- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.121
gamzecim biz de aynı kulak derdinden dr.a gitmiştik dr bişey olmadığını bazen bebeklerde yağlanmadan kaynaklanan kulak kiri olabilceğini söyledi.
dünya kadınlar gününüz kutlu olsun bu arada...
bi insanı degiştirmek istiyosanız ananesinden baslayın demiş japonlar...ne haklılar..cocuk yetiştirmede kadınlar ne kadar önemli unsur..anneler...düsünün gari..
bazen bakıyorum da yavas yavas anneme benzer oldum..
cocuklarımızda bize benzicek..cok dikkat etmek lazım..
sabır lazım..
disiplin lazım...
en önemlisi katıksız saf duru sevgi lazımmm....
offf duygulandım...
anne olmak..
kadın olmak...
bildigin dönüyo..ayaklarını yukarı kaldırıyo sırt üstü yatarken hoooopp deviriyo o halde kendini saga ya da sola..kesinlikle bende anneme benzemeye basladıgımı anladım cnm nası dönüo nasıl koyunca dönüyoo
bildigin dönüyo..ayaklarını yukarı kaldırıyo sırt üstü yatarken hoooopp deviriyo o halde kendini saga ya da sola..
bi de zaten gece uyurken artık normal insan gibi elini kolunu bacagını oraya buraya atıyo fırlatıyo..
gecen gece park yatagın tentesine bi yumruk indirdi açtı gözleri baktı baktı geri kapadı...
benimkide altı acıkken devirio kendini zaten tekvando yapar gibi kaka yapıo gaz cıkartırken bagrıo
ilahi gamze..cok hossun ya...tabirlere bak..kız büyüyünce okutcam bak bu dediklerini...amma güldğm hala gülüyom yaaa
okut teyzesi gercekten cok komik oluo hele o kadife gibi pamuk elleri ile aaaaaaa die bağırırken görsen
sabah sabah endorfin salgılattın bana...kendimi mutlu hissediyorum..kırısıklıklarım azalmıstır..hemen bi cikolata yiyim de dengelensin..
ne kırışıklığı kız biz fıstık gibiyiz dogum yaptık yenilendik bende biskrem yiyorum sabah sabha dün kuaföre gittim pala bıyıklarım yok artık kendimi güzel hissediorum
cekin videoya da izletin..i phone da aventin bi bebek programı var.bebeğin her anına özel dosyalama sekli ve albüm leri var..biz onda biriktiriyoz herseyini aşama aşama..persentil ler bile cocuga özel olusturuluyo..
kızlar günaydın...
kadınlar gününüz kutlu olsun hep el üstünde tutulursunuz inşallah...
edibe ne güzel yazmışsın sabah sabah ben de duygulandım şimdi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?