2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

oyy maşallah bebişimizee büyümüş annesi

ben bugün doktora dedim bebek sağda mı solda mı diye öle bişey yok dedi tek bir rahmin var ve bebk ortada eskiden büyüklerimiz sölermiş herkeste böle kalmış bide güldü bana ya

Allah allah ilginç çünkü bende sormuştum gebeliğin başındayken solda demişti doktor bana. Bide ultrasona her girdiğimde mutlaka solda geziniyor makina bu gittiğimde bi daha sorucam belki yanlış anlamışımdır.

büyüdükçe tabıkı tüm karnımızı kaplıycak ama valla ben her gıttıgımde sağ taraftan bakıyo

ne kadar güzel ya sizi okuyunca geçen sene aklıma geldi ben 2010 eylül annesiyim o heyecanı geçen sene bizde yaşadık Allah sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin kızlar evlat baldan tatlı Allahım acılarını göstermesin kendi grubumuza girecektim 2011 eylül anneleri diye görünce dayanamadım biz şimdi face grubu kurduk sizede tavsiye ederim çok güzel bilgiler paylaşıyoruz dertlerimize ortak oluyoruz iyiki böyle siteler var...

İnşallah Allah bizlere de bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.Sizin bebeklerinizi de Allah size bağışlasın analı babalı büyüsünler..

allah bağışlasın canım aaahhhh mis gibi kokuyodur bebeğin dimi cennet kokusu

İnşallah Allah bizlere de bebeklerimizi kucağımıza almayı nasip eder.Sizin bebeklerinizi de Allah size bağışlasın analı babalı büyüsünler..

amin aminn..inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız meleklerinizi umarım kolay bi hamilelik ve doğum geçirirsiniz Allah yardımcınız olsun kızlar..

ayrıca sormak istediğiniz bişey olursa sorabilirsiniz kızlar bi de bol bol uyuyun sonra pek vaktiniz olmıcak :))

3.ayı bitmiş olacak teyzesi 2 li testte sölerm dedi

ohh şanslısın sen biz ikili testte zorla kıza benziyor ama daha erken cümlesini alabildik inşallah öğrenirsin insan kızım yada oğlum diye sevmek istiyor.Gerçi biz hep kızım diyoruz ama erkekse bozuluyodur

anladm tatlım bakalım benimki de verir o zaman salı günü kalsiyum ve demir hapını.

Kızlar ben kaçıyorum meyve saatimiz geldi öpüyorum hepinizi..

canım benım demır eksıklıgım evvelden berı var zaten ondan verdı belkıde
iyi gecelar cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…