm sanırım yetmiyor...
benimki de 3 kilo doğdu bu aya kadar yaklaşık ayda 1 kilo aldı bu ay 4 ü tamamladı ve 6500 civarı yani 500 gr falan almış dr artık 3. aydan sonra 1 kilo almasını bekleyemeyiz dedi ek gıda verme sadece elma havçş suyu tattır dedi bana
aynen benimkide 3200 doğdu 4. Ayda 6.100 gramdı banada kaşıkla mama ver dediler ama fazla mama yemiyor 1 ölçek zorla yedire biiyorum. Bide benim kızımın kakası 1.5 aylıktan beri koyu yeşil kahvkahverengi renkte birde kokulu varmı böyle bebeğinin kakası aynı olan