• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ayyyy gerçektenmiii hayırlısı olsun ay sağlıklı olsunda inşallahh eee daha 1 ay daha beklicekmisiniz netleşene kadar yani bende acaba cinsiyeti öğrenene kadar dr dr dolaşsammı diorum önümüzdeki haftalarda intihar eden kadın doğumcu haberi alırsanız bilinki ben yanına uğramışım:52:

:52::52: delisin sen yaa :52: valla bakalım salı günü gidince ne zaman çağırıcak bi daha bilmiyorum ki puff 1 ay çok yaa :50: arada bende başka doktora kaçarım herhalde :1:

kızlar bu arada kılom 52.5 çıktı hehehe

arkadaşlaret tavuk balık yıyebılıyomusunuz

Begüm toplam kaç kilo almış oldun gebelik başından beri? Ben 1 kilo aldım 3 ayda. Bu arada haftada bir mutlaka balık yiyorum tavukta aynı şekilde. Aslında herşeyi yıyorum ayırt etmeden. Allaha şükür hiç bulantım olmadı benim. Rahatım o konuda.

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.
elinizi karnınıza koyduğunuzda bebeğinizi sağdamı soldamı elinizle hissediyorsunuz? cinsiyeti belli olanlar varsa hem bunu hem bebek cinsiyetlerini yazarlarsa çok sevinirim.
bebek solda olursa kız sağda olursa erkek olur diye bişey duydum merakımdan aramızda bir araştıralım istedim acaba doğruluk payı varmı*

Begüm toplam kaç kilo almış oldun gebelik başından beri? Ben 1 kilo aldım 3 ayda. Bu arada haftada bir mutlaka balık yiyorum tavukta aynı şekilde. Aslında herşeyi yıyorum ayırt etmeden. Allaha şükür hiç bulantım olmadı benim. Rahatım o konuda.

cnm valla yalan olmasın ama 1.5 2 kılo sanırım 5 şişe serumdan sonra normal dedı dr
ben yenı yenı tavuk yıyorum balık daha denemedım bu akşam gıdelım dedı eşim ama uyuyakalmışım
sanırım kızartmasını yıyemem. et hayatım boyunca yememıs brı olarak suan küçük parcalar halınde cıgnemeden yutuyorum suyla sebze ve meyve boooollll yıyorum bıde acayıp patates yıyorum amsa kızartma değil :56:

arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.
elinizi karnınıza koyduğunuzda bebeğinizi sağdamı soldamı elinizle hissediyorsunuz? cinsiyeti belli olanlar varsa hem bunu hem bebek cinsiyetlerini yazarlarsa çok sevinirim.
bebek solda olursa kız sağda olursa erkek olur diye bişey duydum merakımdan aramızda bir araştıralım istedim acaba doğruluk payı varmı*

canım ben karın kontrolü yaptığımda sağda hıssedıyodum bıde o tarafta böle pırpır bişey oluyo seyirme gibi bugunde dr sağ tarfta dedi inş dediğin doğrudur benım içimden erkek geçiyo:emir_bebek:

ayşegüllll yüzü aşağı doğrumu duruor bnmi yanlış görüorum buarada maşallaah :nazar: kalp atışlarını öyle grmek ne gzelmiş ben baya kalbini görüorum bebeğin ama ne ses nede başka bişi yok ilerde kalbi görünmediği dönemde gelecekti ozmn nolcak bilmiorum

buarada balıkesirdemi oturuorsun cnm bnm eşimde orda büyümüş kayınvalidemler orda hala bende çok seviorum balıkesiri gideceğimiz zamanlar sevinçten uçuorum keşke orda yaşasak diye eşimle çok konuşuruz

evet canım balıkesir merkezde yaşıyoruz ama kalıcı değiliz tayinciyiz biz 3sene sonra gidicez ama eşimde balıkesirli ayağımız hep burda anlıcan kayınvalideler bandırmada ben merkezi fazla sevmiyorum sıkıcı şehir ilçelerini seviyorum deniz kum oksijeni süper ben ankarada büyüdüm ondan büyük şehir hastasıyım avmler gezilcek yerler olcak bana sürekli :9:

biraz önce bi arkadaşımın annesiyle konuştum bana sorduğu soru hemen genişledinmi dedi evet dedim bi gör karnımı 6 aylık gibi dedim 3kız doğurmuş biri olarak söyleyim kızdır o zaman dedi bi tane oğlu var teyzenin son numara :9: ne kadar doğru bakalım

canım ben karın kontrolü yaptığımda sağda hıssedıyodum bıde o tarafta böle pırpır bişey oluyo seyirme gibi bugunde dr sağ tarfta dedi inş dediğin doğrudur benım içimden erkek geçiyo:emir_bebek:

inşallah allah gönlüne göre versin.bende erkek çocuğum olsun istiyorum ama ben ellediğmde ortada biraz sola doğru.bilmiyorum hayırlısı artık.

cnm valla yalan olmasın ama 1.5 2 kılo sanırım 5 şişe serumdan sonra normal dedı dr
ben yenı yenı tavuk yıyorum balık daha denemedım bu akşam gıdelım dedı eşim ama uyuyakalmışım
sanırım kızartmasını yıyemem. et hayatım boyunca yememıs brı olarak suan küçük parcalar halınde cıgnemeden yutuyorum suyla sebze ve meyve boooollll yıyorum bıde acayıp patates yıyorum amsa kızartma değil :56:

balık yemeye çalış canım çoook faydalı tabi mevsim balığı ve taza olacak mutlaka. Bende evde yapamıyorum gebelikten öncede yapmazdım zaten kötü kokuyo ev diye :1: balıkçımız var pişirip gönderiyo rahat oluyor yada gidip orada yiyoruz. Kızartma ağır gelebilir ızgara yemeyi dene. Bakliyatta çok gerekliymiş haftada bir mercimek,nohut veya fasulye öneriyorlar.Ben mercimek tercih ediyorum..

inşallah allah gönlüne göre versin.bende erkek çocuğum olsun istiyorum ama ben ellediğmde ortada biraz sola doğru.bilmiyorum hayırlısı artık.

yaa kızlar nası hissediyosunuz bebişin nerde olduğunu? Bizimki solda duruyo ultrasondan biliyorum ama elimle yoklayınca anlamıyorum :50:

canım ben yatıyorum sırtüstü karnıma hafıf bastırınca sağ tarafdaha sert ve böle top gıbı sankı geçen akşam söledim eşime bugun dr dedım böle hıssettım ama bılemıyorum dedım sonra ultrasonda bakarken sağ taraftan baktı hep yaniiiiiii bilmişim:62:

canım ben yatıyorum sırtüstü karnıma hafıf bastırınca sağ tarafdaha sert ve böle top gıbı sankı geçen akşam söledim eşime bugun dr dedım böle hıssettım ama bılemıyorum dedım sonra ultrasonda bakarken sağ taraftan baktı hep yaniiiiiii bilmişim:62:

dur bakiim bende yatıp mıncırıyım kendimi hissedicek miyim ? :52::52:

aaa valla hissettim sağ tarafım daha yumuşak bastırınca içeri gömülüyo sol tarafım sert bide daha şiş. ayy yerim ben onu yaaa kuzum benim :emir_bebek:

şekerlerrrr

ben bugün doktora gittim bebişimi gördüm gene nasıl kıpır kıpırdı kollarını ellerini salladı bize ya..

ama bende idrar yolu enfeksiyonu varmış antibiyotik verdi 12 saate bir içeceksin dedi bide kansızlık varmış onun içde birşeyler verdi günde üç defa hap değil şurup değil iğne ilacı gibi. bebek çok sağlıklı dedi maaşallah 7 günde 1 cm büyümüş 2,5 cm olduk teyzeleri

bugünde hamiel pantolanları aldım ya dünya varmiş tayt bile sıkıyormuşda haberim yokmuş yaaa

kızlar hani ilk 3 ay çok sıcak suyla banyo yapmayın falan diyolar ya artık öyle bi sorunumuz kalmaz herhalde değil mi? Ya da 27 derece çok sıcak olmaz değil mi? Ben yüzmeye başlıycam artık ama korkuyodum sıcak sudan fikriniz var mı?

Back
X