2011 Kasım Anneleri

:119:kızlar kaç haftada öğrendiniz cinsiyetini:119:

• 11 haftalıkken

OY: 30 7,2%
  • 12 haftalıkken

OY: 75 17,9%
  • 13 haftalıkken

OY: 38 9,1%
  • 14 haftalıkken

OY: 54 12,9%
  • 15 veya dah uzun sürede

OY: 222 53,0%

• Ankete Katılan
    419
MERHABA ANNALER BAYANLAR......ARANIZA ÇOK SIK KATILAMIYORUM ARTIKK(HAFTAYA BUGÜN İŞE BAŞLIYCAM.GELEN GİDENİM DE BİTMİYOR.ANNEM BAKICAK OĞLUŞUMA NASIL DAYANICAM BEBEĞİMİN KOKUSUNA SESİNE BİLEMİYORUM(((
BEN REGLİ OLDUM AMA ÇOK MİDEM BULANDI HATTA KORKTUM ACABA YİNE Mİ DİYE AMA ÇOK ŞÜKÜR YOKMUŞŞ:)))RESMEN HAMİLEYMİŞİM GİBİ BULANTILARIM OLDU BİR ARALAR...BENİM BEBEĞİMİN DİŞLERİ ÇIKTI:))))))İKİ TANE ALTTA BELİRMEYE BAŞLADI.ÇOK ERKEN ÇIKTI EMZİRMEK ÇOK ZORLAŞTI BU YÜZDEN:))
GARİP GARİP SESLER ÇIKARIYOR BEBĞİM ARTIK ÇOK GÜLÜYORUZ ONA.HEPİMİZİN BEBEĞİ AMİNİM AYNI DAVRANIŞLARI SERGİLİYOR:)GEÇENLERDE KAYISI YIKAYIP VERDİM EMSİN DİŞLERİNİ KAŞISIN DİYE BI ÇIKARDIM KAYISININ YARISI YOKK:))))))))))))))NEYSEKİ KAKSINDA GÖRDÜK RAHAT YAPTI:))
BENİM BEBĞİM OLDUKÇA İRİ 10.5 KG VE BOYU 71 CM
MAŞALLAHHHHHHH:)
İŞE BAŞLAYACAĞIM İÇİN AKŞAMLARI BİR ÖĞÜN SÜTLÜ PİRİNÇLİ MAMA VERİYORUM VE SÜTÜMÜ SAĞIYORUM BİRİKMESİ İÇİN.GECELERİ DAHA TOK OLUYOR SIK UYANMIYOR.

MAŞALLLAH BEBEĞİNE GELİŞİMİ COK GUZEL. KAYISI YEMESINDEN DE BELLİ OLUYR YAKINDA SIZINLE MASAYA OTURUR ARTK

Merhaba Ebrubaban´cigim yoktun bayagidir.Masaallah bu arad bebisine

selam kızlar nasılsınız...ne kadar çok kaynatmışsınız...oku oku bitmedi....benimde oğluşum gece 1 bucuga kadar gaz sancısı çekti...perişan oldu yavrum...şimdide 3 saattir uyuyor...şu gaz bir peşimizi bırakmadı ya...nehirada bebegin hastaymış çok geçmiş olsun...Allah acil şifa versin....

sağol cnm amin hızla iyileşsin istiyorum yaa senin de işin zormuş cnm ya gaz fena...

arkadaşlar benimde saçım çok dökülüyor.doktora gittim bana çinko hapı verdi.3gündür kullanıyorum.bakalım iyi gelecekmi.bende gyneferon kullanıyordum.bebek demir damlasına baslayınca ben hapı bıraktım.bu arada ben hiç adet olmadım

merhaba gaz için bi önerim var benim oğlumdada vardı suan cok az cok sükür biogaia damla almanı tavsiye edrim günde 1 kere 5 damla umarım işe yarar

tatlım 4 saate çıkarmak için erken senin bebiş için. 4 ayı doldursun öyle geçersin 4 saate, şimdi 3 saat daha uygun sizin için.. dayanamayabilir 4 saat açıkır diye düşünüyom.. ben 4 ayı dolmasına bikaç gün kalmıştı öyle geçtim 4 saate.. ama sen bilirsin tabi..
Allah Allaah, nası yok.. e biz 5.ayı doldurup yani bu ay sonu yine gitcez, kan tahlili verecez, ona göre vitamin falan başlanacak, kan değerleri kontrol edilecek, kilosu boyu iyi ama kanına da bakmak lazım kontrollü gidelim dedi doktor, sonra mayısın başında yani 6. ayda da rota virüs aşısının 3. dozu var.. sen yaptırmadın mı rotayı, niye gitmiyonuz ki kontrole, lan bizim doktor yiyo mu yoksa bizi.. böle her ay kontrole çağırıp.. ama aşısı var yani mecbur gidecez.. bak şimdi şaştım yine.. :44::44::44:
yaw tatlım dikkat et, üşütüyosan da olur o bel ağrısı, terliyken üstünü açarsan mesela gece, olabiliyo..
Canim yürüyüs bandinda mi kosuyosun,disarda mi? Sporcuyum demissin naptin bakalim.Anliyorsan yürüyüs bandi almayi düsünüyorumda hangisi iyi bi türlü karar veremedim:26::26::26:
koşu bandında koşuyom canım.. bende var, demiştim ya daha önce.. oğlumu bırakıp dışarı gidemem ki daha.. kimse yok yanımda.. spor konusuna gelince, ski voleybolcu ve yüzücüyüm.. burda izmitte yerel takımlarda.. birazda atletizm var ama o az..

ya bu arada biz bugün oğlumla dışarı çıktık ilk kez, alışveriş yaptık birlikte, çok keyifliydi, 1 de çıktım evden 5 te geldim, oğlum hala uyuyo, emmeye bile uyanmadı çocuk, temiz hava iyi geldi.. ciciler ve oyuncaklar aldım oğluma çok cici.. parmak kuklasına bayıldııı, playskoolun hani, biliyonuzdur sizde, ahanda bu..Playskool Bıcırık Kuklalar - Anne / Bebek / Çocuk - Hepsiburada.com
sipariş vermiştim biyere kalmamıştı, getirmişler aldım.. çok cici.. ay oğlum uyandı sonunda, ben çıktım, görüşürüz yine öpüldünüz..

kızlarrrr selam. ben annemdeyim. çok güzel burda olmak. benim bebiş dünden beri dönmeye başladı. özellikle altını açınca dönüveriyo. çok tatttlııııııı.

evet banada hamıle ıken onermştı doktrm saçlarm dokuluyor dıye. ama mıde bulantsı yapmıstı kullanamamıştm. sna iyi gelirse bizde kullanalım

bir gün yoktum topik baya canlanmıs eski arkadaslar sonunda geldiniz hoşgeldnz... buarada bugğn doktora gittk kulak agrısı var sanmıstım yokmus şükür bebişimin bişeyi benim bebiş hiç yatarak emmezki zaten kızlar hatta memede cok zor uyur genelde uyumaz memede sükür yokmus orta kulak iltihabı doktor herseyi normal dedi gözünü bide doktora sorduk yok bişey geçer dedi anlamadı galiba göz doktorunun tavsiyesi işe yarıo ama

bu arada ebrubaban senin bebiş ne kadarlıktı ya cok iri değil mi ek gıda veriomusun?????????

sizi özledim kocam ilk defa beni bırakıp yattı ama duvarı tıklatıo sabah görüşürz

arkadaşım bir çizelge de biz rica edebilir miyiz kızım gökçe için 16 kasım doğumlu

gamzecim biz de aynı kulak derdinden dr.a gitmiştik dr bişey olmadığını bazen bebeklerde yağlanmadan kaynaklanan kulak kiri olabilceğini söyledi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…