ozaman senınkı kıııııızzzz
ayy inşallaahhhh doktorda kıza benziyor dedi ama inşalllah kızdır çok istiyoruz kız olmasını
şekerlerrrr
ben bugün doktora gittim bebişimi gördüm gene nasıl kıpır kıpırdı kollarını ellerini salladı bize ya..
ama bende idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdi 12 saate bir içeceksin dedi bide kansızlık varmış onun içde birşeyler verdi günde üç defa hap değil şurup değil iğne ilacı gibi. bebek çok sağlıklı dedi maaşallah 7 günde 1 cm büyümüş 2,5 cm olduk teyzeleri
bugünde hamiel pantolanları aldım ya dünya varmiş tayt bile sıkıyormuşda haberim yokmuş yaaa
ben bugün doktora dedim bebek sağda mı solda mı diye öle bişey yok dedi tek bir rahmin var ve bebk ortada eskiden büyüklerimiz sölermiş herkeste böle kalmış bide güldü bana ya
doktor 12 martta %75 olarak cinsiyetini tahmin ederim dedi yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
ne kadar güzel ya sizi okuyunca geçen sene aklıma geldi ben 2010 eylül annesiyim o heyecanı geçen sene bizde yaşadık Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kızlar evlat baldan tatlı Allahım acılarını göstermesin kendi grubumuza girecektim 2011 eylül anneleri diye görünce dayanamadım biz şimdi face grubu kurduk sizede tavsiye ederim çok güzel bilgiler paylaşıyoruz dertlerimize ortak oluyoruz iyiki böyle siteler var...
ne kadar güzel ya sizi okuyunca geçen sene aklıma geldi ben 2010 eylül annesiyim o heyecanı geçen sene bizde yaşadık Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kızlar evlat baldan tatlı Allahım acılarını göstermesin kendi grubumuza girecektim 2011 eylül anneleri diye görünce dayanamadım biz şimdi face grubu kurduk sizede tavsiye ederim çok güzel bilgiler paylaşıyoruz dertlerimize ortak oluyoruz iyiki böyle siteler var...
İnşallah Allah bizlere de bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.Sizin bebeklerinizi de Allah size bağışlasın analı babalı büyüsünler..
allah bağışlasın canım aaahhhh mis gibi kokuyodur bebeğin dimi cennet kokusu
Allah gönlünüze göre versin canım kaç haftalık oluyo 12 martta?
3.ayı bitmiş olacak teyzesi 2 li testte sölerm dedi
kızlar bana bugun verdı çatlak kremı baslıycam kullanmaya
ne verdi begüm lierac mı?
evet cnm bıde nemldendirici bıde demir ve kalsiyum verdı
anladım canım peki sen elevit kullanıyor musun?
evet cnm kullanıyorum
anladm tatlım bakalım benimki de verir o zaman salı günü kalsiyum ve demir hapını.
Kızlar ben kaçıyorum meyve saatimiz geldi öpüyorum hepinizi..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?