dualarımız seninle canım inşallah bişey olmayacak... bende görsem bebişimin taklalarını ya heveslendimkızlarr iyii gecelerrrrrr
bende doktora gittim bugun sata göre 10+3 olması gerekirken 9+5 çıktı bizimki geriden geliyo,geç döllenme olmuş ama bebek çok sağlıklı gözüküyor dedi doktor
kalp atışlarını dinledikkbugün ilk defa,önce hiç kıpırdamadan yatıyordu neden hareket etmiyor diye doktora sormamla beraber takla şov başladıyaptığı hareketlere inanamadıkk babasıyla,çok mutlu etti bizi çokkkk
buarada ben kilo almak yerine 3 kilo vermişim hamileliğimden beri,göbeğim yok hiç,ama bundan sonrası için çok umutluyum,çünkü arap atı gibi bi iştahım var şuaralar,bi açıldı pirr açıldı
-tek olumsuzlık bi değerim düşük çıktı,bununla ilgili coraspin diye aspirin verdi,takip edilmesi gereken birşey olduğunu,genelde düşükle sonuçlanabileceğini,takip için hematoloji uzmanına da gözükmem gerektiğini söyledi,pazartesi günü doktorumu arıycam iyi bi hematoloji uzmanına yönlendiricek beni:18: dua edin bana...
ikili test için gün verdi 8 mart ve ben şimdiden gün sayıyorumm
arkadaşlar merhaba... öncelikle hepinize kolay hamilelikler ve kolay doğumlar veeee hayırlısıyla kucağınıza bebişlerinizi almanızı diliyorum. benimde aklıma takılan şeyler var ama kimseye soramıyorum. gerçi doktorum var ama taaaa pazartesi gidicem..siz hem benden öndesiniz bilgilerinizi bana aktarır mısınız.şimdilik merak ettiğim 2 şey var 1: sat ım 4 ocak şu an 6+4 oluyo galibaaa.. doktoruma 1 şubatta gittim kanda çıktı. 20 gün sonra gel dedi. çatlıyorum meraktan geçmiyo 20 gün bi türlü...neyseki bu pazartesi gidicem inş. sizce gittiğimde kalp atışını duyar mıyız??? 7 hafta oluyo sanırım... birde yine bu forumda gördüm siyah çay yasak mı bu devrede... valla bu akşam 3 4 bardak içtim((( yazıyı görmeden... vee normalde çaydan nefret ederim... birde sağdan yumurtladığın zaman kesin kız olcak die bişey var mı???? şimdiden teşekkürler ilgilenen arkadaşlara:))) iyi geceleeeer
cnm valla yalan olmasın ama 1.5 2 kılo sanırım 5 şişe serumdan sonra normal dedı dr
ben yenı yenı tavuk yıyorum balık daha denemedım bu akşam gıdelım dedı eşim ama uyuyakalmışım
sanırım kızartmasını yıyemem. et hayatım boyunca yememıs brı olarak suan küçük parcalar halınde cıgnemeden yutuyorum suyla sebze ve meyve boooollll yıyorum bıde acayıp patates yıyorum amsa kızartma değil
begümcüm hayırlı olsun ense kalınlığıda gayet normal tatlım neden endişe ediorsun. buarada dr şimdi cinsiyetiini sölemem deddiyse kesin görmüştürde sölemiordur ben olsam odadan çıkana kadar delirtirdimm dr unolur söleyin diyee
günaydın melekleeerrrrrrr
nasılsınız? biz bu akşam hiç uyuyamadık 5 kere kalkmışımdır bi baktım sabah olmuş
sevgiso evet canım ben kırmızı et yemiyorum tadını bılmem et suyuna yapılmış çorba bile içemem yanı restauranta gıdınce sorarım et suyu varmı içinde diye bazen malesef yok dıyenler bıle oluyo
ama suan mecburen küçük parçalar halınde çiğnemeden su iile yutuyorum hap gıbı mümkün değil çiğniyemem napalım öylede olur yapıcak bişey yok dedı dr. ama bazen duyuyorum anne neyi sevmezse bebkte sevmezmiş o yüzdende eşim bu konuda endişeleniyo
Merhabalar,iyi pazarlar kızlaarrrr
mymel naptın cnm merak ettık senı testlerın ıyı sonuçlmıştır inş
kızlar benim için dua edermisiniz.
bebeğim bana tutunsun...onu kaybetmek istemiyorum...
canım inşallah iyi olacakdüşük tehlikesi var canım
çarşamba akşamı kanam oldu...doktorumuz bayağı kanam var dedi.
perşembeden beri yatıyorum.şimdi kanama yok.inşallah bebeğimi kaybetmeyeceğim.yarın tekrar dr.gidecez.zor günler geçiriyorum.ağlamaktan helak oldum
kızlar benim için dua edermisiniz.
bebeğim bana tutunsun...onu kaybetmek istemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?