selam arkadaşlar testimizi yaptırdık bana bıraz yuksek geldı ama dr 2.5 3 ten sonrasını risk sayarız dedi hala tedirginim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizin kactı
daha dün kontrolüm vardı bu tür şeyleri sormak aklıma gelmedi açıkcası.daha sabah başladı boğaz ağrım artık bi şekiillde sıcak şeylerle iyileştirmeye çalışıcam boğazımı.hafta içi gittiğimde sormam lazım ama ne olur ne olmaz die.teşekkür ederim yine dee
bence bi süreliğine resim kursuna gitme.seni rahatlatacak başka bişeyler bul.ya da resim yaparken maske tak.kursta tiner kullanan sadece sen diilsin öyle olunca da ortam muhakkak tiner kokacak ve seni de etkilicektir
ya beni tanısan erkek gibi kızımdır bugün bir komşum geldi hiç beklemezdim senin bu hale geleceğini dedi ne rengim kaldı ne halim gözlerimi açamıorum valla naz değil halim yok kusmak okdr yorucu bişi ki herşey koktuğu için yiyemiorumda
melis bizde senin gibi kız diye deliriyoruz eşim sürekli kızım diye seviyor o yüzden gittiğimizde sorduk doktor önce daha erken dedi ben de ama arkadaşıma 11.haftasında erkek olduğunu söylemişsiniz dedim doktor tutmuş mu dedi evet oğlu var dedim. O zaman sizinki kıza benziyo dedi inşallah dedik ama kendinizi şartlandırmayın tabi en doğru sonuç 16.haftada çıkar dedi. Biz hep kız diye düşünüyoruz bakalım sağlıklı olsun sonra da kız olsun hehe
Ya kıyamam sanainan bu ne bünyeyle nede karakterle ilgili bende inanılmaz nazlı ve vesveseliyimdir benimde maşallahım var işte herkes hayret ediyor. Mide bulantısı illaki var ama çok şükür idare ediyorum kendimi. Böyle şeyler belli olmuyor işte. Doktor bana üzerine basa dedi Sen ne yersen ye 6 aydan önce bebek ihtiyacı varsa alır ihtiyacı yoksa yediğin sadece sana yarar dedi. Kuru ekmek yesen bile bişeyler ye dedi. Şuan kanla beslendiği için hiç üzülme besleyemiyorum diye. Yesende yemesende o ihtiyacı kadarını alıyor. Bol bol dua et Allahtan başka yardımcımız yok bu konuda. İnşallah bebiklerimiz tosun gibi kuvvetli olurlar
kan testım salı akşam cıkıcak 1.7 dedı ya cok delırıcem ama dr cok değıl 2.5 ustu rısklı derız dıyo bıde önde gıdıyomus bebek 12+1 normalde ama 12+6 çıktı
hayırlı olsun canıminşallah hep güzel haberler alırsınız.tedirgin olma kötü bişey olsaydı dr söylerdi
ilk önce uyuyodu hareket etmedi sonra dr bıraz bastırdı hopladı sonrada döndu arkasını rahatsız ettıkya küstü bize diyo sonra agzını actı parmağını emdı bacaklarını kollarını hareker ettırıyo mucıze ben zaten agladım bak göstermem ağlama dıyo dr kafatası burun kemığı mıdesı ıdrar kesesı ellerı parmakları hepsını gösterdi cınsıyetı dedım sölemem 4. ayı beklıycen dedı pekı dedım
hopladığı zaman hıckırıyomuş 6.5 cm olmuş rabbımın mucızesı bu bınlerce kez hamdolsun
sen nezaman gıtcen bıdaha
ilk önce uyuyodu hareket etmedi sonra dr bıraz bastırdı hopladı sonrada döndu arkasını rahatsız ettıkya küstü bize diyo sonra agzını actı parmağını emdı bacaklarını kollarını hareker ettırıyo mucıze ben zaten agladım bak göstermem ağlama dıyo dr kafatası burun kemığı mıdesı ıdrar kesesı ellerı parmakları hepsını gösterdi cınsıyetı dedım sölemem 4. ayı beklıycen dedı pekı dedım
hopladığı zaman hıckırıyomuş 6.5 cm olmuş rabbımın mucızesı bu bınlerce kez hamdolsun
sen nezaman gıtcen bıdaha
aminnnnnnnn ne güzel yazmışsın inşallah gelişir bebeklerimiz mesela üzüldüğüm bir konu var geç döllenme olmuş bnde 2 haftaya yakın geriden gidior bebeğim kendimi sorumlu tutuorum sattan önden giden bebekleri okuyunca
Ya çok güzel bende görmek istiyorum bunları
maşallah annesi ya çok tatlııı büyümüşte hareket falan etmeye başlamış bencede doktor görmüştür kesin cinsiyeti o yüzden söylemem demiştir göremese göremedim derdi bizde pazartesi gidicez bakalım benim doktorda görsede söylemez diye düşünüyorum ama ısrar edelim biz diyorum eşimemeraktan çatlıcaz yoksa öğrenince sevmesi bile daha bi güzel olur kızım yada oğlum diye dimi ama
canım sende görüceksin allahın izniyle
çok tuhaf içinde hareket eden yemek yıyen küçücük bi canlı var ama sen bişey hissetmiyosun
mucize mucize başka açıklaması yok bunun
napalım 1 ay daha beklerız sağlıklı olsunda yavrum
iii akşamlar arkadaşlar istanbuldak, bebek malzemeleri fuarına giden var mı ?
canım bız gıttık bugun ama heryerı gezemedım belım çok agrıdı cıktık insan fıkır edınıyo tabı ben su hamıle yastıkları varya onu cok begendım sonrada bebegı emzırmek ıçın otururken desteklemek için kullanılıyo o guzel arabalar yataklar kıyafetler var fena diil yanı
selam arkadaşlar testimizi yaptırdık bana bıraz yuksek geldı ama dr 2.5 3 ten sonrasını risk sayarız dedi hala tedirginim yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa sizin kactı
canım bileti ordanmı aldnız bizde yarın gitmeyi düşünüyoruz son gün galiba yarın ama biletimiz yok:44:
evet cnm ordan alabılıyosun
hatta arabasız gıdenler için metronun önunden araba kalkıyomuş donuştede metroya kadar getırıyomuş cunku bıraz uzak 9-10-11 hall yalnız galıba 10. hall toptan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?