• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
ya boyutu nası küçülttn edibeee
cevap yazma sayfasında üstte A harfi ve gülen yüzün yanında ataclı kagıt amblemine bas.yani eklentiler denen seye. dosya ekleden resmi hangi boyutta olursa olsun ekle..sonra eklenince alttaki pembe kutucuklardan upload files a bas..upload yapınca ekle baloncuguna fare ile kaydır oluyo canım..

Canım vallahi hep takip ediyorum ama yazmak kısmet olmuyor.Ama kendi kendime konuşarak cevaplıyorum sizi.Eşime anlatıyorum.Birsürü şey öğreniyorum burdan ama işte iş yazmaya gelince...Çalışmaya da başladım bu hafta.Gerçi hafta dolmadan hastalanıp yine raporluk oldum.:50:Dün 39,1 ateşle acile koştuk.Üşütmüşüm çok feci.İğneyi yedim kendime geldim.Bu arada yeni bir şey de öğrendim.Ateşimiz 37,5'in üstündeyse emzirmiyormuşuz.Önce ateş düşecek sonra emzirilecek.Aklınızda bulunsun.

Evet canım ben de burdan çok şey öğreniyorum, bak senden de 37,5 derece ateşliyken emzirmememiz gerektiğini öğrendik. Herkes birbirine yaşadıklarını anlatıyor bazı önemsiz şeylerde boş yere telaşlanmıyoruz ya da önemli olan şeyleri öğrenip dikkat ediyoruz. Sizlerle sohbet etmek bana gerçekten çok iyi geliyor. Hepinize teşekkürler..

bayanlar kahve anne sütünü azaltmıyo di mi ..yani azaltırsa içmiyim..vazgecemiyom..cocukta huzursuzluk yapıyo diyolar o bizde olmuyo da..eger azaltıyosa cocugun rızkını kesmiyim zevkim için

bayanlar kahve anne sütünü azaltmıyo di mi ..yani azaltırsa içmiyim..vazgecemiyom..cocukta huzursuzluk yapıyo diyolar o bizde olmuyo da..eger azaltıyosa cocugun rızkını kesmiyim zevkim için
yok beya azaltmz sutunu merak etme. azaltrsa bebeğin hç durabılırmıydı yarı ac yarı tok

haydı gamze haydi gamze haydiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

tam zamanı tam zamanı şimdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii:46::46::46::46::46:

geldm
bişeyler yaptım ama belli olmuyo $SAM_1895kkkkkkkkkkkk.webp

Back