• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
aslında 77 ile kaldım 84 le doğuma gittim am şu an 88 olmak üzereyi süt yapsın diye yüklenince böyle olduk geçi boyum kaldırıyo am giycek bişeyleri kalmadı::

aslında 77 ile kaldım 84 le doğuma gittim am şu an 88 olmak üzereyi süt yapsın diye yüklenince böyle olduk geçi boyum kaldırıyo am giycek bişeyleri kalmadı::

cnm boyun kac süt yapsın die hiç abartma durumu sadece su süt yapan %90 su sütün %10 yağ unutma ek bişey yemene gerek yok bide evham yapma sütüm oluyo mu die rabbim onaların rızkını verir

bizimkine babası çok gürültülü bi çıngırak getirdi az önce yavrumun ödü patladı:(

gamzecim saol bilgi için keşke uzaktan sizi takip etceğime daha öncedn konuşsadık bu konuyu boyum da 174

çıngırağın sesinden ben bile korkuyorum normal:52: boyun güzelmiş aslında kendini yıpratmadan biraz spor yapsan herşey gidecek adet olmadık hem daha oldun mu?
senin kız görsün diye koyduk yavrum o resmi oraya...
yalnız orda henüz 2 günlük bi yeni dogan...kıpkırmızı yani..
gelecek günlerde cazibeli fotolar ipek i bekliyo...
:27::27:

beklioruz heyecanla bende yüklemeye çalıştım ama boyutu büyük geli 64 kb lık resmi nerden buluyum :26:

çıngırağın sesinden ben bile korkuyorum normal:52: boyun güzelmiş aslında kendini yıpratmadan biraz spor yapsan herşey gidecek adet olmadık hem daha oldun mu?

beklioruz heyecanla bende yüklemeye çalıştım ama boyutu büyük geli 64 kb lık resmi nerden buluyum :26:

ben bi deniyim dedim oldu..ama oraya yükleyebiliyorum..su an yazdıgım yere fotograf koymayı bilmiyourm.bilsem ortalık senlencek... bakıyım olmus mu ayagından baslıyım dedim..yavas yavas

Eklentiler

• $namık erdem 219.webp
    $namık erdem 219.webp
    21,5 KB · Görüntüleme: 23
Son düzenleme:
maşallah edibe oğluna çok iyi yapmışınız sünnet ettirmekle bizde düşündük ama oğlumun ameliyat olma durumu vardı onu bekliyoruz olursa ozaman ikisini beraber yaptıracağız gerçi olmaz inşallah da... bizde sonra yaparız sünnetini

ben de 60 kilo da takıldım.ilkinde 3 ayda eski kiloma dönmüştü.şimdi giyecek bişey bulamıyorum offfffffff

gerizekalı doktor hiç bike olmaz dedi hormonlarla ilgili . Söylediğin doğruyda yandım. Bu arada erdemciğimde çok tatlı yerim ben onun cici üstlerini maşşşallah ona

gerizekalı doktor hiç bike olmaz dedi hormonlarla ilgili . Söylediğin doğruyda yandım. Bu arada erdemciğimde çok tatlı yerim ben onun cici üstlerini maşşşallah ona

denis üzülme, ben de yaptıracaktım son anda vazgeçtim. bana da doktor bişey olmaz demişti, benim doktoruma güvenim tamdır, kendim düşününce istemedim.

Back