- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.361
aslında 77 ile kaldım 84 le doğuma gittim am şu an 88 olmak üzereyi süt yapsın diye yüklenince böyle olduk geçi boyum kaldırıyo am giycek bişeyleri kalmadı::
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kemece lalalalların nosu kaçtı ben telden girlyoruya görünmüyo rakamlar
aslında 77 ile kaldım 84 le doğuma gittim am şu an 88 olmak üzereyi süt yapsın diye yüklenince böyle olduk geçi boyum kaldırıyo am giycek bişeyleri kalmadı::
ahanda edibe gelmiş yaşasın erdemde cok yakısıklıymıs bu arada kızım görmesin![]()
bizimkine babası çok gürültülü bi çıngırak getirdi az önce yavrumun ödü patladı![]()
gamzecim saol bilgi için keşke uzaktan sizi takip etceğime daha öncedn konuşsadık bu konuyu boyum da 174
senin kız görsün diye koyduk yavrum o resmi oraya...
yalnız orda henüz 2 günlük bi yeni dogan...kıpkırmızı yani..
gelecek günlerde cazibeli fotolar ipek i bekliyo...
![]()
40 çıktığında ve 2. Ay oldum bu 2 aydırda birşey yok bu arada ben tüpleride bağlattım
çıngırağın sesinden ben bile korkuyorum normalboyun güzelmiş aslında kendini yıpratmadan biraz spor yapsan herşey gidecek adet olmadık hem daha oldun mu?
beklioruz heyecanla bende yüklemeye çalıştım ama boyutu büyük geli 64 kb lık resmi nerden buluyum :26:
gerizekalı doktor hiç bike olmaz dedi hormonlarla ilgili . Söylediğin doğruyda yandım. Bu arada erdemciğimde çok tatlı yerim ben onun cici üstlerini maşşşallah ona