- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.441
kitabın hayırlı olsun hemen oku, ben hamileyken çook dedim ama siz unuttunuz, ben hamileyken almıştım çünkü.. sizede bahsediyodum arada şöle dio böle dio die ama sen kaçırmışın tatlım.. ben söledim, benden günah gitti yani..canım çok teşekkür ederim evet bahsettiğin gibi burnunu açıyoruz doktor şurup öksürüğe de iyi gelir dedi bilmiyorum ne derce doğru dün akşam üstü bi ağlamaya başladı 5ten 7buçuğa kadar berbattı allah gaz sıkıntısı çekenlere sabır versin çoooook zormuş o ağladı ben ağladım yani:)canım sana da geçmiş olsun
bu arada dünden beri çok sayfa olmuş okuyamadım bi ara okuyacağım cevap yazamadığım birisi olursa alınmasın diye
az önce kitabım geldi şöyle bir baktım vee bu kitaptan hamileyken niye bahsetmediniz diye çoook kızdım yaaaaa keşke o zman alsaydım neyse hızlı hızlı okuyup gelmek istediğim yere geleceğim telafi etcem yani bu arada şaka bir yana arkadaşlar gerçekten ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM çooooook beğendim ve almayan herkese şiddetle tavsiye ederim biraz karıştırdım ve çok beğendim okuyunca ne olacak bakalım
ben şimdi mecburen yemek yapmaya gidecem hazır melisi uyutmuşken yemek yapayım her an uyanabilir malum hasta olduğu için öksürüğüyle uyanıveriyor sonra bi ara biriken sayfaları okuyacam ve döncemmmm
amaaaannnn ne tatlısın, valla kulaklarınız çınladı sizin,2 gün önce andım adınızı nerde bunlar die,, aaa bir bir dökülüyonuz..merhaba hanımlar burayı çooookkkkkkkkk uzun zamandır ihmal ettim neler yapıyorsunuz umarım hepiniz ve bebişleriniz çok çok iyidir. ben yazmayalı neredeyse 250 sayfa olmuş .sanki yeni arkadaşlarda gelmiş.
ben bebişle koşturuyorum kızlar her şey yolunda şükür büyüyor prensesim.
bir arkadaşımız vardı doğumda bebeğin bacağında bir problem olmuştu o aklıma geldi şuanda nasıl acaba? geçmişe dönük bakamıyorum çoook fazla olduğu için.
senemgy canım nasıl bakalım kızın umarım emme işinde ilerleme olmuştur.
himmel can_tugba kubi erran umarım keyifleriniz yerindedir
ben pişik kremi kullanmıyom, pişik olmadan da kullanmayı önermiyolar biliyosun.. pişiği varsa bez değiştirmeni tavsiye ederim, başka markaları dene.. bence..onlar inş. öğrenir bizimki ilerletmek için izlio daha normal seviyede neyse onları boşverde pişik kremini olarak neyi kullanıosunuz ben bepanthene kullanıodum artık değiştirmek istiorum memnun olduğunuz bi marka var mı
ya bu arada doğum esnasında sıkıntı yaşayan erranmış erran ne oldu bebişinin bacağı nasıl ankarada ne dediler:26:
aaa erranmıymış, yaa.. e niye sormadık, tüh burdaydı.. bak üzüldüm şimdi, kızda demiştir kimsenin aklına gelmedi sormadılar diyee..
neyse ben gidiyim yatıyım bari topik sahibi gibi oldum zaten kızlar kusura bakmayın valla her zaman burda değilim aslında bilgisayarı acık unutuyorum bebişimi imal etmiorum valla kendimi kötü hissettim tugbiş gamze hep buralarda dmeişsin
uşşşşşş maşallahh
kız alıntı yapmasan, silecem resimleri eşim görürseeeee keser beni.. şimdi bakın silecem ok.. sende sil msj düzenleden rica ediyom
teşekkürler bide
ya benimde çok dökülüyooo, kesin hormonlarla ilgili bi durum bu, yani durumumuzla alakalı, çünkü ben saçımın döküldüğünü hiç bilmem daha önce.. şimdi dediğin gibi sanki saçım bariz azaldı gibi.. belimdeki saçları, kısacık kestirdim küt gibi, yok anam daha da dökülüyo,kesemedim bi türlü.. neyse, topiğin bekçisi gibi olduk, bende atıştırayım bari, sonrada az kitap okuyayım.. ii geceler cicim..yok bacım niye yanlış anlim. :)) acıktım ben yaaaa. saçlarım çok dökülüyo bide. banyo yaptım şimdi kafamdaki saçların yarısı gitti sanki. üffffffffff. bi araştırma yapim bakim. ne yiyip içmem gerekiyomuş
saol canım yanlış anlamayın nolur, eşim anasından dolayı bu konuda çok hassas, kayınvaliden öle bi korkutuyo ki gözünü alışveriş merkezinde falan gezerken kucağıma alamam hiç, hep arabasında pusetin içinde çoğunluklada güneşliği inik halde olur neymiş nazar değmesinmiş.. kafayı yemişler yani nazar nazar diye, sanki sadece bizde çocuk var.. aman dedğim gibi eşim beni keser çocuğun resimlerini böyle herkese açık biyerde paylaştığımı görürse.. :18::18::18:
ya bu arada kendimi gamzeye affettireyim diye koydum resimleri, görmeden çıktı galiba dimi.. şaka gibi.. ben onun için neleri göze alayım, o pıt diye çıktı gittii...neyse, kısmet..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?