2011 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

mymel iyi düşün iyi olsun lütfen..bebeğin olumsuz hislerinden etkilenir ağlama üzülme sakın moralini yüksek tutmaya çalış..
ben inanıyorum ki bu kez meleğin bırakmıycak annesini..Hayırlısıyla bugünlerde geçicek inşallah,güzel haberlerini bekliyoruz Allah yardımcın olsun..

iyi pazarlar hanımlar...
kimseden çıt yok herkes geçmişi okuyo galiba...
ben iki gündür yataktayım soğuk algınlığından felaket durumdayım, yarında iş var napıcam nası atlatıcam bilmiyorum limonlu su içiyorum, meyve yiyorum ama midemde de bişey durmuyoki hemen çıkarıyorum yediklerimi de..eşim şimdi tavuksuyuna çorba yapıyo iyi gelir diye..başka önerisi olan var mı nası geçicek bu illet?

dualarımız seninle canım inşallah bişey olmayacak... bende görsem bebişimin taklalarını ya heveslendim

tşk ederim cnmcm,işalah sen ve görmeyi iple çeken herkes bi an önce görür bebişleriniii,çok değişik bi duygu,mucize resmen,dün bütün gece yarım yamalak uyudum,sürekli konuştum kendisiyle bırakma bizi diye,umarım duymuştur kendisi

mymel dualarımız seninlecanım,iyi düşün iyi olsun işalah!! buarada kanamanın sebebi neydi canım,yani bi anda mı başladı? herkesin duaları seninle,herşey yolunda gidecek ve bebişini kucağına aldıığın günleri görüceksin işalahhh!!

İyi pazarlar adamavi
Geçmiş olsun öncelikle..
Yarın izin falan alsan işten olmaz mı?
Bu şekilde zor olabilir çalışman..

İyi pazarlar adamavi
Geçmiş olsun öncelikle..
Yarın izin falan alsan işten olmaz mı?
Bu şekilde zor olabilir çalışman..

bu hafta öyle yoğunki..izin alırsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum biraz.. :18:
toparlanamazsam mecbur alıcam tabide..hamileliğide söylemedim henüz..bi an önce iyleşmem lazım

bu hafta öyle yoğunki..izin alırsam yanlış anlaşılmaktan korkuyorum biraz.. :18:
toparlanamazsam mecbur alıcam tabide..hamileliğide söylemedim henüz..bi an önce iyleşmem lazım

Hımm hamileliğini bilseler tabii daha iyi olurdu.
Ama günlerce hasta çalışmaktansa
Bir gün çalışmayıp sonra verimli çalışman daha mantıklı..
Omazsa yarın bi gidersin,yapamazsan konuşur,izin istersin.
Görürlerse yanlış anlamazlar..

geçen hafta söyliycektim hadi dedim ikiliyi bekleyim kaldı öyle..
inşallah düzelirimde gerek kalmaz izne falan...
bu arada unutmuşuz teşekkür etmeyi esrant teyzesi..
siz nasılsınız bebişle?

geçen hafta söyliycektim hadi dedim ikiliyi bekleyim kaldı öyle..
inşallah düzelirimde gerek kalmaz izne falan...
bu arada unutmuşuz teşekkür etmeyi esrant teyzesi..
siz nasılsınız bebişle?

Umarım canım..

Teşekkür ederizz,iyiyiz biz de..
Bebişi gördükten sonraki 1 hafta falan süper geçiyor
sonra yeniden özlemeye başlıyoruz ama napalım,bekliyoruzz

Bu arada kızlar çok garip bir şey oluyor birkaç gündür
Kendi evimin mutfağına giremiyorum artık
Çok ağır geliyor kokusu,kolulara karşı hassasiyet bu olsa gerek.
Bulantı falan yaşamadım ama bu da çok kötü bir şey

evet bu sabah bende giremedim acayip kötü koktu mutfak çok hassaslaştı burnum çok

evet bu sabah bende giremedim acayip kötü koktu mutfak çok hassaslaştı burnum çok

Hiç hoş bir durum değil ama elden de bir şey gelmiyor..
Eşim bugün "ooo sen de her şeye kokuyor diyorsun,ne yapacağız" diyor.
Dedim dua et henüz sen kokuyorsun demiyorum

Hiç hoş bir durum değil ama elden de bir şey gelmiyor..
Eşim bugün "ooo sen de her şeye kokuyor diyorsun,ne yapacağız" diyor.
Dedim dua et henüz sen kokuyorsun demiyorum

evet bence de dua etmeli erkekler çünkü eşini yanında yatırmayan hiç yaklaşamayan hamişler bile oluyomuş

evet bence de dua etmeli erkekler çünkü eşini yanında yatırmayan hiç yaklaşamayan hamişler bile oluyomuş

Bunu okuyordum ben de hamile kalmadan önce.
Hem garipsiyor,hem de korkuyordum ya eşimden uzaklaşırsam diye..
Ama çok şükür ki öyle bir şey olmadı

az önce bebeğim tekme attı galiba sol tarafa doğru bi seyirme oldu pıt pıt atıyo gibi gözlerim doldu çok güzel bi duygu bunlar yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…