- Konu Sahibi bebegim_01
-
- #39.101
ayy benim de saçım çok dökülüyor ben de mi başlasam etkisi oldu mu?
cnmm ben de dün başladm. bi eksıklık var vucutta ondan dokulyr olabılır dye dusndm. bi de benm dr 6 ay kullan demstı
doğru söylüyorsun olmadı ben de başlıym kan ilacını mı kullanıyorsun
MERHABA ANNALER BAYANLAR......ARANIZA ÇOK SIK KATILAMIYORUM ARTIKK(HAFTAYA BUGÜN İŞE BAŞLIYCAM.GELEN GİDENİM DE BİTMİYOR.ANNEM BAKICAK OĞLUŞUMA NASIL DAYANICAM BEBEĞİMİN KOKUSUNA SESİNE BİLEMİYORUM (((
BEN REGLİ OLDUM AMA ÇOK MİDEM BULANDI HATTA KORKTUM ACABA YİNE Mİ DİYE AMA ÇOK ŞÜKÜR YOKMUŞŞ:)))RESMEN HAMİLEYMİŞİM GİBİ BULANTILARIM OLDU BİR ARALAR...BENİM BEBEĞİMİN DİŞLERİ ÇIKTI:))))))İKİ TANE ALTTA BELİRMEYE BAŞLADI.ÇOK ERKEN ÇIKTI EMZİRMEK ÇOK ZORLAŞTI BU YÜZDEN:))
GARİP GARİP SESLER ÇIKARIYOR BEBĞİM ARTIK ÇOK GÜLÜYORUZ ONA.HEPİMİZİN BEBEĞİ AMİNİM AYNI DAVRANIŞLARI SERGİLİYOR:)GEÇENLERDE KAYISI YIKAYIP VERDİM EMSİN DİŞLERİNİ KAŞISIN DİYE BI ÇIKARDIM KAYISININ YARISI YOKK:))))))))))))))NEYSEKİ KAKSINDA GÖRDÜK RAHAT YAPTI:))
BENİM BEBĞİM OLDUKÇA İRİ 10.5 KG VE BOYU 71 CM
MAŞALLAHHHHHHH:)
İŞE BAŞLAYACAĞIM İÇİN AKŞAMLARI BİR ÖĞÜN SÜTLÜ PİRİNÇLİ MAMA VERİYORUM VE SÜTÜMÜ SAĞIYORUM BİRİKMESİ İÇİN.GECELERİ DAHA TOK OLUYOR SIK UYANMIYOR.
MERHABA ANNALER BAYANLAR......ARANIZA ÇOK SIK KATILAMIYORUM ARTIKK(HAFTAYA BUGÜN İŞE BAŞLIYCAM.GELEN GİDENİM DE BİTMİYOR.ANNEM BAKICAK OĞLUŞUMA NASIL DAYANICAM BEBEĞİMİN KOKUSUNA SESİNE BİLEMİYORUM (((
BEN REGLİ OLDUM AMA ÇOK MİDEM BULANDI HATTA KORKTUM ACABA YİNE Mİ DİYE AMA ÇOK ŞÜKÜR YOKMUŞŞ:)))RESMEN HAMİLEYMİŞİM GİBİ BULANTILARIM OLDU BİR ARALAR...BENİM BEBEĞİMİN DİŞLERİ ÇIKTI:))))))İKİ TANE ALTTA BELİRMEYE BAŞLADI.ÇOK ERKEN ÇIKTI EMZİRMEK ÇOK ZORLAŞTI BU YÜZDEN:))
GARİP GARİP SESLER ÇIKARIYOR BEBĞİM ARTIK ÇOK GÜLÜYORUZ ONA.HEPİMİZİN BEBEĞİ AMİNİM AYNI DAVRANIŞLARI SERGİLİYOR:)GEÇENLERDE KAYISI YIKAYIP VERDİM EMSİN DİŞLERİNİ KAŞISIN DİYE BI ÇIKARDIM KAYISININ YARISI YOKK:))))))))))))))NEYSEKİ KAKSINDA GÖRDÜK RAHAT YAPTI:))
BENİM BEBĞİM OLDUKÇA İRİ 10.5 KG VE BOYU 71 CM
MAŞALLAHHHHHHH:)
İŞE BAŞLAYACAĞIM İÇİN AKŞAMLARI BİR ÖĞÜN SÜTLÜ PİRİNÇLİ MAMA VERİYORUM VE SÜTÜMÜ SAĞIYORUM BİRİKMESİ İÇİN.GECELERİ DAHA TOK OLUYOR SIK UYANMIYOR.
selam kızlar nasılsınız...ne kadar çok kaynatmışsınız...oku oku bitmedi....benimde oğluşum gece 1 bucuga kadar gaz sancısı çekti...perişan oldu yavrum...şimdide 3 saattir uyuyor...şu gaz bir peşimizi bırakmadı ya...nehirada bebegin hastaymış çok geçmiş olsun...Allah acil şifa versin....
selam kızlar nasılsınız...ne kadar çok kaynatmışsınız...oku oku bitmedi....benimde oğluşum gece 1 bucuga kadar gaz sancısı çekti...perişan oldu yavrum...şimdide 3 saattir uyuyor...şu gaz bir peşimizi bırakmadı ya...nehirada bebegin hastaymış çok geçmiş olsun...Allah acil şifa versin....
tatlım 4 saate çıkarmak için erken senin bebiş için. 4 ayı doldursun öyle geçersin 4 saate, şimdi 3 saat daha uygun sizin için.. dayanamayabilir 4 saat açıkır diye düşünüyom.. ben 4 ayı dolmasına bikaç gün kalmıştı öyle geçtim 4 saate.. ama sen bilirsin tabi..kızlar merhaba.çok mutluyum işe başlıcam diye üzülürken üzretsiz izne ayrıldımaklımda kalan sorularınza cevap vereyim.bizim evde kaloriferli buhar makinesi kullanıoruz.çok işe yarıor.burun tıkanıklığı artık yaşamıoruz.bakıcı da artık eylül ayına kaldı.bakalım bikaç tercih var.
ya şu tracy kitabını bende aldım direk ortadan uyku bölümünden başladım pek bişey anlamadımbizde 3saatte bir emioruz bakalım nasıl 4saate çıkartcaz.allahtan uykusu geldimi iki pışpışla uyuyor ama beşikte yalnız uyumak asla istemior.çılgınca ağlıor.bakalım 2-3gün denemek istiorum.becerebilecekmiyim.çok istiorum.bu konu hakkında hem eşimle hem annemle tartışıorum.işşllhh uygulayabilirim.şu yaz gelsede gezsek artıkkk
Allah Allaah, nası yok.. e biz 5.ayı doldurup yani bu ay sonu yine gitcez, kan tahlili verecez, ona göre vitamin falan başlanacak, kan değerleri kontrol edilecek, kilosu boyu iyi ama kanına da bakmak lazım kontrollü gidelim dedi doktor, sonra mayısın başında yani 6. ayda da rota virüs aşısının 3. dozu var.. sen yaptırmadın mı rotayı, niye gitmiyonuz ki kontrole, lan bizim doktor yiyo mu yoksa bizi.. böle her ay kontrole çağırıp.. ama aşısı var yani mecbur gidecez.. bak şimdi şaştım yine.. :44::44::44:benim de aklım burda kaldı giremedm kaç gündür diye...iiyiz canım nolsun anneme gidip kalınca arada biraz havamız değişiyo iyi oluyo , her hafta gidiyoruz aslında ama bu sefer biraz uzattık
Büyüdükçe tepkileri arttıkça daha da bi yemek istiyorum kendisini ,sizde de öyle oluyomu
4. ay aşılarını cumartesi olduk biz de.8.aya kadar aşısız kontrolümüz yokmuş, hiç hoşlanmadım ben bu işten
yaw tatlım dikkat et, üşütüyosan da olur o bel ağrısı, terliyken üstünü açarsan mesela gece, olabiliyo..benim belim çok ağrıyor kızlar sizin de ağrıyor mu bazen sabahları dönemiyorum ağrıdan yatakta genelde sabah kalktığımda çok fena oluyorum bi de gece çocuğu emzirmek için alacağım zaman resmen kaldıramıyorum inşallah bel fıtığı olmam
koşu bandında koşuyom canım.. bende var, demiştim ya daha önce.. oğlumu bırakıp dışarı gidemem ki daha.. kimse yok yanımda.. spor konusuna gelince, ski voleybolcu ve yüzücüyüm.. burda izmitte yerel takımlarda.. birazda atletizm var ama o az..Canim yürüyüs bandinda mi kosuyosun,disarda mi? Sporcuyum demissin naptin bakalim.Anliyorsan yürüyüs bandi almayi düsünüyorumda hangisi iyi bi türlü karar veremedim:26::26::26:
arkadaşlar benimde saçım çok dökülüyor.doktora gittim bana çinko hapı verdi.3gündür kullanıyorum.bakalım iyi gelecekmi.bende gyneferon kullanıyordum.bebek demir damlasına baslayınca ben hapı bıraktım.bu arada ben hiç adet olmadım
arkadaşım bir çizelge de biz rica edebilir miyiz kızım gökçe için 16 kasım doğumluya bu arada biz bugün oğlumla dışarı çıktık ilk kez, alışveriş yaptık birlikte, çok keyifliydi, 1 de çıktım evden 5 te geldim, oğlum hala uyuyo, emmeye bile uyanmadı çocuk, temiz hava iyi geldi.. ciciler ve oyuncaklar aldım oğluma çok cici.. parmak kuklasına bayıldııı, playskoolun hani, biliyonuzdur sizde, ahanda bu..Playskool Bıcırık Kuklalar - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
sipariş vermiştim biyere kalmamıştı, getirmişler aldım.. çok cici.. ay oğlum uyandı sonunda, ben çıktım, görüşürüz yine öpüldünüz..
gamzecim biz de aynı kulak derdinden dr.a gitmiştik dr bişey olmadığını bazen bebeklerde yağlanmadan kaynaklanan kulak kiri olabilceğini söyledi.bir gün yoktum topik baya canlanmıs eski arkadaslar sonunda geldiniz hoşgeldnz... buarada bugğn doktora gittk kulak agrısı var sanmıstım yokmus şükür bebişimin bişeyi benim bebiş hiç yatarak emmezki zaten kızlar hatta memede cok zor uyur genelde uyumaz memede sükür yokmus orta kulak iltihabı doktor herseyi normal dedi gözünü bide doktora sorduk yok bişey geçer dedi anlamadı galiba göz doktorunun tavsiyesi işe yarıo ama
bu arada ebrubaban senin bebiş ne kadarlıktı ya cok iri değil mi ek gıda veriomusun?????????
sizi özledim kocam ilk defa beni bırakıp yattı ama duvarı tıklatıo sabah görüşürz
gamzecim biz de aynı kulak derdinden dr.a gitmiştik dr bişey olmadığını bazen bebeklerde yağlanmadan kaynaklanan kulak kiri olabilceğini söyledi.
gamzecim biz de aynı kulak derdinden dr.a gitmiştik dr bişey olmadığını bazen bebeklerde yağlanmadan kaynaklanan kulak kiri olabilceğini söyledi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?