• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
maşallah edibe oğluna çok iyi yapmışınız sünnet ettirmekle bizde düşündük ama oğlumun ameliyat olma durumu vardı onu bekliyoruz olursa ozaman ikisini beraber yaptıracağız gerçi olmaz inşallah da... bizde sonra yaparız sünnetini

ne ameliyatı cnm geçmiş olsun

ne ameliyatı cnm geçmiş olsun

canım 1 aylıkken egemenin poposunda makatın hemen yanında bi şişlik oluştu apse dedi doktor sonra çocuk cerrahı boşalttı apseneyi 3 gün hastanede yattık antibiyotik tedavisi gördük sonrada apseden sürekli akıntı gelmeye başladı doktor perianal fistül diye bir tanı koydu ameliyat olmalıymışız bir sürü çocuk cerrehına götürdük kimisi hemen yapalım kimisi bekliyelim biraz büyüsün dediler çünkü tekrar etme olasılığı olan bir durummmuş baya karrasız kaldık en son beklemeye karar verdik şimdi 2 haftadır akıntı durdu bakalım ne olacak belli değil yani tekrar başlarsa ameliyat olabilir inşallah olmaz diyoruz ama genelde bir süre durup tekrarlıyormuş durumböyle yani

canım 1 aylıkken egemenin poposunda makatın hemen yanında bi şişlik oluştu apse dedi doktor sonra çocuk cerrahı boşalttı apseneyi 3 gün hastanede yattık antibiyotik tedavisi gördük sonrada apseden sürekli akıntı gelmeye başladı doktor perianal fistül diye bir tanı koydu ameliyat olmalıymışız bir sürü çocuk cerrehına götürdük kimisi hemen yapalım kimisi bekliyelim biraz büyüsün dediler çünkü tekrar etme olasılığı olan bir durummmuş baya karrasız kaldık en son beklemeye karar verdik şimdi 2 haftadır akıntı durdu bakalım ne olacak belli değil yani tekrar başlarsa ameliyat olabilir inşallah olmaz diyoruz ama genelde bir süre durup tekrarlıyormuş durumböyle yani

çok geçmiş olsun cnm benim olabilio bebekler hastalıkla büyüyo bizimkininde gözlerinde sulanma vardı doktor gecmezse bi yaşında kücük bi ameliyat demişti şükür geçio sizinkide geçer inş. Allah dermansız dert vermesin egemenciğimin popişine sağlık versn kendini üzme bol bol emzir bebişini :nazar:

geçmiş olsn cnm üzldm gercekten. neyse bebşn keyfi yernde ıse hc onemlı dgl. bu bakıcı ucreti cok uygun geldı bana. ank.da 800 den aşağı bakmıyorlar. eve temzlğe gelenlerde 100 lıra alıyorlar kısacası soyuyorlar:52:

Asucum merhaba, ben şuanda İzmir'de çalışmıyorum çalıştığım ilde de ortalama ücretler böyle şansıma,gerçekten ne kadar şükretsem az bu kadar iyi bir insana denk geldiğim için.Allah herkesin gönlüne göre versin inşallah,

kız kulakların mı çınladı.. demek arada çınlatmak lazımmış..:52: ay valla özledim ya.. Sanki Aden i görmüşümde sevmişimde onu bile özledim.. ay çalışmaya başlamana sevinsem mi üzülsem mi bilemedim.. memeyi bırakmasına da.. :14: neyseki anne sütü almadan büyüyen bebeklerde turp gibi oluyolar çok şükür.. ay yavrum benim büyümüşte bakıcı teyzelerle mi kalıyo.. çok iyi bulmuşun bakıcı teyzesini, inşallaaah sevgi pıtırcığıdır..
Emir de iyi çok şükür.. artık herşeyimiz düzenli bizimde.. bende çalışacak olsam çok rahat bakılacakmış yani, çok uslu maşallaaahh.. :nazar::nazar: büyüdü adam oldu benim minik yakışıklım.. iyiki doğurmuşuz biz bu yavruları ya, şimdi düşünüyom da ne yapmışız şimdiye kadar bilemedim.. :52:
neyse, arada uğra da bi halini hatrını soralım bari.. Aden'ciğin de.. anlıyorum seni, koştur koştur şimdi hayat senin için.. biz buradayız, müsait oldukça gel.. keşke burda olsaymışım sen geldiğinde, ama kısmet.. bi dahaki sefere inşallah.. öpüldünüz ikinizde.. :54:

Can Tubacım walla hissettim heralde telepati yoluyla beni andığınızı :) Ya sorma aslında içim gidiyor emziremediğim için ve sütüm olmadığı için. Ama ben işe başlamadan önce bırakmak üzereydi zaten:(.Ya benim kızım da Emir gibi işte oldukça sakin. Arkadaşlarla yemeğe ya da kahvaltıya gidiyoruz hafta sonları herkesin minik bebeği var arkadaş çevremde, herkes bebeklerinin çığlıklarını susturmaya çalışırken ben çayımı yudumluyorum:nazar:Bu arada ben de sizi çok özlüyorum.Ama eve geldiğimde resmen sızıyorum.Sözde 2 de çıkıyorum işten ama telefonlar susmuyor habire işyerinden arıyorlar.Yani eve gelmem hiçbişeyi değiştirmiyor,, Çooook öpüyorum canım seni,Emir minişi de,

Hoşgeldin Erran nerelerdeydin? Herşey yolundadır inşallah.

Sevdalinkacım merhaba.İyiyim canım ya şükür.Yoğunluktan gelemiyorum sadece.Sen nasılsın canm bebiş nasıl?Ya bi ara doğuma az kaldı yok kim doğurdu kim doğurmadı konuşuyoduk şimdi bebişlerimizi konuşuyoruz ne güzel:)

Sevdalinkacım merhaba.İyiyim canım ya şükür.Yoğunluktan gelemiyorum sadece.Sen nasılsın canm bebiş nasıl?Ya bi ara doğuma az kaldı yok kim doğurdu kim doğurmadı konuşuyoduk şimdi bebişlerimizi konuşuyoruz ne güzel:)

sorma erran bende hep o günleri hatırlıyorum ya:1:

Sağol canım oğlum da ben de iyiyiz Allaha çok şükür. Doğumu beklerken 4 aylık oluverdi bebeklerimiz. Oğlum doğana kadar 4 ayı bırak 4 hafta hatta 4 gün bile zor geçiyordu. 4 ay nasıl geçti hiç anlamadım. Gece gündüz birbirini kovalıyor sanki. Doğum iznine ayrıldığımda evdeyken eşimin gelmesini beklerdim şimdi ne zaman gidiyor ne zaman geliyor aradaki vakti anlamıyorum.

Son düzenleme:
chromaggus nie hiç konuşmuosn genelde suskunsn önceden böle deildn:19:
Canım vallahi hep takip ediyorum ama yazmak kısmet olmuyor.Ama kendi kendime konuşarak cevaplıyorum sizi.Eşime anlatıyorum.Birsürü şey öğreniyorum burdan ama işte iş yazmaya gelince...Çalışmaya da başladım bu hafta.Gerçi hafta dolmadan hastalanıp yine raporluk oldum.:50:Dün 39,1 ateşle acile koştuk.Üşütmüşüm çok feci.İğneyi yedim kendime geldim.Bu arada yeni bir şey de öğrendim.Ateşimiz 37,5'in üstündeyse emzirmiyormuşuz.Önce ateş düşecek sonra emzirilecek.Aklınızda bulunsun.

Canım vallahi hep takip ediyorum ama yazmak kısmet olmuyor.Ama kendi kendime konuşarak cevaplıyorum sizi.Eşime anlatıyorum.Birsürü şey öğreniyorum burdan ama işte iş yazmaya gelince...Çalışmaya da başladım bu hafta.Gerçi hafta dolmadan hastalanıp yine raporluk oldum.:50:Dün 39,1 ateşle acile koştuk.Üşütmüşüm çok feci.İğneyi yedim kendime geldim.Bu arada yeni bir şey de öğrendim.Ateşimiz 37,5'in üstündeyse emzirmiyormuşuz.Önce ateş düşecek sonra emzirilecek.Aklınızda bulunsun.

saol cnm bilgi için cok geçmiş olsun ya inş atlatırsın

ben bi deniyim dedim oldu..ama oraya yükleyebiliyorum..su an yazdıgım yere fotograf koymayı bilmiyourm.bilsem ortalık senlencek... bakıyım olmus mu ayagından baslıyım dedim..yavas yavas

anaaaaaaaaaaaaaaaa bu şirin minik ayak boleeeee

ben de kızımın ayagı ıle kendı kocaman ayagımı bole alttan resmını cektm..:52::52::52::52: çok komık oluyr

oğluşu olan arkadaslar da babaları ıle ayak cektrbller. valla çok komık olyrrrrr

cnm hem bebişne hem sana geçmş olsn. tez zamanda ıyıleşrsnz umarmmm. anne kendını hasta ednce hersey bityr. hersey onun elne bakyr çunkuuu. ben hasta olunca havuc suyu ıcyrm hemen ayağa kalkıyrm

:nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:
cnm ya ne cici olmuş. kız gıbı de guzel yuzu bu arada. binbr kere maşallah. allah sağlık sıhhat versn

canım benim..cok saol..hepimizin ki mükemmel..sizlerde koyun hep beraber dua edelim su bebeklere görüp görüp..
senin kızı görünce koyayım dedim..masallahları var bunların..
simdi gerci cok degişti erdem..bembeyaz bi sey oldu..eşim bilgisayara yüklesin onları da buraya koyayım..
aynı perfonmansı tüm annelerden bekliyorum..
:34::34::34:

grip salgını varmıs etrafta laf aramızda..saracoglu grip olacak gibi hissettiğinizde burnunuza tuzlu suyu vakumla hızlıca cekin diyo..ben öölee yapıyorum atlatıyorum diyo aman haa..
gecmiş olsun bu arada...

canım benim..cok saol..hepimizin ki mükemmel..sizlerde koyun hep beraber dua edelim su bebeklere görüp görüp..
senin kızı görünce koyayım dedim..masallahları var bunların..
simdi gerci cok degişti erdem..bembeyaz bi sey oldu..eşim bilgisayara yüklesin onları da buraya koyayım..
aynı perfonmansı tüm annelerden bekliyorum..
:34::34::34:

evet evt heppsne toplu dua yaparzzzzz. biz kasm annelernın enerjleri bebeklermze gecsnnnn..... gamze senin kızı da görmek isterzz........... vede diğer annelerinnnn....

Back