- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.321
tabi ani seslerden korkuyo ama sese alışkın bizimki tv nin olduğu odada tıyo gündüzleri sese alışması için böylesi gerekliydi eee evde abi abla gibi gürültücüler varken:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mecburen serum fizyolojik kullanıyorsun sanırım ememicek çünki burnu tıkalıyken.öksürük için ilaç kullanmıyor musnuz.allah acil şifalar versin.bebeğim olacağına ben olayım diyor insan off benim de ikisi öksürmüyor ama aynı durumdalarcanım üşütmüş yaa öksürük var bi de burnu akıyor çok sağol allah kimsenin bebeğini hasta yapmasın ağlarken gözyaşı geliyor ben de melisle birlikte ağlıyorum valla kiii o kadar ağır hasta falan da değil öksürük zorlayınca ağlıyor meleğim ama içim yanıyor oher öksürdüğünde dün eşime diyorum resmen ben nefes alamıyorum burnum tıkandı çocuğun ki gibi psikolojik:)
işte o robotu sen yapsan tarihe geçerdin arkadaşım.bu kız kaçar, yemek yaparof bıktm yemek yapmaktn yaa. keşke yemek yapan bı robotum olsa idii.
![]()
mecburen serum fizyolojik kullanıyorsun sanırım ememicek çünki burnu tıkalıyken.öksürük için ilaç kullanmıyor musnuz.allah acil şifalar versin.bebeğim olacağına ben olayım diyor insan off benim de ikisi öksürmüyor ama aynı durumdalar
klasik konuşma: kızının adı ne?
-nisan
-hım sonunda nur falan yokmu
-yoooo
-nisan ayındamı doğduki niye o ismi verdiniz
-yoooooooo nisan ayına çok var daha kasım da doğdu bizimki
-hımm neyse
bigün birini bozacam ama neyse. çevrede dünya kadar eylül var kimseye garip gelmiyo bizimkini duyan aaaaa ay ismimi verdiniz diyo. sanki onlara sordum ne vereydim diye![]()
yok canım ya, kalp var bir iki sembol daha var o kadar, herhalde yeni üyeyim diye yok şimdilik, diğer yeni üyeler bakın bakalım sizde var mı? benim yerime bi la la la la yapında görelim? yoksa ben mi körüm:)
gamzecim sana da tşk edecekken benim sıpalardan vakit kalmadı ama aklımdaydı inan özür..
Selam kizlar,misafirlerle ugrasmaktan gelemedim 2 gündür,bugünde biz gidiyoz aksama insaallah.Masaallah Allah muhabbetimizi arttirsin yetisemiyoz walla yahu![]()
kızlar mrb ben dün temizlkten sonra giremedm bugünde görümcem kahvaltıya cagırdı ondaydım yeni, geldik baya kaynatmıssınz gecmişi cok okumadım sizi özledm geldm bugün yine kocam nöbette sizinleyim bu gece![]()
Selam kizlar,misafirlerle ugrasmaktan gelemedim 2 gündür,bugünde biz gidiyoz aksama insaallah.Masaallah Allah muhabbetimizi arttirsin yetisemiyoz walla yahu![]()
canım benimki yüzüstü yatmayı hiç sevmiyor..bende yan yatırıyorum...ama genede cok kalkıyor...birde benim oglum uykusunda cok korkuyor...sıçrayıp uyanıyor...gerçi uyanıkkende ani seslerde korkuyor...sizin bebeklerde korkuyormu arkadaslar
bz de seni cekiştrdk sen yokken![]()
ne dednz arkamadan bakalım![]()
bu arada gamze iki gundr göremyrz:82: seni. nerelerdesn hu hu. erkenden yatyn mu yoksa
iki gündür müüü, kız o hep buralarda aslında.. sen kaçırmışın.. şimdi yok şansına.. dünya kadınlar gününü kutluyo sanırım..![]()
kadınlar gununu kutladı herhalde gec saatlere kadaro yuzden kalkamamıştr dedikk
![]()
buldumya biras teizlk falan yapınca giremdm bide kocam cok nazlı yok benle ilgilenmion dedi ona vakit ayırdım bu arada bugece full burdayım pazarda burdayım bu hafta kocam cok nöbetci senin ülken belli olmadı mı ya:26:
evet cnm belli. bkalm bu tekerlmeyi hatrlyr musn?
isvec, norveç, danimarka, .........., .............., hollanda
belçikaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa![]()