- Konu Sahibi bebegim_01
- #39.401
kızlar ya bende yüklemeye calısıyorumda bi türlü olmuyo hata oluşuyo
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cevap yazma sayfasında üstte A harfi ve gülen yüzün yanında ataclı kagıt amblemine bas.yani eklentiler denen seye. dosya ekleden resmi hangi boyutta olursa olsun ekle..sonra eklenince alttaki pembe kutucuklardan upload files a bas..upload yapınca ekle baloncuguna fare ile kaydır oluyo canım..ya boyutu nası küçülttn edibeee
Canım vallahi hep takip ediyorum ama yazmak kısmet olmuyor.Ama kendi kendime konuşarak cevaplıyorum sizi.Eşime anlatıyorum.Birsürü şey öğreniyorum burdan ama işte iş yazmaya gelince...Çalışmaya da başladım bu hafta.Gerçi hafta dolmadan hastalanıp yine raporluk oldum.Dün 39,1 ateşle acile koştuk.Üşütmüşüm çok feci.İğneyi yedim kendime geldim.Bu arada yeni bir şey de öğrendim.Ateşimiz 37,5'in üstündeyse emzirmiyormuşuz.Önce ateş düşecek sonra emzirilecek.Aklınızda bulunsun.
yok beya azaltmz sutunu merak etme. azaltrsa bebeğin hç durabılırmıydı yarı ac yarı tokbayanlar kahve anne sütünü azaltmıyo di mi ..yani azaltırsa içmiyim..vazgecemiyom..cocukta huzursuzluk yapıyo diyolar o bizde olmuyo da..eger azaltıyosa cocugun rızkını kesmiyim zevkim için
yok beya azaltmz sutunu merak etme. azaltrsa bebeğin hç durabılırmıydı yarı ac yarı tok
ana herkes bir anda kaçtı mı ne?????
eşi nöbetçi olanlar burda herhaldeeee![]()
geldm
bişeyler yaptım ama belli olmuyoEki Görüntüle 364423
görebildnz mi minik kızm daa minikleşti![]()
oy oy oyyyyyyyy...yandım anam....
cok datlı yaww..
biliyodum..hissetmiştim...boşuna beklememişim..![]()
pardon ama sen buna mı az kilo almıs hali diyon..seni cadı seni...
cocugu patlatma bakemm..tosun gibi..