Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evt baya ihmal ettn bizi doll beni hatırlamadın ben sana topiğin bekçisi olark herkes hakkında bilgi vereyim senemgy kızını emzirio işe başladı kızı hatta bırakmak istemio maşkubi galiba kayınvalidede pek giremio
himmel ve cantugba yarın cvp yazar onlar burda erranda yeni dönmeye başladı aramıza hoşgeldn tekrardan yeni arkadşlar geldi cok renkli bi topiğiz artık bizi ihmal etme
![]()
saol cnm bilgi için cok geçmiş olsun ya inş atlatırsın
cnm hem bebişne hem sana geçmş olsn. tez zamanda ıyıleşrsnz umarmmm. anne kendını hasta ednce hersey bityr. hersey onun elne bakyr çunkuuu. ben hasta olunca havuc suyu ıcyrm hemen ayağa kalkıyrm
grip salgını varmıs etrafta laf aramızda..saracoglu grip olacak gibi hissettiğinizde burnunuza tuzlu suyu vakumla hızlıca cekin diyo..ben öölee yapıyorum atlatıyorum diyo aman haa..
gecmiş olsun bu arada...
geçmiş olsun cnm canını sıkma sütün gtmez merak etme sen takma hem kilosu gayet normal fırsat buldukça bekleriz biz burdayızçok gelmek istiyorum ama nasip olmuyo kaynanam çok hasta baktırıyo kendini belinde sinir sıkışması varmış ameliyat olucak zor dönemden geçiyoz sıkıntıdan sütümde azalma oldu bazen hep gidiyo
ama ek bişey vermedim yeni giddik doktora 7200 çıktı kilosu doktor normal dedi ama bana göre az
görünüşü tombiş bir çocuk neyse kızlar acill çıkmam lazım
![]()
Selam kizlar,herkese güzel haftasonu dilerim.Dün oglusumu attim arabaya yürüdüm baya,Aksamada esimin amcasinin kizinin oglunun dgmgünü vardi oraya gittik.Aman nazarlar degmesin kasim bebislerimize bayildiiiim walla cok seker cikmis resimler,bizde koyalim bari oglusumun resmini.
:119: :119: :119: :119:
günaydınnn...kızlar bugün çok enerjiğim, uzun bir aradan sonra ilk kez oğlum 12, 3 ve 6 da uyandı sadece, uykumu çok iyi aldım, bu sistemi uygulayan anneler kız ne güzelmiş. eşimde kahvaltı hazırladı keyfime diyecek yok.dün çok kaynatmışsınız, şöyle bir baktım hızlıca, gamze kızın çok tatlı maşallah allah nazarlardan saklasın, choragmus çok geçmiş olsun canım. unuttuğum birileri varsa kusura bakmasın. bugün kızımla alışverişe gidicez, oğlana babası bakacak. akşama misafir gelecekti onlarda yarın gelecekmiş. akşama görüşürüz...
hepinizin bol sütü,o sütü içecek iştahlı uslu bebekleri olsun emi.öptüm hepinizi bol sütlü günler...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
çok gelmek istiyorum ama nasip olmuyo kaynanam çok hasta baktırıyo kendini belinde sinir sıkışması varmış ameliyat olucak zor dönemden geçiyoz sıkıntıdan sütümde azalma oldu bazen hep gidiyo
ama ek bişey vermedim yeni giddik doktora 7200 çıktı kilosu doktor normal dedi ama bana göre az
görünüşü tombiş bir çocuk neyse kızlar acill çıkmam lazım
![]()
denis maşallah üni.ye giden ve küçük bir bebeğin daha var .kızının o kadar büyük olduğunu bilmiyordum maşallah.günaydın tüm annellere ve tatlı bebişlere& resmler koyulmuş yaradana kurban olduğum nazlardan saklasın çok tatlılar 100 kere maşşallahresimleri koymuşsunuz ama çok korkarım allah kem bakan gözlerden saklasın. Hasta olan arkadaşlarada şifa versin. Bizde annaneye gitmek istiyoruz ama ablamızı ik
na edemiyoruz bu arada öğretmen çoktu aramızda deyilmi kızımda kızımda marmarada edebiyat öğtmeliği 1. Sınıfta okuyo edebiyat öğretmeni olupta atanan varmı aranızda
üzülme omerhabalar kızlar.ama sizlere küsüm ben bişeyler söylediğimde kimse cevap yazmıor.bende sizler gibi yalnız kaldım 4ay aradan sonra.annem gitti zaten üzgünüm![]()
neyse oğluşumu uyuttum.ya kızlar ben easy uygulayamıorum.yani rutin olayını oturttuk ama yatağında uyutamıorum.illa kucak istior.bide bağırmayı öğrendi kucağa almazsam avaz avaz bağırıor.ağlıor kıyamıorum.kucağa aldığım gibi kütt uykuya dalıor.napcam bilemiorum.artık en geç 10da uyutuorum.en azından dinlenmeye vaktimiz oluor.
annemin gitmesine üzülsemde bir yandanda iyi oldu.eşim hiç sorumluluk almıordu.şimdi kaldık kör ayvaz.mecbur bakor artık.ayrıca hepinize ii hafta sonları.![]()
![]()
hııı birde bende üzretsiz izne ayrıldım eylüle kadar oğluşuma bakıcam.ohhhh rahatladım valla çalışcam diye üzülüordum![]()
![]()