ayy çok güzel gösterdikleri![]()
evet ama 7. ay diyo daha çok var haftadaşım

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy çok güzel gösterdikleri![]()
evet ama 7. ay diyo daha çok var haftadaşım![]()
ayyyy gerçektenmiii hayırlısı olsun ay sağlıklı olsunda inşallahh eee daha 1 ay daha beklicekmisiniz netleşene kadar yani bende acaba cinsiyeti öğrenene kadar dr dr dolaşsammı diorum önümüzdeki haftalarda intihar eden kadın doğumcu haberi alırsanız bilinki ben yanına uğramışım![]()
kızlar bu arada kılom 52.5 çıktı hehehe
arkadaşlaret tavuk balık yıyebılıyomusunuz
kızlar bu arada kılom 52.5 çıktı hehehe
arkadaşlaret tavuk balık yıyebılıyomusunuz
Begüm toplam kaç kilo almış oldun gebelik başından beri? Ben 1 kilo aldım 3 ayda. Bu arada haftada bir mutlaka balık yiyorum tavukta aynı şekilde. Aslında herşeyi yıyorum ayırt etmeden. Allaha şükür hiç bulantım olmadı benim. Rahatım o konuda.
arkadaşlar size bişey sormak istiyorum.
elinizi karnınıza koyduğunuzda bebeğinizi sağdamı soldamı elinizle hissediyorsunuz? cinsiyeti belli olanlar varsa hem bunu hem bebek cinsiyetlerini yazarlarsa çok sevinirim.
bebek solda olursa kız sağda olursa erkek olur diye bişey duydum merakımdan aramızda bir araştıralım istedim acaba doğruluk payı varmı*
ayşegüllll yüzü aşağı doğrumu duruor bnmi yanlış görüorum buarada maşallaahkalp atışlarını öyle grmek ne gzelmiş ben baya kalbini görüorum bebeğin ama ne ses nede başka bişi yok ilerde kalbi görünmediği dönemde gelecekti ozmn nolcak bilmiorum
buarada balıkesirdemi oturuorsun cnm bnm eşimde orda büyümüş kayınvalidemler orda hala bende çok seviorum balıkesiri gideceğimiz zamanlar sevinçten uçuorum keşke orda yaşasak diye eşimle çok konuşuruz
canım ben karın kontrolü yaptığımda sağda hıssedıyodum bıde o tarafta böle pırpır bişey oluyo seyirme gibi bugunde dr sağ tarfta dedi inş dediğin doğrudur benım içimden erkek geçiyo![]()
cnm valla yalan olmasın ama 1.5 2 kılo sanırım 5 şişe serumdan sonra normal dedı dr
ben yenı yenı tavuk yıyorum balık daha denemedım bu akşam gıdelım dedı eşim ama uyuyakalmışım
sanırım kızartmasını yıyemem. et hayatım boyunca yememıs brı olarak suan küçük parcalar halınde cıgnemeden yutuyorum suyla sebze ve meyve boooollll yıyorum bıde acayıp patates yıyorum amsa kızartma değil![]()
canım ben karın kontrolü yaptığımda sağda hıssedıyodum bıde o tarafta böle pırpır bişey oluyo seyirme gibi bugunde dr sağ tarfta dedi inş dediğin doğrudur benım içimden erkek geçiyo![]()
inşallah allah gönlüne göre versin.bende erkek çocuğum olsun istiyorum ama ben ellediğmde ortada biraz sola doğru.bilmiyorum hayırlısı artık.
canım ben yatıyorum sırtüstü karnıma hafıf bastırınca sağ tarafdaha sert ve böle top gıbı sankı geçen akşam söledim eşime bugun dr dedım böle hıssettım ama bılemıyorum dedım sonra ultrasonda bakarken sağ taraftan baktı hep yaniiiiiii bilmişim![]()
aaa valla hissettim sağ tarafım daha yumuşak bastırınca içeri gömülüyo sol tarafım sert bide daha şiş. ayy yerim ben onu yaaa kuzum benim![]()
ozaman senınkı kıııııızzzz![]()