- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.141
bende çekiyorum video foto ama valla makinenin tarihiyle kaydoluo ay ay yazmıorumm ne yalan söyleym bu aydan itibaren ay dönümlerinde yapcam ama
yok yok ..sen bugun beni hakkaten güldürdün..ne palası yawwww..biskrem mi
offf inem de markete alem bi tane..
benimkide altı acıkken devirio kendini zaten tekvando yapar gibi kaka yapıo gaz cıkartırken bagrıo
kızlar günaydın...
kadınlar gününüz kutlu olsun hep el üstünde tutulursunuz inşallah...
edibe ne güzel yazmışsın sabah sabah ben de duygulandım şimdi:)
ay sizinkiler oyuncu olmuş şimdiden, yerim ben onların ellerini kollarını. Bizim oğlan sadece ellerini kemiriyor, ama çok tatlı kahkaalar atıyor bıdık bi görseniz.bebeklerin en tatlı zamanları tadını çıkaralım valla...
ay sizinkiler oyuncu olmuş şimdiden, yerim ben onların ellerini kollarını. bizim oğlan sadece ellerini kemiriyor, ama çok tatlı kahkaalar atıyor bıdık bi görseniz.Bebeklerin en tatlı zamanları tadını çıkaralım valla...
arkadaşım bir çizelge de biz rica edebilir miyiz kızım gökçe için 16 kasım doğumlu
tüh canını cektirdim ya
günaydın kemece ya aslında toplansanızda bebişlerle benim evi temzilemeye gelseniz
http://lb1f.lilypie.com/9Evnp2.png güle güle kullan canım..
kızlaaar günaydın, ben anca kalktım..
kadınlar günü mü, yaw boşverin onu.. BİZİM GÜNÜMÜZ ANNELER GÜNÜÜÜÜÜ....
sabırsızlıkla bekliyom anneyiz artık biz anneeeeeeeeeeeeeeeeeee...
meleklerimiz var artık bizim, çook seviyom çook.. nasıl bişimiş bu analık ya.. düşündükçe onu ne kadar sevdiğimi kafayı yicek gibi oluyom..
normal mi bu durum
ay neyse, güzel bi gün bugün.. dünkü alışverişten mi ne bi mutlu kalktım bugün sormayın..
bugün benimde temizlik günüm gamze, ama ben evi değil kendimi temizleyecem..oğluşumun uyumasını bekliyom..
ya bence en zorlayacak olan ek gıdaya geçiş dönemi olacak.. hergün ona taze taze yoğurt mayala, çorba yap vs. uğraş uğraş.. bide beğenip yemezse, hadi baştan başka bişi yap.. neyi sevip sevmeyeceğini öğrenene kadar çok zorlanacağız.. hele bide eşime benzerse ya oğlum, işte o zaman .ıçtım ben.. eşim acayip yemek seçer benim, yemediklerini değil de yediklerini saymak daha kısa sürüyo, düşünün yani..
linpe hoşgeldin canım allah bağışlasın oğlunu
teşekkür ederim nehirada hepimizinkini allah bağışlasın...benim oğlum artık çok kısa süre emiyor 5 dakika emip bırakıyor ne kadar uğraşsam da bi daha almıyor sizinkilerde durumlar nasıl kilo alımıda çok iyi değildi zaten oğlumun böyle devam ederse daha da düşer alımı napcağımı bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?